|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nur0993
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 6 aylık oğluma antibiyotikGönderim Zamanı: 23 Eyl 2014 Saat 11:47 |
|
hocam iyi günler. 6 aylık oğlum 1 haftadır hasta. İlk hastaneye götürdüğümde ciğerleri temiz sadece soğuk algınlığı dedi doktor ve peditus verdi. Kullanmadım. 2 3 gün sonra hapşuruğu öksürüğü çoğalınca peditus verdim. Bundan 2 gün önce gece birden ateşi çıktı. 38.5ları buldu. Yine ilaç kullanmadım ama ertesi gün 38.7 olunca calpol verdim. Yinede düşmedi. Acile götürdüm, niye ilaç vermedim diye kızdılar. Doktor muayene etti ciğerlerinde hırıltı var hava vericez dedi. Ventolin hava, klamoks antibiyotik verdi. Kaç gün kullanıcaz ne kadar kullanıcaz hiç bir açıklama da yapmadı. Bende korkuyorum şimdi bunları kullanmaya. Çocuğumun ateşi devam ediyor ara ara yükseliyor. Ama genel görünümde hiç bir problem yok keyfi çok yerinde. Burun akıntısı yok sadece 1 saatte en fazla 3 kere öksürüğü var. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz ? :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2014 Saat 20:33 |
|
Hepsi, o kasten verilen Peditus yuzunden oldu. Oksurugu kestiniz, hastalikda oksuruk olmadigindan gogusune indi.. Kina yakabilirsiniz...
Peditus ve Calpol, ayni miktarlarda, Parasetamol ihtiva ettiklerinden, beraberce VERILMEZLER... Parasetamol zehirlenmesi olur ve Karaciger harap olur. Cocugunuz GRip geciriyor; 4-5 gun atesi olacak. Eski mailleri okuyun. Siz resmen aranmissiniz.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|