|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 11:47 |
Hocam Azra 15 aylık 10 kilo boy 86 cm.
iki gün önce bacaklarında ayaklarında ve kollarında yoğun olmak üzere nokta nokta kızarıklık oldu. sabah geçmiş gibi görmüştüm öğleye doğru tekrar çoğaldı. doktora götürdüm alerji olabilir 6. hastalık olabilir dedi. ama alt forumu okudum bizde ateş hiç olmadı. farklı bir şehirdeyiz şu anda buradaki kuzeni birkaç yıl önce 6. hastalık geçirmişti. ondan olabilir mi? alerji olabilecek değişik bir şey yiyip içmedi daha önce başka bir hastalığından ötürü birçok alerji testi yapılmıştı bir şey çıkmamıştı. herhangi bir huzursuzluğu yok hocam ama sizce kızım ne geçiriyor. bir de annem 5 gün önce beyin ameliyatı geçirdi Azra annem için enfeksiyon riski oluşturur mu? teşekkürler hocam..
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam boyu yanlış olmuş
boy:79 cm... kafa çapı:45 cm... küçük mü hocam?
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
hocam bir de sabahtan beri tek bacağında dikdörtgen şeklinde daha yoğun bir kızarıklık var bir yere sürttü zannettim önce ama o kısımda tüm vücuduna göre daha net bir şekilde kızarıklık olmuş. nedir hocam bu..
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokuntuler; Sinek isiriklari.
Atessiz 6. Hastalik olmaz, iyi uydurmus. Tehlikeli derecede cahil bir doktor. Kafa capi; ortalamanin altinda ama bir "hastalik" belirtisi olacak kadar DEGIL.... Bosverin. Ne o artik ogrendiler galiba, Bingildak yerine, kafa capina bakar olmuslar. |
|
![]() |
|
Hocam iyi anlatamadım o zaman çünkü sinek ısırığı değil bence bi de doktor gördü o da döküntü dedi sinek ısırığını da anlamayacak kadarsa doktorlarımız bi şey diyemiyorum. kızarıklıklar tek tek değil çıkıntı halinde değil 20-30 tane değil.. komple,nokta nokta, çil gibi aynı ama çilin deri altında ve kırmızı hali.
Bi de annem için tehlike var mı hocam? saygılar..
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Dokuntulerin bir resmini gonderin.
2- Azra'nin, anneniz icin tehlikeli olabilmsi icin, "Atesli hastaligi" olmasi gerekir. 3- 4 yasindan evvel Allerji testleri dogru netice vermezler. |
|
![]() |
|
teşekkürler hocam.. iki gündür akşam yatarken kayboluyorlar sabah da yok ama öğleye doğru çıkıyor. inanın ben de anlamadım. şu anda yok çıkarsa resim atacağım hocam.
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Isilik olabilir. Terleyince ortaya cikarlar. Serin tutun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|