Hilalcim merhaba benim de evde 3 kedi vardı biri geçen hafta sizlere ömür. Kaldı ikiii. Ben sana bu konuda deneyimli biri olarak nacizane bişiler demek isterim. Öncelikle bebeğim olmadan asla kedilerimi vermem diyen ve hamileliğimin son gününe kadar yastıkta kedilerimle beraber uyuyan biriydim.
-İlk aylarda ben de kedileri kayınvalidemlerle Ayvalığa yolladım ama mecburen döndüler beraber yaşadığımız için.
-Kedileri çok seviyorum ama kalacak başka yeri olsa orda bırakırdım.
-Eğer kum temizlemek zor gelmezse (ki bana çok zor geliyor günlük yaşam arasında) temizlikte de eşin yardım edecekse kedi sevgisi de çok güzeldir bebek için.
-Son önerim de bizimkiler 3 ayda bir tıraş oluyorlar. Aşılarını veteriner izliyor aşıları geldiğinde o bize telefon açıyor. Çok da iyi yapıyor. Eğer böyle bir veterinerin varsa çok ii olur. Ama öteki türlü temizlik anlamında sana zor olacak. Diğer yandan ise bebeğin kesinlikle duygusal gelişime çok katkısı olduğunu okudum. Hatta rehabilitasyon merkezinde çalışan özel eğitimci arkadaşım, bir çocuğa kedi tavsiye ettiğini biliyorum. Karar senin canım.
Düzenleyen 1978koaka - 21 Kas 2007 Saat 01:11