Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yine ateşlendi :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyine ateşlendi :(

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
delibalik Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 04 Mar 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Konu: yine ateşlendi :(
    Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2009 Saat 16:27
oğlum 3-4 gün önce yeni bitirdi antibiyotiğini. boğaz enfeksiyonu vardı, ateşi en çok 38.7 olmuştu ve augmentin kullanmıştık. dünden bu yana yine ateşi var. diş de çıkarıyor aynı zamanda, ama boğazında balgam da var. dün akşamdan  bu yana 3 kez kustu. ateşi öğleden sonra 39'u da geçti. NE önerirsiniz? doktora götürmeden kendim yapabileceğim bişey var mı? dolven veriyorum 5-6 satte bir.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118573
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2009 Saat 18:12
Bir kan sayımı yaptırabilirsiniz. Eğer lökosit (WBC) yüksek çıkarsa antibiyotik gerekir, düşük çıkarsa "grip" geçiriyor demektir, ilaç gerekmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.