|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ırmaksu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2017 Saat 17:57 |
Merhaba hocam,
Daha oncede yazmistim benim 07.04.2014 dogumlu dogdugundan 10 gun sonra burun problemi olan bir kizim var. Hocam en son yazin mehmet ali sehitogluna goturdum (daha once cok doktora goturdum cozum yok) burun deniz tatili haric surekli tikali yada akiyor yada koyu sekresyonlu surekli otribebenin agizdan alrti ile cekiyoruz gecen ay 200 paket bitmis ( sorum bu cekme doru mu sumkuremiuor zamk gibi bazen sumugu hatta crksek bile agzindan kusarak balgami atiuor resmen uzuyor sumuk ve balgam) mehmet ali hoca burun eti problemi oldugunu yapilacak birseu olmadigini ergenlikte duzelecegoni soyledi ancak hocam biz cok asiri kotulesmeye basladik agustos gibi ve ben illadine basladim illadin bitince yine ayni duruma geldik ve vu sefee krup illeti basladi ateseisiz ama nerden biliyorsuniz derseniz hem.oksuruk tonundan hem de dekort yarim ampulden sonra 2 saat sonra oksuruk pat diye kesildi ancak biz bu durumu her ay ya da 3 hafatda bir yasar duruma geldik ve en son 2 krupta maalesef yarim doz yetmedi geceleyin acile yetisip bir yarim daha yaptiedik daha dun olduk diger yarimi aldiktan sonra heemn rahatladi uykuya gecti. Biz 5 aya yakindir illadin kullanmaya basladik ve akabonde kesince atessiz krup olmaya basladik. Bugun bir dostumun tavsiyesi ile dr.davut cengiz diye bir doktora gittik. Alerjik bir yapinin olabilecegini sinuzit ve burun etinin oldugu j , burun cekme islemini ne olursa olsun yapmamamiz gerektigini , 3gun azro ve nasonex kullanmamoz gerektigini soyledi duruma gore bakacagoz dedi hocam ne olur bir care sinir hastasi oldum ben kizim artik bikti deniz suyu bile istemiuor burnunu cekmezsek nefes alamiuor cunku sumukler asiri yapiskan oluyor cogu zaman elde bile kaliuor burum vekme islemi kisir donguye mi sokuyor burnu ne yapabiliroz hocam yalvariuorum ne olur ualvariuorum yardim edin ates gecen yil ocak ayindan beri olmadi bu durumlarda ne olur hocam kistik fibrozis de olabilir mi bu dekort her ay olsak zararli mi tek doz olmaya basladil boyu 105 cm 18 kilo hocam bir yardim ne olir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- SAKIN Nasonex denilen kortizonlu spreyi kullanmayin.. 2- Aspire etmeyin, yaptiginiz uyari ile akintiya sebep olursunuz.. SADECE Serum fiz damlatin ve sicak buhar uygulayin.. 3- Kistik Fibrosis cok agir bir tablodur, sizinle bir alakasi yok. Kistik Fibrosis 'de, burun akintisi olmazki!!!!!! 4- Tikandiginda, once soguk havaya cikarin.. Cok sikisirsa, Dekort yaptirin. |
|
![]() |
|
ırmaksu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ama cocuk yalvariyor anne burnumsan nefes alamiyorum diyor bir cekiyoruz zamk gibi yapis yapis ancak kusarak cikartir cekmezsek hocam su an itibari ile atesi de cikti birde azro verdi onu mu kullanayimmu bactrimmi vereyim sizce yada antibiyotik gerek varmi hocam biz nasil kurtulcaz bu burun dongusunden delirmek uzereyim dekortun bir zarari var mi hocam nerseyse son 4 ayda 4.5 doz aldik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|