Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Dalga boyunuzu ayarladınız mı?

(4 Ekim-10 Ekim Haftası)

Yakın ilişkiler içinde olmaya, sevmeye sevilmeye ne kadar ihtiyacımız olduğunu göz ardı edemeyeceğimiz bir haftaya girdik. Uzaklarda olan insanların günlük hayatımızın içinde yer aldıklarını fark edip şaşırabilir, veya ilişkilerde yeni gerçekliklere uyanabiliriz. Evren sonsuz seçenekleriyle bizimle rezonansa girmeye hazır! Peki ya siz, siz kendi dalga boyunuzu “bulmayı istediğiniz insan”a ayarladınız mı? Ne dersiniz?

BU HAFTA İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ NASIL?
4 Ekim Pazartesi: Bildiğiniz gibi, Ekim ayı geçen Cuma etkin bir şekilde başladı. Geçen hafta sonunu Merkür’ün yerinde duramayan enerjisini kuvvetle hissederek bir miktar dalgalı, duygusal salınımlar içinde geçirmiş olmalıyız.  

00:58’te Venüs Akrep burcunda Mars ile kavuşum içerisinde olmaya başladı. Yükselen romans ihtiyacı ve maddi manevi bağlamda birleşen enerjilere açık olma eğilimimiz neredeyse elle tutulur gibi. Ancak aklımız bizi dengede tuttuğu müddetçe tutkudan yanıp kül olmamız kolay değil!

Ay 16:54’te son açısını Neptün ile yaptıktan sonra boşluğa düşene dek günlük işlerimizi toparlamaya çalışalım. Gece 23:00’e dek içimize yöneleceğimiz bir sürece giriyoruz. Ay uzun zaman boşlukta kaldıktan sonra ancak gece yarısına doğru Başak’a giriyor.

5 Ekim Salı: Dün işlerimizi yoluna koymakta güçlük çektiysek, bugün halletmekte zorlanmayacağımız açık. Bitirip ortadan kaldırdığımız her konu kendimizi iyi hissetmemizi sağlayacak. Canımızı sıkan konulara takılı kaldığımız taktirde sindirim ile ilgili mide ve bağırsakta sorunlar ortaya çıkabilir. Elma, armut, rezene, patates ve sarımsak bu sorunlara fiziksel anlamda bir çare olabilir. Ama önemli olan ruhumuzun arınması, salt sindirim ile ilgili arınmalar değil! Zaten vücudumuzdaki bu bölgeden aldığımız rahatsızlık sinyalleri hazmetmekte zorlandığımız konular yüzünden…

09:10’da Terazi’de ilerlemekte olan Merkür, yine öncü gruplardan Oğlak’taki Plüto ile kare açıda olacak. Söz ve davranışlarımızın nedenlerini açıkça ifade edebilirsek karşımızdakinin aklını karıştırmamış oluruz. Aksi taktirde mevcut kaygı ve korkular bir krizle söz düellolarına dönüşüp can acıtabilir. Mümkünse önemli iş görüşmelerini veya bağlayıcı imzaları ertelemekte yarar var. Çünkü kendimizi ne kadar iyi ifade etmeye çalışırsak çalışalım yanlış anlaşılma ya da karşı tarafın üstü örtülü, belki de bilinç dışı, temalarını tetikleme riskimiz var. Alıngan ve sinirli olma ihtimalimiz yüksek. Sevdiğimiz bir hobimizle, tam anlamıyla odaklanarak, ilgilenmek bize adeta meditasyon gibi gelecektir. Böyle bir uğraşımız yoksa tartışmalara girmekten kaçınalım, dinlenmeye, sükun bulmaya çalışalım. Birkaç gün sonraki Yeniay ile tazelenip dönüşme şansımız yolda zaten.

YIKICI ENERJİLERE KAPILMAYALIM!

6 Ekim Çarşamba: Temel ihtiyacımız kendi duygusal reaksiyonlarımızı ve ihtiyaçlarımızı analiz ederek kendimizi huzurlu hissedebilmek yine… Her şeyi mükemmel yapmak zorunda değiliz. Anlayalım, kabullenelim, ille de kendimizi düzeltip kusursuz hale getirelim derken yıkıcı eleştirilerle enerjimizi düşürmeyelim.

19:44’te Ay boşluğa düşüyor. 22: 53’e kadar aralıksız çalışan sorgulayıcı zihnimiz dinlenmeye çekiliyor. Derken ardından duygusal alışverişlere, anlamaya anlaşılmaya, sevme ve sevilmeye açık bir ruh halini yakalamamızı sağlayan bir kapıdan içeri giriyoruz; Ay artık Terazi’de!

7 Ekim Perşembe: Heyecan verici, güzel bir gündeyiz! Güneş ile Ay 21:45’te Terazi burcunda enerjilerini birleştiriyorlar ve işte Yeniay! Mevcut ilişkilerimizi iyileştirmek adına yeni başlangıçlar ve geride bırakmamız gereken alışkanlıklar ve düşünce tarzımız için bizi motive ediyor! Düşüncelerine değer verdiğimiz, saygı duyduğumuz kişilerle hayatımızdaki önemli konuları görüşüp tartışma ihtimalimiz var.

ESKİ KORKULARIMIZDAN KURTULABİLİRİZ

8 Ekim Cuma: 14:36’da Terazi’deki Merkür ile Oğlak’taki Satürn kavuşum yapacaklar. Daha gerçekçi yaklaşımlar içinde olduğumuz bir gündeyiz. O nedenle net bir şekilde önümüzü görebileceğiz. Eski korkularımızın üstesinden gelme fırsatımız bile var!

16:39’da Ay boşluğa düştükten sonra 22:53’te Akrep’in gizemli ve ilginç dünyasının derinliklerine dalacak. Arzu ve ihtiyaçlarımız giderilemeyecek kadar büyüyebilir.

Bütünleşmek, sevilmek ve iz bırakabilmek isteyebiliriz. Bunları arzularken gerek kendimize gerekse de karşımızdakine karşı yıkıcı olmamaya, üstü kapalı duygusal tehditler veya kinayelerle gereksiz tatsızlıklar yaratmamaya çalışsak iyi olur.

9 Ekim Cumartesi: 10:07’de bu kez Venüs Akrep’te geri harekete başlıyor. Temsil ettiği ilişkiler, para, yatırımlar, değer duygumuz, güzellik, estetik, sosyallik gibi konularda ayak sürüyen, yanlış anlamalara veya tatmin etmeyen sonuçlara götüren bir enerji ile karşı karşıyayız. Venüs’ün geri hareketinin hangi alanları ne şekilde etkileyeceğini anlatan ayrıntılı açıklamayı sitemizde yayınlanan “Ekim Ayı” ile ilgili yazımda bulabilirsiniz.

10 Ekim Pazar: Çok daha derin ve kapsamlı bakıp algılayabileceğimiz bir gündeyiz. Duygusal iyileştirmeler için kendimizle ilgilenmeye bakalım, ihtiyaçlarımıza kulak verelim.

21:28’te Ay Uranüs ile son açısını yaptıktan sonra boşluğa düşecek…


Hepinize mutlu, huzurlu, güzel bir hafta diliyorum. Esen kalın….

 


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.