Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Geçmişin ayak sesleri

3-9 Mayıs Haftası

 

Geri giden Satürn ile Neptün’ün gerilimli etkileşimlerinin huzursuz enerjisi Eylül ayındaki çalkantıları çağrıştıran esintiler taşıyor. Merkür’ün de geri gittiği bir dönemde bu açı, dikkatli ve özenli diyaloglar kurmaya, karşımızdakinin ruh hali ve koşullarını göz önünde bulundurarak değerlendirmeler yapmaya çağırıyor bizi. Bilgi kirliliği, yanıltıcı ve kafa karıştırıcı durumlar, iyi niyetle yapılan konuşmaların yararsız geri dönüşümleri ile uğraşmamız gerekebilir. Herkesi dinleyelim ama kritik kararları kendimiz alalım.


BU HAFTA İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ NASIL?

3 Mayıs Pazartesi günü haftaya ciddi duygular, iş, güç, sorumluluklarımızın bilincinde olarak başlıyoruz. Şimdiki çabalarımızın ödüllerini ileride toplayacağız.  Eğlenme, dalga geçme zamanı değil. Hatta yüreğimiz bir parça kasvetli veya ağır da olabilir. Ay Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürüyor...

Bugün öğleden sonra yapılan konuşmalar oldukça önemli ve etkili gözüküyor. Sözcüklerin gücünü yapacağımız her görüşmede hissedeceğiz. Fazla mesaideki zihnimiz oldukça derin çalışacak sondajlarında. Bilinenin ardındaki anlamaya, söylenmeyenlerden gerçeği bulup çıkarmaya çalışmamız söz konusu. 15:02’de Boğa’da geri giden Merkür, Plüto ile üçgen açı içerisinde olacak.

4 Mayıs Salı sinir katsayımızın yüksek olduğu, huzursuz enerjilerle dolu bir gün.  Adeta öfkemiz test ediliyor. Tüm sabit burçların özellikle dikkat etmesi gerekli. 16:09’da Boğa’daki Güneş ile Aslan’daki Mars kare açıda. 20:07’de ise Boğa’daki Güneş’in bu kez Uranüs ile gerilimli bir açısı var. Merkür’ün de geri gittiğini tekrar hatırlayacak olursak ağzımızdan öfkeyle kaçabilecek sözlerin başımıza dert olabileceğini kolayca görebiliriz. Fevri olma ihtimalimiz yüksek. Meselelere serin kanlı ve tarafsızca yaklaşmakta yarar var. Hatta becerebiliyorsak toz duman olan ortalıktan biraz geri çekilip iletişimde dış hatları kapamalı, iç dünyamızla haşır neşir olarak,  uğultuların dinmesine izin vermeliyiz.

22:08’de Oğlak’taki Ay Balık burcundaki Uranüs ile son kez açı içersinde olduktan sonra boşluğa düşecek. Kendimize karşı suçlayıcı olmamaya çalışalım. Kurban psikolojisine girmeyelim.

23:54’te Ay Kova burcuna girene dek huzur dolu dinlenme anları yaratmaya bakalım. Müzik dinleyelim, kitap okuyalım, bize iyi gelecek ne varsa onu yapalım.

5 Mayıs Çarşamba kendi bireyliğimizi hissetme ihtiyacındayız. Düne oranla daha nesnel ve mantıklı olma ihtimalimiz yüksek. Toplumsal konularla ilgilenebilir, arkadaşlarımızla fikir alışverişlerinde bulunabileceğimiz ortamlarda birlikte olabiliriz.  Ay Kova’da ilerlemesini sürdürüyor.

6 Mayıs Perşembe günü dünkü ruh durumumuz aynen devam ediyor. Özgür olduğumuzu hissetmeye ihtiyacımız var. Herhangi bir konuda üzerimizde baskı hissettiğimiz anda isyan edip, diklenme ihtimalimiz var. Rutini kırarak günümüzü farklı kılmaya çalışalım. İçimizde dolaşıp duran elektrik akımını entelektüel veya yaratıcı işlerle topraklayalım.

7 Mayıs Cuma Kova’daki Ay Neptün ile kavuşum yaptıktan sonra boşluğa düşüyor. Haftanın son gününde öğleye kadar işleri toparlayıp organize olmamız iyi olur. Ay boşluktayken üzerinde çalıştığımız konulardan verim almamız, ya da yeni bir projeyi oluşturmamız biraz zor. 12:35’de Ay’ın Balık burcuna girmesiyle birlikte yumuşak ve güzel enerjiler güne hakim olacak. Soluğumuzu tutup sabır göstermeye çalışmakla geçen bunca günden sonra nihayet kendimizi daha iyi hissetmemize neden olacak etkiler başlıyor. Hafta sonunun güzel ve uyumlu geçeceğinin sinyallerini alıyoruz.

8 Mayıs Cumartesi gününün ana başlıkları sevgi, ilgi, sevecenlik, özen (romantizm, ruhsallık ve vizyon, ilham gerektiren her türlü yaratıcı etkinlik (müzik, dans, yoga vb ). Bugün İkizler’deki Venüs’ün Aslan’daki Mars’la keyifli bir beraberliği var! Bir süredir hır gür giden beraberlikler bile bu olumlu etkilerden yararlanacaklar. Maddi konulardaki girişimlerimizden iyi haberler almamız mümkün.

9 Mayıs Pazar günü aynı yumuşak ve rahat enerjilerle dolu. Günü gönlümüzce değerlendirmeye, keyifli bir pazar geçirmeye çalışalım sevdiklerimizle. 23:14’te Ay Balık burcunda Uranüs ile kavuşum yaptıktan sonra boşluğa düşecek. İçimizde günün heyecanıyla, geceyi güzel bir şekilde kapatacağız.

BİTİRİRKEN

Bu haftaki kapanış kısmını biraz özel tutmak istiyorum izninizle. Bu hafta dünyaya gelmiş sevdiğim, değer verdiğim pek çok insan var. Başta sevgili Hülya olmak üzere, Damla ve Esra’ya gönüller dolusu sevgiler gönderiyorum. İyi ki hayatımdalar…Hafta sonunda ise kendi yaş günüm var. Kendimi daha da çok sevip ilgilenmek istediğim bir astrolojik yıla giriyorum. Tanrı başta güzel kızım Ece olmak üzere, eşimi, annemi babamı, ağabeyim ve tüm ailemi ve bende iz bırakan, rehberlikleri ile cesaret ve ilhamlar veren  dostlarımı eksik etmesin. Yeni yaşımda hepsiyle birlikte var olmak istiyorum yine…

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

Bu pazar anneler günü. Tüm annelere kutlu olsun. Anne olsak da olmasak da öncelikle içimizdeki çocukla, kendimizle ilgilenmemiz, onu sevip büyütmemiz, ihtiyaçlarına kulak vermemiz, yani kendimize annelik etmemiz çok önemli. Böylece başta evlatlarımız olmak üzere daha sağlıklı ilişkiler kurabiliriz herkesle. Gökyüzüne kulak verin; bu yıl bizim kendi duygusal ihtiyaçlarımıza duyarlı olmamızı ve bu bağlamda  büyüyüp olgunlaşmamızı ve kendi ayaklarımız üzerinde durmamızı söylüyor!

Gönlünüze göre geçecek, sevdiklerinizle birlikte olacağınız güzel bir hafta diliyorum size yine.

Esen kalın…

 


 

 


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.