Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İç dünyamızın mesajlarına duyarlı olma zamanı!

(1 Şubat-7 Şubat Haftası)

Kova burcunda Güneş, Venüs, Chiron ve Neptün’den oluşan bir gezegen yığılımının (stelyum) yarattığı enerjinin giderek kendisini daha güçlü bir şekilde hissetireceği bir haftadayız. Sevgi, sanat, müzik, ihtiyaçlılara yardım ve şefkat gösterme ile birlikte eşitlik, özgürlük, kardeşlik ve kendine özgülük gibi Kova özelliklerinin aşırı idealize edilebileceği bir dönemdeyiz.


HAFTANIN TEMASI
Bilinçaltının sisli katmanlarından bilince yükselen içgörülerin, aydınlanmaların yaşanabileceği, umut, ideal ve hayallerimizin ön plana çıktığı bir haftadayız. İç dünyamızın mesajlarına karşı duyarlı olalım. Yaşam yolculuğumuzda en çok neye ihtiyacımız varsa, en çok neyi istiyorsak onu düşlemekle başlayalım işe. Hatta geleceğe yönelik umut ve projelerimizle ilgili olarak en çok neyi düşlüyor, neyi istiyorsak kağıda dökelim tek tek. Zaten somutlaşan, kotarılan her şey önce hayal etmekle başlamıyor mu hayatımızda?

BU HAFTA İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ NELER SÖYLÜYOR?

1 Şubat Pazartesi:
Programladığımız işlerimizi halletmek için hızlı ve organize hareket edebileceğimiz bir gündeyiz. Aynı anda pek çok konuyla birden ilgilenmemizi gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Karmaşa içinde kalıp endişelenmek hem gerilmemize hem de verimimizin tehlikeye girmesine neden olabilir. Oysa, bugün başarılı ve verimli olduğumuz, ortaya yararlı bir şeyler çıkardığımız ölçüde kendimizi iyi hissedeceğiz. Dağılmadan, önem ve öncelik sırasına göre işlerimizi yoluna koymaya çalışırken, mükemmellik adına ayrıntılarda kaybolmamaya dikkat edelim. Ay, Başak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Gün içinde Merkür’ün Jüpiter ile zorlayıcı bir açısı var.

2 Şubat Salı:
06:19 itibariyle Ay boşluğa düşecek. 15:43’te ise Terazi burcuna giriş yapacak. Yaklaşık 2,5 gün boyunca sevgi, ilişkiler, ortaklıklar, değer duygusu ve para gibi Venüsyen konular gündemimizi meşgul edecek. Ay’ın boşlukta kaldığı süre boyunca belirsizlikler içinde kalıp işlerimizi toparlamakta zorlanabiliriz. 21:03’te Merkür ile izlememiz gereken yolu ifade eden ve kadersel temalar içeren Kuzey Ay Düğümü kavuşum içerisinde olacaklar. Zihnimiz,  çözmekte zorlandığımız sorunlarımıza yoğunlaşacak ister istemez. Bunları aşıp yepyeni bir yöne ilerlememiz için gereken motivasyona sahibiz.

3 Şubat Çarşamba:
Bugün, Venüs başrolü kimselere kaptırmak niyetinde değil! Satürn ve Plüto ile zorlayıcı etkileşimleri ilişkilerde uyum ve dengeyi bulmamızı güçleştirebilir. Hayatımızda daha fazla huzur, mutluluk ve tatmin istiyorsak; herkesin farklılığını, biricik olduğunu ve asıl becerinin zıt yönlerimize karşı anlayış ve şefkat geliştirmekte saklandığını fark etmek durumundayız.


4 Şubat Perşembe:

11:29’da Neptün ile kavuşum yaptıktan sonra boşluğa düşen Ay, bütün bir gün boyunca bize kararsızlık ve  belirsizlik yaşatacaktır. Dolayısıyla, bir türlü tamamlanamayan işler yüzünden sıkıntı ve huzursuzluk hissedebiliriz. Yaratıcı yönlerimizi parlatacak, içimizi esinlerle dolduracak sanat, müzik, edebiyat ile ilgili konularla ilgilenmek güzel bir fikir olabilir.  18:57 itibariyle Ay’ın Akrep’in tutkulu ve gizemli dünyasına adım atmasıyla birlikte ruhumuzun derinliklerine inip duygusal olarak neye ihtiyacımız olduğunu anlamaya ilişkin yanıtlar arayacağımız, oldukça yoğun bir sürece gireceğiz. Sevdiklerimizle maddi veya manevi anlamda bütünlenme ihtiyacımız artacak. Duyguların keskinleşeceği, oldukça çalkantılı, hararetli birkaç gün yaşayacağız gibi gözüküyor.

5 Şubat Cuma:
Dünkü temalar devam ediyor. Hırs, tutku, kin ve her şeyin altında aleyhimize bir yön aramak gibi eğilimlere yenik düşmeyelim. Akrep enerjisi yaratan, dönüştüren, var eden bir özellik taşır. Yanlış yönlendirildiğinde ise bu müthiş enerji bir hayli yıkıcı olabilir. İyisi mi biz onu duygusal arınma, bilinçdışındaki kendi çöplüğümüzü temizleyip yararlı hale getirmekte kullanalım. Egosal düzeyde ele almadığımız zaman insanlık ailesine en iyi şekilde hizmet edecek, iyileştirip yardımcı olacak bir enerjiyi kucaklıyoruz aslında.

Diğerlerinin bizim yaşantımızı ne kadar sınırladığını görüp bunun ötesine geçme arzusu bir başka önemli tema olarak kendini belli edecek. Satürn ile Jüpiter 150’lik açıdalar. Dışarıdan pek hissedilmese de içsel olarak bunaldığımız bir durumdayız. Hayatımızda düzen değişikliği yapmanın eşiğindeysek sağ duyulu ve biraz ketum olmakta yarar var.

6 Şubat Cumartesi:
Bilineni daha farklı algılamamız mümkün. Yeni düşüncelere açığız. Aklımıza aynı anda bir sürü fikir üşüşebilir. Ağzımızdan istem dışı aniden çıkabilecek sözlerin başımıza dert olma ihtimali var. Çabuk heyecanlanıp sinirlerimize hakim olamayabiliriz. Tansiyonla ilgili sıkıntılar da yaşanabilir. Karşımızdakine sabırla kulak verelim, etkin bir şekilde dinleyelim. Yanlış fikirlere inatla sarılmak gibi talihsiz bir eğilimimiz olabilir. Merkür ile Uranüs ve Jüpiter ile Plüto etkileşim içindeler. Kararlar alırken sonradan zarara uğramamak için, tüm verileri tarafsızca değerlendirmek yavaş ve tedbirli hareket etmek yerinde olur.

Ay 18:13 itibariyle boşluğa düşecek. Akşamı içimizden geldiği, hatta günün getirdiği gibi yaşamakta yarar var.

7 Şubat Pazar:
02:04’te Ay’ın Yay’a girmesiyle birlikte içimiz biraz olsun açılacak, neşelenecek ve iyimserleşeceğiz. Kova’daki gezegen birikiminin en yoğun hissedileceği günlerden biri olması nedeniyle günü içsel ihtiyaçlarımızı anlamak, değerlendirmek için kullanabiliriz. Daha olumlu bir havamız olacağından, bize herşey daha kolay ve başarılır gelecektir. İster bugünü dışarıda, açık havada yürüyüş veya spor yaparak geçirelim, ister evde veya başka bir ortamda dinlenmeye ya da içimizi dinlemeye ayıralım, bugün içimizi umutla doldurabilecek yapıda gözüküyor.

Hepinize gerçekleşecek düşler, yürek dolusu sevgiler. Esen kalın.

 


 

 


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.