Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Her şey gerçekten yolunda mı?


Bir süredir aklımı kurcalayan bir soru bu. En koyu sorunların yaşandığı ilişkilerde herşeyin süt liman gidiyormuş gibi gözükmesi insanı ister istemez işin dibini kazıyıp kabuğunu kaldırmaya, altında gerçekten ne var bakmaya itiyor. Yüzeysel ve sahte bir “ her şey yolunda duygusu” nun dışa vurumları mıdır yaşanan, yoksa kişiler işin ciddiyetinin farkına varıp  gerçekten değişmeye mi karar vermişlerdir acaba?

Şunu bilmeliyiz ki, hiç bir sorun kendi kendine yok olmaz. Belki küllenir, üstünden “her şeyin biraz da olumlu yanlarını görme eğilimi” gibi bir filtre geçer ama o sorunlar orada hallolmamış olarak hala durur. Ne zamanki bu yorucu gayretten bitap düşer, aslımıza uygun davranmaya başlarız, o zaman yine fire vermeye başlar eldeki ilişki. Bir de bakarız ki, eski tas eski hamam. Sanırım burada yapılması gereken sürekli farkındalık geliştirmek ve “Şimdi burada neler oluyor, neden böyle davranılıyor ya da söyleniyor?”u dürüst ve tarafsız bir şekilde anlamaya çalışmak. Sorun henüz oluşmuş, gündeme gelmişken anlık müdahalelerle kendimizi ifade ederek ileride yaşanması olası büyük krizlere yol açmamak.

BU HAFTA GÖKYÜZÜ NELER SÖYLÜYOR?
11 Mayıs Pazartesi günü haftaya dünkü coşku ve neşemizle başlıyoruz. Enerjimiz yüksek; Ay halen Yay’da. Ancak Mars ve Satürn’ün gerilimli etkileşimi adımlarımızı atarken dikkati ve tedbiri elden bırakmamamız gerektiğine işaret ediyor.

12 Mayıs Salı 08:56’da Ay boşluğa düşüyor. 16:10 itibariyle Oğlak burcuna geçene kadar yönsüzlük ve işlerimizde karmaşa gözlenebilir. Akşam saatlerine doğru ise sinirli ve huzursuz bir enerji hakim.  Konuşmalardaki iddiacı ve tartışmaya açık ton, geri giden Merkür etkisiyle birleşerek iletişimdeki zorlukları ikiye katlayabilir.

13 Mayıs Çarşamba ciddiyetle sorumluluklarımızı üstlenmeye, işimize gücümüze odaklanmayı sürdürüyor olacağız. Ay halen Oğlak’taki yolculuğunu sürdürüyor.

14 Mayıs Perşembe sabah saatlerinde Oğlak’taki Ay ile Koç’daki Mars’ın arasındaki gerilim kendini hissettirecek. Öfke ile ani çıkışlar yapabilir, duygusal çatışmalar yaşayabiliriz. Öte yandan bu konum, girişimlerimizi gerçekleştirebilmek için gereken itici gücü de harekete geçirecektir. 

Bugün itibariyle geri giden Merkür tekrar Boğa burcuna giriş yapıyor. 31 Mayıs’ta direkt harekete geçecek ama 15 Haziran’a kadar Boğa’daki yolculuğu sürüyor. Bu süreçte kendi kaynaklarımız ve doğuştan getirdiğimiz yeteneklerimiz ile neler yapabileceğimizi, onları nasıl geliştirebileceğimizi düşünebilir, maddi güvenliğimiz ve para konuları ile ilgilenebiliriz. 

15 Mayıs Cuma sabahı erken saatlerde Ay Kova burcuna giriyor. Biraz özgür kalmak, günlük rutinimizin dışında bir şeyler yapmak ihtiyacında olabiliriz. Akşam saatleri arkadaşlarımızla sosyallik yaşamak için uygun.

16 Mayıs’ta pek çok değişik eenerjinin etkisi altındayız. İçimizdeki denge ayarı olan Ay’ın sevgi ve ilişkinin gezegeni Venüs ve hareketin gezegeni Mars ile uyumlu açıları, kolay heyecanlanıp hızlı ateşlenebilmemize karşın, işbirliğine yönelik davranışlar sergileyebileceğimizi de gösteriyor. Herşeyi abartma ve büyütme eğiliminde olabilir, içimizdeki kendimize özgü, sıra dışı özelllikleri beklenmedik şekilde sergileyebiliriz.

17 Mayıs Pazar sabah saatlerini ailemiz ve sevdiklerimizle geçirmek bize keyif ve mutluluk verecektir. Duygularımız coşup taşabilir. İyimser, neşeli ve tezcanlı olduğumuz bir gündeyiz. Açık havada dolaşabilir, küçük geziler yapabiliriz. Ancak gereksiz alınganlıklar ve hassaslıklar göstermemiz de mümkün.

13:34 itibariyle Ay boşluğa düşecek. Akşamüstüne kadar devam edecek olan bu zaman diliminde işler pek de istediğimiz gibi gitmeyebilir. Öğleden sonrası için plandıklarımız gerçekleşmeden bozulabilir. 17:20 itibariyle Ay Balık’a girdikten sonra kendimizi günün getirdiklerine açmak, akışa bırakarak su gibi akmak en doğrusu.

Mutlu ve keyifli haftalar diliyorum. Esen kalın…


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.