Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Yeni yıla doğru!

26 Aralık 2016 - 01 Ocak 2017 Haftası

Yılın son haftası gerek özel hayat, gerekse de kariyer anlamında inişli çıkışlı durumlar, beklenmedik gelişmeler ve yepyeni başlangıçlarla dolu bir sürpriz paketiyle geliyor.


29 Aralık Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. Yeniay yeni başlangıçları tetikleyen bir enerji veriyor olsa da, Merkür'ün halen Oğlak burcunda geri gittiğini hatırımızdan çıkarmayalım.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
26 Aralık Pazartesi:
Yılın son haftasının ilk gününe iyimser duygular, umut ve yüksek enerjiyle başlıyoruz. Ancak duygularımızı ve anlık tepkilerimizi ortaya koyarken aşırıya kaçmamaya özen gösterelim. Günün ikinci yarısından itibaren bu olumlu hava yerini gerginliklere açık bir zemine bırakacak. Sakarlık veya kaza potansiyeline karşı uyanık olalım, telaş ve sabırsızlıkla hareket etmeyelim. İsyankar bir modda, sinirli ve huzursuz olma ihtimalimiz yüksek.  Ayrıntıları gözden kaçırabilir ve gözü kara bir şekilde boyumuzu aşan riskler alabiliriz. Jüpiter (Terazi) - Uranüs (Koç) karşıtlığı hafta boyunca sarsıcı etkisini hissettirecektir. Sağlam basmaya ve dengemizi korumaya çalışalım.

27 Aralık Salı:
Bugün düne oranla sinir sistemimiz yatışmış, daha sakin ve dengedeyiz. Algımız, sezgiselliğimiz yüksek ve daha yaratıcı bir durumdayız. Öğleden sonra itibariyle daha etkin bir şekilde işlerimizi yoluna koyabiliriz. Gece geç saatlerde ise, kendimizi anlamsız bir mutsuzluk ya da depresif bir duygusal durumda bulma ihtimalimiz var. Elimizde olmayana ve ulaşamadığımıza değil, sahip olduklarımıza ve yapabileceklerimize odaklanalım.

28 Aralık Çarşamba:
Bugünü sabaha karşı boşluğa düşen Ay ile belirsizliklerle geçiriyoruz. Verimli çalışmak ya da istediğimiz sonuçları almak, kontrolümüz dışındaki nedenlerle pek mümkün değil. Günü kendimizi çok zorlamadan, akışa ayak uydurarak geçirmek yerinde olacaktır. Önemli kararlar almaktan, riskli yatırımlardan uzak durmakta yarar var.

18:12'de Ay Oğlak burcuna girdikten sonra toparlanmaya ve elimizdeki işleri yavaş yavaş yoluna koymaya başlıyoruz.

29 Aralık Perşembe:
Yaklaşmakta olan Yeniay'ın enerjisiyle güne kıpır kıpır ve yüksek bir modda başlıyoruz. Cesur, atılımlara hazır ve tetikteyiz. 09:54'te 7 derece Oğlak burcunda Güneş ile Ay kavuşum içine girerek Yeniay fazını oluşturuyorlar. Yeniay Merkür ve Plüto'yu da kapsayan bir gezegen yığılımının ( stelyum ) içinde gerçekleşiyor. Önemli konuşma, görüşme ve hedeflerimizle ilgili kararlar alma dönemine giriyoruz. Kişisel astrolojik haritalarımızda Yeniay hangi alana düşüyorsa o alanda bir yeniden yapılanma, düzen değişikliğine gidebilir, cesur kararlar alabiliriz.

12:28'te aydınlanma ve uyanışın temsilcisi Uranüs, 20 derece Koç burcunda direkt harekete geçmek üzere, durağanlaşacak. 29 Temmuz'dan bu yana Uranüs geri hareketini sürdürüyordu. Bir yanda Merkür'ün engel ve gecikmelerle karışıklık yaratan geri hareketi, diğer yanda Uranüs'ün köpürteceği ani ve beklenmedik gelişmeler, bizi elektrik çarpmışa çevirebilir. İç dengemizi korumaya, ayaklarımızı yere sağlam basmaya özen gösterelim.
 
30 Aralık Cuma:
Haftanın en yorucu ve zorlu günündeyiz. Disiplinli, ciddi ve programlı bir şekilde işe güce konsantre oluyoruz. Gökyüzündeki zorlayıcı ve gergin etkileşimlere karşın, 11:07'ye kadar bunu başarma ihtimalimiz var.  Zira sonrasında Ay, yarın sabaha dek, yine boşlukta açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece giriyor. Öğleden sonradan itibaren güne dağınık enerjiler hakim oluyor. Kontrol edemediğimiz durum ve koşullar yüzünden günü istediğimiz gibi değerlendirme şansımız yok ne yazık ki!

31 Aralık Cumartesi:
Yılın son günü  Kova burcuna giren Ay ile başlıyor. İnsancıl yaklaşımlar, arkadaşlık, dostluk, dayanışma ve toplumsal konuların ön plana çıkacağı bir sürece giriyoruz. Yeni yıla yenilenme ihtiyacı, bireyliğimizi geliştirirken topluma katkıda bulunacak hedeflerin heyecanıyla adım atıyoruz.

01 Aralık Pazar:
Yılın ilk günü dostluk, arkadaşlıklar açısından çok destekleyici. Keyifli sosyalliklerle güzel bir şekilde değerlendirebiliriz.

Bitirirken
Bildiğiniz gibi kurulduğundan bu yana sitemizin astroloji bölümünün yazarlığını yapıyorum. On yıl çok uzun bir süre. Yaz demedik, kış demedik, beraber gelişerek epey bir yol kat ettik. Yeni yılla birlikte pek çoğunuz gibi ben de yeni kararlar arifesindeyim. Bir kısmını yürürlüğe koydum bile! 2017'de yeniden yeni'de buluşmak üzere diyorum; şimdilik hoşça kalın.

Hepinize iyi yıllar. Kendinize çok iyi bakın. Unutmayın sizden bir tane daha yok.

Sevgilerimle...


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.