Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Yay burcunda yeniay!

28 Kasım - 04 Aralık 2016 haftası

Yay burcundaki Yeniay'ın enerjisi tüm haftaya yayılıyor. Bir ay boyunca etkisini hissedeceğimiz Yeniay ile iyimser başlangıçlara hevesle yöneleceğimiz bir sürece giriyoruz. Macera ve özgürlük duygumuz yükselecek. Başta Yaylar olmak üzere, tüm ateş grubu burçlarının (Koç ve Aslan) neşe ve canlılığı artacaktır.


İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
28 Kasım Pazartesi:
Hafta dağınık enerjilerle başlıyor. Ay bütün gün boşlukta! 23:47'de Yay burcuna geçiş yaptıktan sonra enerjimiz yükselmeye ve biz toparlanmaya başlıyoruz. Önemli işlerimizi, özellikle yurt dışıyla görüşmelerimizi, yazışmalarımızı, hukuksal ve eğitsel konuları yarına bırakıyoruz. Yarınki Yeniay bu konularda oldukça destekleyici gözüküyor.

29 Kasım Salı:
18:19'da 7 derece Yay burcunda gerçekleşecek Yeniay'ın yüksek enerjisini gün boyunca hissediyoruz. Her Yeniay yepyeni başlangıçları, girişimleri temsil eder. Şimdi gelecekle ilgili konulara korkusuzca, umut ve beklenti içinde yaklaşacak, adeta bir tazelenme, resetlenme yaşayacağız. Ateş burçlarının 4 - 10 dereceleri arasında önemli gezegenleri veya noktaları bulunanlar (Güneş, Ay, Yükselen, Partner Evi, Kariyer Evi vb) bu etkiden daha fazla yararlanacaklar.

Gece yarısına doğru ilişkilerde beklenmedik dalgalanmalar, heyecan verici gelişmeler, ani başlangıç veya bitişler getirebilecek bir etkiyle karşılaşıyoruz. Yaratıcılığı da destekleyen bu etki yarın da kendini hissettirecek.

30 Kasım Çarşamba:
Bugün kafamız karışık, hassasiyetimiz yüksek ve enerjimiz düne oranla bir miktar düşük. Bakış açımızı bulanıklaştıracak yanıltıcı etkiler var. Tarafsızlığımızı korumakta zorlanabiliriz. Önemli görüşme ya da toplantılarımızı istikrarlı ve dengeli enerjilerin hakim olacağı bir güne almakta yarar var. Kendimize bakalım, ağır işlerden kaçınalım. İyi beslenip dinlenelim. Sosyalleşmek istemeyebiliriz.

01 Aralık Perşembe:
Zamanla sınırlı, dikkat ve özen isteyen isteyen işlerimizi öğleden sonraya bırakmakta yarar var. Zira Ay 07:47'de boşluğa düştükten sonra 11:54'te yeniden açı içine girerek Oğlak burcuna geçecek. Üzerimize düşen işleri görev bilinci ve sorumluluğuyla, hakkıyla yerine getirebilecek durumda olacağız. İş, kariyer konularıyla ilgilenmek için elverişli bir gündeyiz. Özel hayatımızda gerginlikler yaşıyorsak kendimizi işe verip avunmayı tercih edebiliriz.

02 Aralık Cuma:
Bugün iş, güç, yabancılarla yapılan çalışmalar başarı getirecektir. Kendimizden emin, özgüvenli adımlar atabiliriz. Yepyeni fırsatların farkına varabiliriz. Profesyonel anlamda oldukça destekleyici etkiler var. İdeallerimizi hayata geçirmek açısından gün çok destekleyici! Yolumuza çıkabilecek ufak tefek engellere takılmamaya, gerçekçi ve güvenli bir biçimde ilerlemeye bakalım.

23:17'de iletişim ve haberleşmenin temsilcisi Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 4 Ocak 2017'ye dek sürecek yolculuğunda geri harekete de geçecek. Bu süreçte daha gerçekçi düşünüp algılayacağız. Kimi zaman bakış açımız karamsarlaşabilir. Sabır ve disiplinle planlama ve evrak işlerinin üstesinden gelebilir, zamanı daha iyi yönetebiliriz.

03 Aralık Cumartesi:
Hafta sonu başlarken tam bir planlama yapamayabilir, ya da bu planın gereklerini yerine getiremeyebiliriz. 13:18'de boşluğa düşen Ay, 22:45'e dek boşlukta kalacak. Günü geldiği gibi, akışta tamamlayacağız. Akşam saatlerinde Kova burcuna giren Ay ile karmaşa ve dağınıklık içerisinde geçen günü geride bırakarak rutinin dışına çıkıp, farklı konularla ilgilenmek ihtiyacında olacağız. Arkadaşlarımızla sosyalleşmek, bol bol iletişim içinde olmak, özellikle sosyal medyayla daha çok ilgilenmek isteyebiliriz. Toplumsal konular, insancıl projeler ilgimizi çekecektir. Yakın ilişkilerde ise mesafeli yakınlıklara ihtiyacımız var. Birbirimizi boğmayacak şekilde programlar yapmalıyız.

04 Aralık Pazar:
Günü tekdüzelikten çıkaracak şekilde yaşamak istiyoruz. Özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacımız büyük. O nedenle bizi kısıtlayan, üzerimizde baskı kuran kişi ya da ortamlardan uzaklaşabiliriz. Entelektüel uğraşlar, arkadaşlarmızla birlikte katılacağımız etkinlikler hoşumuza gidecektir.

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.