Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Geleceğe iyimserlik ve umutla bakma zamanı!

21 Kasım - 27 Kasım 2016 haftası

Bu hafta Güneş burç değiştirerek bir aylığına Yay burcunun konuğu oluyor. Uluslararası ilişkiler, yurt dışı, eğitim, turizm, hukuk ve ahlaki konular bir ay boyunca gündemimizin ön sıralarında yer alacak. Burçlar Kuşağının neşeli, maceraperest, idealist, iyimser, özgürlüğüne düşkün, açık sözlü ve yabancı kültürlere, felsefeye meraklı, öğrenmeye doymayan burcunun dönemi başlıyor. Bu süreçte fanatizmin tuzağına düşmemeye çalışmak, ukalalık, kibir veya lütufkarlık, esnek olmamak veya varsayımlarla hareket etmek gibi gölge yönlerine karşı uyanık olmak gerekiyor. Havalar elverdiği sürece açık alanlarda, doğada olmak veya dışarıda spor, yürüyüş yapmak bize iyi gelecek.


Haftanın en olumlu günü Perşembe! İş veya özel ilişkilerimiz açısından bugünü verimli kullanabiliriz.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
21 Kasım Pazartesi:
Haftaya yüksek enerjiyle etkin bir şekilde başlıyoruz. Günün ilk yarısı egosal çekişmelere ve sürtüşmelere açık. Öğleye doğru boşluğa düşen Ay, kısa bir müddet sonra 12:34'te Başak'ın titiz, ayrıntıcı ve dikkatli dünyasında yol almaya başlıyor. Yaklaşık iki gün boyunca duygusal ihtiyacımız yararlı ve üretken bir şekilde günümüzü organize etmek, eksikliğini gördüğümüz konuları düzelterek aksaklıkları gidermek olacak. Başak burcu vücutta sindirim sistemi ve bağırsakları yönetir. Dolayısıyla bu iki gün süresince bu bölgeler hassasiyet içinde olacaktır. O nedenle hazmı zor, ağır ve yağlı yiyeceklerden kaçınmamız yerinde olur.

22 Kasım Salı:
00:22'de Akrep'in ağır, yoğun ve zorlayıcı döneminden sonra yüreğimizi hafifletip hayata daha iyimser, neşe ve hevesle bakacağımız bir dönemin eşiğine geliyoruz; Güneş Yay burcunda parlamaya başlıyor.

Ancak, gün değişken ve kafa karıştırıcı enerjileriyle oldukça istikrarsız, inişli çıkışlı!  Özellikle sabah saatleri karışıklıklar ve yanılgılar yaşanabilir. Günün ikinci yarısında ise, baskılanmışlık duygusu ile karamsarlık yaratan etkiler mevcut. Anlaşma, sözleşmeler yapmak durumundaysak çok dikkatli ve temkinli olmalıyız. Sinir sistemimiz bizi zorlayabilir.

20:42'de Ay boşlukta açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece giriyor. Zihnimizi ve bedenimizi dinlendirmeye vakit ayıralım.

23 Kasım Çarşamba:
Ciddiyet ve disiplinle işlerimizi yoluna koymaya çalışıyoruz. Ancak, Ay'ın halen boşlukta seyrediyor olması karmaşa ve belirsizlikler yaratarak rahatça ilerlememize engel oluyor. Kendimizi net bir şekilde ifade etmekte zorlanabiliriz. Yay burcundaki Satürn - Merkür kavuşumu gün boyu etkin. 22:43'te Ay Terazi burcuna geçiyor. İlişkilerde paylaşımcılık, adilane ve eşitlikçi davranarak meselelere objektif bir şekilde yaklaşmak ihtiyacımız artıyor. Uzlaşı ve barışa, sevgi ve ilgiye her zamankinden çok gereksiniyoruz.

24 Kasım Perşembe:
İş, ilişkiler, romantizm ve parayla ilgili konularda haftanın en olumlu diyebileceğimiz günündeyiz. Enerjimiz ve özgüvenimiz yüksek olacağından girişimlerimizde başarılı olabiliriz.

25 Kasım Cuma:
İlişkilerde uyum, huzur ve denge en önemli konular. Ancak enerjiler düne oranla bugün bir miktar zorlu! Özellikle akşam saatleri istikrarsız. Yakın ilişkilerdeki dalgalanmalar denge ve uyumu sağlamaktan hayli uzak. Sabırsızlık ve hoşgörüsüzlük huzursuzluk ve gerginlikler yaratmaya müsait. Her konuyu abartabilir, aşırı tepkiler verebiliriz. Yakın ilişkilerimizde bastırılmış konular, üzerinde düşünülüp dönüştürülmek üzere gündeme gelebilir. Bugün deri, boğaz, böbrek ve üreme organlarımız hassasiyet gösterebilir.

26 Kasım Cumartesi:
Saat 11:02'ye dek günü akışta geçiriyoruz. Sonrasında Akrep burcuna giren Ay ile derinleşiyor, aşırı ve uç noktadaki duygulara savruluyoruz. Özellikle öğle saatleri iletişimde ciddi anlamda sıkıntılar var. Öte yandan zihnimiz yepyeni bakış açılarıyla meselelerin farklı yönlerini görecek şekilde yaratıcı, hızlı ve tetikte çalışacak.

27 Kasım Pazar:
Günün ilk yarısı sakin, huzurlu ve rahat bir akış içinde! Sezgiselliğimiz yüksek ve algılarımız açık. Öğleden sonra ise huzursuz enerjiler devralıyor. Kaza, sakarlık potansiyeline karşı uyanık olmakta yarar var. Akşama doğru yine güzel bir akışa kendimizi bırakıyoruz. Enerjiler dengeli ve sorunsuz.

Herkese iyi bir hafta, güzel günler diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.