Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Derin ve yoğun enerjiler!

24 Ekim - 30 Ekim 2016 haftası

Akrep enerjisini yoğun bir şekilde hissedeceğimiz bir haftadayız. Geçtiğimiz Pazar Güneş'in Akrep burcuna girmesinin ardından, bu hafta başında da Merkür Akrep'e giriyor. Zihnimiz adeta bir dedektif gibi çalışarak bulmacanın bütün parçalarını biraraya getirebilecek ve görünenin ardındaki bilgiye ulaşarak, gün ışığına çıkartabileceğiz. Pazar günü ise Akrep burcunda bizi değişim, yenilik ve dönüşümlere taşıyacak bir Yeniay deneyimliyoruz. Dolayısıyla salt bu hafta değil, Yeniay'ın etki süresi olan bir ay boyunca derin, yoğun, arıtan ve dönüştüren etkiler hakim. Ruhsal ve fiziksel anlamda detokslara açık bir dönemden geçiyoruz.


Hafta sonu ilişkiler açısından inişli çıkışlı ve gergin gözüküyor. Ancak ayaklarımızı yere sağlam bastıran ve sakinliğimizi korumayı getirecek etkiler sayesinde bu fırtınayı atlatabileceğiz.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
24 Ekim Pazartesi:
Bugün duygusal ihtiyaçlarımızı daha sıcak ve içten bir şekilde ifade edebiliriz. İçimizdeki çocukla temasımız artacak. Şakacı, neşeli, coşkulu bir ruh hali içindeyiz. Ay Aslan burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Bu konumun gölge yönleri ise, buyurganlık, her şeyi kişisel alıp gururlu ya da kibirli ve fazla dramatik tavırlar sergilemek, onay ve takdir ihtiyacı  olarak özetlenebilir.

Öğleden sonra  gerçekleşecek Ay (Aslan) - Uranüs (Koç) üçgeni, içimizi heyecan ve yepyeni duygularla dolduracak. Aile, ev, yerleşim yeri ile ilgili konularda değişimler, ani gelişmeler beklenebilir. Sosyal medyadaki duruşumuzu değiştirebilir ya da yepyeni teknolojileri denemek isteyebiliriz.

23:46'da Merkür Akrep burcuna giriyor. 13 Kasım'a dek zihnimiz derin sondajlara, sorgulamalara açık olacak. O zamana dek fark etmediğimiz bazı şeyleri tıpkı bir dedektif gibi çalışan zihnimizle şimdi net bir şekilde algılayabilir, görünen arkasında gizlenenleri fark edebiliriz. Bu sürecin gölge yönleri olan sabit fikirlilik, takıntılı düşünceler ve kinayeli zehirli ifadelerden kaçınalım. Her tartışmayı bir ölüm kalım savaşı haline getirmeyelim.

Geceyi boşluktaki Ay ile sakin bir şekilde tamamlayacağız.

25 Ekim Salı:
06:17 itibariyle Ay Başak burcuna geçiyor. Detay ve dikkat gerektiren işlerin rahatlıkla üstesinden gelebiliriz.
Sabah saatleri akış oldukça rahat. Duygu ve düşüncelerimizi ifade etmekte zorluk çekmeyeceğiz.

Akşam saatlerinde ise, ikili ilişkilerde dikkatli olmak gerekiyor. İletişim kazaları, yanlış anlama ya da anlaşılmalarla baş etmek durumunda kalabiliriz.

26 Ekim Çarşamba:
İlişkiler alanında romantizmi destekleyen ancak kafa karıştırıcı ve türbülanslara götüren bir etki güne hakim. Gözümüzde büyütüp idealize ettiğimiz kişilerin aslında hiç de öyle olmadıklarını anlayıp hayal kırıklığına uğrayabiliriz. Para ile ilgili konularda da dikkatli olmamız gerekiyor. Para adeta avucumuzdan akıp gidebilir. Venüs (Yay) ile Neptün (Balık) 04:54 itibariyle kare açıdalar.

27 Ekim Perşembe:
16:52'de Ay Terazi burcuna geçiş yapıyor. Dengeli ve huzurlu ilişkiler içinde olma ihtiyacındayız. Ancak bu uğurda fazlasıyla ödün vermek dengemizi bozabilir. İlişkilerde alma verme de ölçü tutturmak, eşit şartlarda diğerleriyle birlikte, birarada olabilmeyi başarmak bize iyi hissettirecek.

19:16'da Güneş ile Merkür Akrep burcunda enerjilerini birleştirecekler. Düşüncelerimizi keskin ve dürüst bir şekilde ifade edebiliyoruz. Zihnen güçlü ve daha ikna ediciyiz.

28 Ekim Cuma:
İlişkilerin ön planda olduğu bir gündeyiz. İçimizde ve dış dünyadaki huzuru dengelemeye ihtiyacımız var. Venüs'ün Kuzey Ay Düğümüyle etkileşimi bizi bu konuda adımlar atmaya itebilir.

29 Ekim Cumartesi:
İlişkilerde agresif enerjiler var. 07:05'te gerçekleşecek Uranüs (Koç) - Mars (Oğlak) karesi, fevri tepkilere, huzursuzluk ve gerilime yol açabilir. Aşırı heyecanlı ve atılgan olabilir, savaşçı yönlerimizi gereksiz bir şekilde ortaya koyabiliriz. Kaza ya da sakarlıklara karşı uyanık ve dikkatli olalım. Dik kafalı, pervasız ve tedbirsiz davranmayalım. Aksi taktirde sinir ve stres dengemizi bozup bizi hasta edebilir. Fizik enerjimizi spor, yürüyüş ve yaratıcı faaliyetlere yöneltmek iyi bir fikir olabilir.  

13:10'da Ay yarın sabaha dek boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece girecek. Dolayısıyla akşamüstünden itibaren günün akışına ayak uydurmak gerekiyor.

30 Ekim Pazar:
02:44 itibariyle ilişkilerde, ciddi ve sorumlu tavırlar içinde olmayı getirecek enerjiler etkin. Venüs ile Satürn Yay burcunda kavuşum içine giriyorlar. Bir ilişkiden ne beklediğimizi, ilişkiye verdiğimiz değeri ve ilişki içindeki değerimizi gerçekçi bir biçimde gözden geçiriyoruz. Bu etkiyle yolunda giden ilişkilerin daha da sağlamlaşıp güçlenmesi ve ciddi bir platforma oturması beklenebilir. Ancak, hak ettiğimiz ilgiyi alamadığımızı düşünüyorsak, karşımızdakine soğuk ve sert davranma, mesafeli davranma ihtimalimiz var. Sağlık açısından böbrekler ve boğaz bölgesi hassaslaşabilir.

05:02'de Ay Akrep burcuna geçiyor.

20:38'de 7 Derece Akrep burcunda gerçekleşecek Yeniay ile bir arınma, değişim, dönüşüm ve yenilenme sürecine giriyoruz. Hayatımızda misyonunu tamamlamış, ya da bize artık zararı dokunmaya başlamış ve geride bırakmamız gereken her ne varsa onlara veda edip, yeni enerjinin verdiği ivmeyle yola devam ediyoruz. Bir ay boyunca ruhsal ve fiziksel arınmalar yapabiliriz.

Akşam saatleri sezgisellik, hayal gücü, romantizm, sanatsal girişimler ve yaratıcılığı destekliyor. Merkür (Akrep) - Neptün (Balık) uyumlu açı içerisindeler.

Herkese iyi bir hafta, güzel günler diliyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı içtenlikle kutluyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.