Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Gökyüzü çalkantılı!

03 Ekim - 09 Ekim 2016 haftası

İlk yarısı daha rahat olmakla birlikte, özellikle hafta sonu biraz karışık ve zorlu geçeceğe benziyor. Savaşçı Mars'ın Jüpiter ile düellosu ile Güneş ile Plüto arasındaki mücadele oldukça dikkat çekici. Öte yandan, mantık, muhakeme, iletişim ve haberleşmenin temsilcisi Merkür, Cuma günü Terazi burcunda yol almaya başlayacak. Güç savaşları veya üzerimizdeki baskılar nedeniyle gerilmiş olsak da, daha uzlaşıya açık, eşitlikçi ve adil bir bakış açımız olabilecek. Kısacası bu hafta zehir ve panzehir birarada!


İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
03 Ekim Pazartesi:
Yoğun bir duygusallık, keskin sezgiler ve derin içgörlerle başlıyoruz haftaya. Sabah saatleri daha verimli geçebilir. Akşam saatleri ikili ilişkiler bakımından oldukça destekleyici ve olumlu. Venüs, Ay Düğümleri ile etkileşim içinde olacak. Sanat ve yaratıcılık isteyen işler için de harika bir konum var.

04 Ekim Salı:
Derin bir kavrayış ve sezgisellikle duygusal labirentlerimize korkusuzca dalıp, gerçekçi değerlendirmeler yapabilecek durumdayız. Kişisel sorunlarımızla yüzleşmek ve dönüştürmek bize iyi gelecek. Ruhsal veya kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapmak için iyi bir gündeyiz.

05 Ekim Çarşamba:
Sabaha karşı boşluğa düşen Ay, 11:25'e dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece giriyor. Dolayısıyla bu saatler arası günden beklediğimiz verimi almak güç. Her an dışımızda olan bir nedenle rutinimizde dalgalanmalar yaşayabiliriz. Öğleden itibaren iyicil enerjiler devreye giriyor. Kendimizi daha rahat ve huzurlu hissediyoruz. Sosyallik, eğlenme, hatta biraz da tembellik etme eğilimindeyiz. Aşk hayatımız açısından da akşam saatleri oldukça güzel. Ay Yay burcunda ilerliyor.

06 Ekim Perşembe: Sabah saatleri duygusal dalgalanmalar, dalgınlıklara açık. Geceyarısından hemen sonra gerçekleşen Mars (Oğlak) - Jüpiter (Terazi) karesi dengemizi bir parça bozabilir. Riskli işlerden, boyumuzu aşan konulardan uzak durmakta yarar var. Çabuk dolduruşa gelip, kendimizi atılganca ortaya koymaktan sakınalım. Dikkat isteyen işler yaparken her zamankinden özenli olmakta yarar var. Öğleden itibaren üzerimizdeki bulut yavaş yavaş kalkmaya başlıyor. Gece geç saatlere dek akış güzel ve rahat. Kendimizi dengede ve huzurlu hissediyoruz.

07 Ekim Cuma:
Duygusal anlamda kırılgan ve hassas bir ruh haliyle güne başlıyoruz. Ancak öğleye doğru enerjimiz yükseliyor; daha canlı, gerçekçi ve heyecanlıyız. Sağduyulu kararlar alabilir, doğru değerlendirmeler yapabiliriz. Maddi ya da manevi anlamda beklenmedik, güzel gelişmeler bizi şaşırtıp sevindirebilir.

10:55'de Merkür'ün Terazi burcuna geçmesinin ardından Ay boşluğa düşecek. Merkür Terazi burcundayken sorunlara adilane çözümler bulabileceğimiz barışçıl bir enerji yayar. Karşımızdaki kişinin yerine kendimizi koyabilme yeteneğimizi açığa çıkarır. Düşünce alışverişlerinde daha objektif, eşitlikçi, meselenin iki yüzünü de anlamaya yönelik oluruz. Merkür'ün Terazi'deki yolculuğu 25 Ekim'e dek sürecek.  

22:33'te Güneş ile Plüto kare açı içerisinde olacaklar. Otorite figürleriyle olan ilişkilerimize dikkat! Krizli durumlarla karşılaşabiliriz. Kendimizi kontrolcü, saplantılı ve manipülatif kişilerden uzak tutmaya çalışmalıyız.

23:38'de Ay Oğlak burcuna geçecek.

08 Ekim Cumartesi:
Güne gerçekçi duygular ve ciddiyetle başlıyoruz. Planlı ve programlı olacağımız için yapılacak işleri rahatça yoluna koyabiliriz. Öğleye dek kendimizi bir miktar baskı altında hissedebiliriz. Ancak sonrasında gecenin geç saatlerine dek yumuşak ve romantik enerjilere teslimiz. Kendimizi mutlu ve huzurlu hissedebiliriz. Hem kendi içimizde, hem de çevremizdekilerle uyumu yakalamamız kolay.

09 Ekim Pazar:
İşlerimizi toparlamak, hedeflerimizle ilgili düşünmek için oldukça elverişli bir gündeyiz. Sabah saatlerini sakin ve huzurlu yerlerde geçirmeye bakalım. Günün öğleden itibaren olan bölümünde akış güzel ve huzurlu. İkili ilişkiler, sosyallik, sanatsal ve yaratıcı etkinlikleri destekleyen bir zemin var. Akşam saatleri ise duygusal salınımlara açığız. 19:53'ten itibaren Ay boşlukta kalacağı bir sürece giriyor. Önemli kararları yarın sabah Ay Kova'ya geçtikten sonraya bırakalım.

Herkese güzel bir hafta, mutlu günler diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.