Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İlişkiler ve iletişimde içtenlik ve gurur

11 Temmuz - 17 Temmuz 2016 haftası

Bu hafta Merkür - Uranüs karesiyle biraz fırtınalı, elektrikli başlıyor. Hafta sonunda da benzer bir enerji, Güneş - Uranüs karesiyle bizi savuracak. Bu iki gün dışında bizi çok zorlayacak bir durum yok.


Bu hafta sırasıyla önce Venüs, sonra da Merkür Aslan burcuna girecekler. Dolayısıyla duygu ve düşüncelerimiz ile  sevgi ve ilişkilerimizin daha sıcak ve yaratıcı bir platforma oturacağı, beraberliklerde önemli adımların atılacağı bir dönemde olduğumuzu söyleyebiliriz. Egosal konulara takılmadığımız sürece bu dönemi keyifli, neşeli bir şekilde geeçirmemek için hiç bir neden yok!

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
11 Temmuz Pazartesi:
09:28'de gerçekleşen Merkür (Yengeç) - Uranüs karesinin vurucu enerjisiyle haftaya hızlı bir giriş yapıyoruz. Gün boyunca bu enerji kendini hissettirecek. Zihinsel olarak kendimizi aşırı uyarılmış, huzursuz veya gergin hissedebiliriz. Odaklanmakta zorluk yaşayabileceğimiz için, bugüne önemli görüşme, sözleşme veya anlaşmaları almamak akıllıca olacaktır. Zira programlar beklenmedik şekilde değişebilir veya anlaşmalarda umulmadık konular ortaya çıkabilir. Aniden seyahate çıkmamız gerekebilir. İyi düşünmeden kararlar almayalım. Kısacası iletişimde çok dikkatli olmamız gereken bir gündeyiz. Kendimizi çok yormayalım, zihnimizi dinlendirecek aktivitelerde bulunalım. Uykusuzluk çekebiliriz. O nedenle akşama doğru kafeinli içeceklerden uzak duralım. Otorite figürleriyle ilişkilerimize dikkat etmekte yarar var.

Ay'ın Terazi burcunda ilerlemesi, bu bağlamda uzlaşmacı ve dengeli yaklaşımlarda bulunmamıza yardımcı olacaktır diye umuyorum.

12 Temmuz Salı: Bugün Venüsyen temalar dorukta! 07:33'te Venüs Aslan burcuna geçiyor. 6 Ağustos'a dek kalbimizden geçenleri cömertçe sergileyeceğimiz, neşeli ve keyifli sosyallikler yaşayacağımız, yaratıcılığımızı ve liderlik kapasitemizi sergileyebileceğimiz bir dönemde olacağız. Gösterişli ve pahalı objeler satın alma eğilimi ve müsriflik düzeyinde alışverişlere açığız. Düğün, nişan gibi organizasyonlar bu süreçte yoğunluklu olarak sahne alabilir. Parlamak, fark edilmek, beğenilmek ve onaylanmak ihtiyacımız artacak.

Gün boyunca Ay Terazi burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Keyifli, güzel ortamlarda bulunmak, sosyalleşmek veya tembellik yapmak, ya da sanat, güzellik, estetik, dekorasyonla ilgilenmeye elverişli bir gündeyiz.

18:00 itibariyle boşluğa düştükten sonra, 23:53'te Akrep burcuna geçiş yapacak.

13 Temmuz Çarşamba:
Yoğun, yakıcı ve derin bir duygusallık içindeyiz. Her şeyi sorguluyor, kökeninde yatan nedenini bulmaya çalışıyoruz. Sezgilerimiz keskinleşiyor ve krizli durumların üstesinden gelebilecek güce sahibiz. Ay dün geceden beri Akrep burcunda ilerliyor. Sürekli kuşku içinde olmak, gücü yitirme ve kaybetme korkusuyla her şeyi gizlice denetleme dürtüsü, bizi kıskançlık, sahiplenicilik, kontrolcülük gibi uç noktadaki duygulara taşıyıp tüm ilişkilerimizi kökünden sallayabilir.  

14 Temmuz Perşembe:
03:46 itibariyle burçlar kuşağının yaramaz çocuğu Merkür Aslan burcuna giriyor. 31 Temmuz'a dek sohbetlerimizin daha neşeli ve lezzetli olacağı, eğlencesi, muzipliği, seyahatleri bol, hoş bir dönemde olacağız. Bu süreçte kendimizi sıcak ve içten bir şekilde ifade edebilir, yaratıcı zekamızı güzel bir şekilde sergileyebiliriz. Sanatsal uğraşılar, tiyatro veya çocuklarla yapılacak etkinlikler fazlalaşabilir. Egoyu öne çıkaracak şekilde sübjektif düşünmemeye, anlayışsız hoşgörüsüz davranmamaya çalışalım. Eleştiriye karşı oldukça savunmasız ve hassas olacağımız bir dönemdeyiz.

Bugün Merkür - Ceres arasında oluşacak gerilimli etkileşim, kendimizi buyurgan ve kibirli bir şekilde ifade etmemeye özen göstermemize işaret ediyor.

15 Temmuz Cuma:
Gece yarısından sonra Ay son açısını Mars ile gerçekleştirip boşluğa düşecek. 12:15'te Yay burcuna girene dek günden verim almamız biraz zor. Öğleden sonra itibariyle enerjimiz artıyor ve yaşama sevinci, coşku ve hevesle birlikte iyimserliğimiz yükseliyor. Günün kalan kısmında rahatça organize olabiliyoruz. İlişkiler açısından öğleden sonrası çok destekleyici. Kendimizi rahat, mutlu ve güvende hissedebiliriz.

16 Temmuz Cumartesi:
Sabah saatleri daha rahat bir akış var. Öğleden sonra ise huzursuzluk veren enerjiler yine nöbeti devralıyor.

15:31'de gerçekleşecek Güneş (Yengeç) - Uranüs (Koç) karesi, bizi tez canlı, sabırsız, isyankar veya istikrarsız kılabilir. Hiç bir sınırlamaya gelemeyeceğimiz için, otorite ile ciddi sıkıntılar yaşayabiliriz. Bugün kendimizi yoracak ağır sporlardan kaçınalım, kalbimizi koruyacak, güçlendirecek şekilde beslenip dinlenelim ve stresli ortamlardan uzak duralım.

Gece yarısına doğru meselelere daha olumlu bakmaya başlayabiliriz. 23:59'da Merkür ile Venüs 5 derece Aslan burcunda kavuşum içine girecekler. Kendimizi daha iyi ve özgüvenli hissedeceğiz. Cesur kararlar alabilir, çevremizdekilerle sıcak ve samimi iletişim içerisine girebiliriz. Özellikle yakın ilişkiler açısından duygu ve düşüncelerin daha rahat paylaşılacağı bir akşamda olacağız.

17 Temmuz Pazar: 11:58'de Ay boşlukta kalacağı bir sürece giriyor. Bugünü akışta, içimizden geldiği, gönlümüzden geçtiği gibi, zorlanmadan, sevdiğimiz kişilerle geçirmeye bakalım.

22:34'de hayata ciddiyet, sorumluluk ve disiplin duygusuyla yaklaşmaya başlayacağız. İş, güç, görev bilinci ve başarılar ön plana geçecek. Hedeflerimizi daha gerçekçi bir şekilde saptayacak ve temkinle ilerleyeceğiz.

Herkese iyi haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.