Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İlişkilerde yeni başlangıçlar!

04 Temmuz - 10 Temmuz 2016 haftası

Hafta başında Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay, salt bu haftaya değil, bütünüyle bu aya rengini verecek. Tüm ilişkilerimizi gözden geçirip temizleyerek arıtma yoluna gideceğiz. Her Yeniay yeni başlangıçları temsil eder. Dişil burçlardan Yengeç'teki Yeniay ile yakın ilişkilerimizde kendimizi duygusal anlamda doyumlu hissedip hissetmediğimizi gözleyeceğiz. Aile kurmak, annelik, ev ve aidiyet duygumuz bir ay boyunca bizi hayal ve ideallerimizi gerçekleştirmek üzere destekleyecek.


İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
04 Temmuz Pazartesi:
Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken giriyoruz. Pazartesi günleri Ay'ın yönetimindedir. Böyle bir temele sahip olan bir günde Yengeç burcunda Yeniay'ın gerçekleşiyor olması ev, ev hayatı, içsel ihtiyaçlarımız, aile, yakın ilişkiler, annelik ve yerleşim yeri ile ilgili konularda önemli başlangıçlara, hassas durumlara işaret ediyor. Kendimizle ne kadar yakından ilgilendiğimizi, duygusal, ruhsal ve bedensel ihtiyaçlarımıza ne kadar duyarlı olduğumuzu görmemiz gerekiyor. Yeniay'da yepyeni tohumlar atılır, taze başlangıçlar yapılır. Şimdi, kendimizle olan da dahil olmak üzere, tüm ilişkilerimizin bizi duygusal anlamda besleyecek ve kendimizi güvende hissettirecek şekilde gelişmesine çalışmak için en doğru zamandayız! *

05 Temmuz Salı:
"İyi bayramlar!" Ay, bugün 05:32'de boşluğa düştükten sonra 19:29'da yeniden açı içerisine girene dek açısız ve bağlantısız kalacak. O nedenle bugünü sakin,akışta ve kabülde geçirmeye bakmalıyız. Zamanla sınırlı ve hemen hayata geçirilmesi gereken önemli işlerimizi uygun bir zamana ertelemekte yarar var. Planlama, listeleme için ise şartlar ideal!

19:29'da Aslan burcuna giren Ay ile canlılığımız, neşe ve coşkumuz artacak. Aslan kalp çakrasını temsil eder. Gönlümüzden geçenleri içtenlikle sergileyeceğimiz, sevgi alışverişlerinde cömert olacağımız bir döneme girdik. Hayatın keyif veren, güzel ve eğlenceli yönleriyle haşır neşir olmak isteyeceğiz. Sanat, yaratıcılık, birliktelikler ve sosyallik adına gökyüzü son derece destekleyici.

Merkür - Neptün arasındaki etkileşim uyumlu olmakla birlikte, işin içerisinde kafa karıştırıcı Neptün olması nedeniyle iletişimde çok dikkatli, açık ve net olmamız gerektiğini de akılda tutmakta yarar var. Yanlış anlama veya anlaşılmalar yüzünden anlamsız kırgınlıklar yaşanabilir. Öte yandan bu etkiyle ruhsallık, yaratıcılık, iç görüler artacaktır.

06 Temmuz Çarşamba:
Canlı, enerjimiz yüksek, dışa dönük, neşeli bir ruh hali içindeyiz. Hayatın keyif veren yönlerini kucaklamaya hazırız. Bugün özellikle ilişkiler anlamında çok geliştirici. Sevgimizi göstermek, sıcak paylaşımlarda bulunmak için harika bir gündeyiz. Venüs ile Mars uyumlu açı içersindeler. Diğerleri üzerinde parlak ve olumlu bir etki bırakabiliriz. Kendimizi güzel, çekici ve etkileyici hissedebiliriz.

07 Temmuz Perşembe:
Bugün Ay 15:08'de son açısını Uranüs ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşecek. Gece yarısındandan sonra yeniden açı içine girene dek boşluktaki konumunu koruyacak. O nedenle öğleden sonra itibariyle belirsizlikler yüzünden netleşmekte, önemli kararlar almakta zorlanabiliriz.

Bugün Güneş ile Merkür Yengeç burcunda kavuşum yapacaklar. Duygularımızı ifade etmekte zorlanmayacağız. Anlayışlı, empatik ve şefkatli olmak bugün daha kolay! Ancak öznel ön yargılara dikkat edelim. İletişimde güç savaşlarını körükleyen etkiler var. Ne kendimizi ne de karşımızdakini zor durumda bırakmadan, her konuşmayı tartışmaya veya savaş alanına çekmeyen bir tutum izlemek gerekiyor.

08 Temmuz Cuma:
Bugün ilişkiler alanında bizi zorlayacak etkiler var. 01:42'de Ay titiz ve detaycı Başak burcuna geçiş yapıyor. Biraz endişeli veya vesveseli bir ruh hali içinde olabiliriz. Küçük meseleleri sorun etmemeye, kusursuzluk peşinde hayatı kendimize ve diğerlerine zehir etmemeye bakalım. Evde toparlanıp düzeltilmesi gereken işler, tamirat veya tadilatlar için bugünün enerjileri ideal.

İlişkilerde öngöremediğimiz ani yön değişiklikleri, sürprizli durumlar, iniş veya çıkışlar yaşanabilir. Takdir görmediğimizi zannedip üzülebiliriz. Serinkanlılığımızı ve gerçekçiliğimizi koruyup meselelere mantık ve sağduyu çerçevesinden yaklaşmakta yarar var. Aksi taktirde beklenmedik şekilde dürtüsel tepkiler verme ya da güç savaşlarına girip, taktik ve manipülasyonlarla mücadele etme ihtimalimiz var.

09 Temmuz Cumartesi:
Günlük işlerimizi verimli bir şekilde programlayabiliriz. Mükemmeli gerçekleştirmek için ne kendimizi ne de diğerlerini fazla zorlamayalım. Sağlıklı ve zinde olmak gündemimizi oluşturabilir. Diyet veya detokslarla bedenimizi arındırmak için elverişli bir gündeyiz.

10 Temmuz Pazar:
Ay son açısını Venüs ile gerçekleştirdikten sonra, 06:29'da boşluğa düşecek. Öğle saatlerine dek günü akışta, geldiği gibi geçiriyor olacağız.

11:33'te Ay'ın Terazi burcuna girmesiyle birlikte sevgi alışverişleri, paylaşımlar, ilişkilerdeki denge ve uyum gibi konular gündemi oluşturacak. Sosyallik ve ikili ilişkiler açısından olumlu bir gündeyiz.

Akşama doğru düşünce alışverişlerinde sert dönemeçler yaşanabilir. Açık, net ve dürüst bir şekilde kendimizi ifade ettiğimiz sürece olumlu geri dönüşümler elde etmemiz mümkün. Söz düellolarından kaçınalım!

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!

* Yeniay'a ilişkin ayrıntılı bilgileri Temmuz yazımda bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.