Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Hareketli bir dönem başlıyor!

13 Haziran - 19 Haziran 2016 haftası

Hafta başından itibaren iletişim, ulaşım, ticaret, eğitim ve haberleşme yoğunlaşıp tempo kazanıyor. Zira Merkür kendi yönetiminde olan burçlardan İkizler'de ilerlemeye başlıyor. Boğa zamanındaki yavaşlık ve rehavet yerini hızlı, canlı, dinamik bir yapıya devrediyor. 30 Haziran'a dek daha sosyal, hareketli ve hobilerimizle haşır neşir olacağımız bir döneme giriyoruz.

17 Haziran'da Venüs'ün Yengeç burcuna girmesiyle birlikte tüm ilişkilerde sevgi, şefkat, koruma kollanma ve aidiyet ihtiyacımız artacak. Evlilik yolunda adımlar atılabilir.

Hafta sonundan itibaren, Satürn - Neptün karesinin zorlayıcı etkilerini gerek özel, gerekse de iş hayatımızda yeniden hissetmeye başlıyoruz. Gerçekçi hedeflere sahip olmak ve ayakları yere basar kararlar almak durumunda olduğumuzu hatırlamamız gerekiyor.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
13 Haziran Pazartesi:
Rahat, kolay akan bir günle haftaya başlıyoruz. Sabaha karşı önce Merkür İkizler'e, ardından Ay yine hava gruplarından Terazi burcuna geçiyor. Meselelere daha sağ duyulu, adil ve diplomatik bir şekilde bakabilme şansımız var. Hoşsohbetlere açık bir gündeyiz. Önemli görüşme veya toplantıları bugüne almak yerinde olacaktır.

Merkür İkizler'de olduğu süre boyunca olumlu ya da "gölge" dediğimiz olumsuz tüm yönlerini hayatımıza yansıtacaktır. Tarafsız, mantıklı, çok yönlü ve hızlı düşünüp hızlı hareket edecek, neşeli sohbetler yapabileceğiz. Öte yandan kararsızlık, havailik, sürekli bilgi peşinde koşmak ama yüzeysel kalmak gibi gölge özellikleriyle de baş etmek durumunda kalacağız.

Geceyarısına doğru Neptün Balık burcunda 12 derecede  geri harekete geçmek üzere durağanlaşacak.  20 Kasım'a dek, dikkatimiz içimize yönelecek, ruhsallığı, duyarlılığı ve yaratıcılığı yüksek bir dönemde olacağız.

14 Haziran Salı: Sabah saatleri akış daha dengeli ve istikrarlı. Verimli ve yapıcı bir şekilde çalışma imkanımız yüksek. Öğleden itibaren huzursuz enerjiler iş başına geçiyor. İnişli çıkışlı ve yakıcı duygular ile başkaldırı eğilimimiz, bizi beklenmedik gelişmelere taşıyabilir.

15 Haziran Çarşamba:
Sabah saatleri ilişkiler anlamında çok destekleyici ve güzel. 10:02'de Ay boşluğa düştükten sonra 16:09'da Akrep burcunun derin ve yoğun alanına geçiyor. Önemli ve zamanla sınırlı işlerimizden gün ortasında verim almamız zor. Ay Akrep burcuna girdikten sonra, yakın ilişkilerde kaynaşma, bir olma ihtiyacımız artacak. Kıskançlık, kontrolcülük ve sahiplenicilik gibi aşırı ve uç noktadaki duyguların girdabına kapılma ihtimalimiz var.

16 Haziran Perşembe:
Akrep burcundaki Ay'ın uyumlu açılarının baskın olduğu güzel bir gündeyiz. Yakın ilişkilerdeki paylaşımlar bizi tatmin edebilir. Yurt dışı, yabancılarla yapılan işler, basın yayın medya ve eğitimle ilgili konularda olumlu gelişmeler beklenebilir. Geri giden Mars'ın (Akrep)  Sağlık ve hijyeni temsil eden Hygeia ile uyumlu etkileşimi, ruhumuzu da temizleyip arıtmaya yardımcı olacak.

17 Haziran Cuma:
Bugün dünün aksine gerilimli ve sıkıntılı gözüküyor. Acelecilik veya telaşla kalkışılan işler istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

16:55'te Ay boşluğa düşecek. Yarın sabahın erken saatlerine dek açısız ve bağlantısız kalacak. Dolayısıyla akşamüstünden itibaren kendimizi akışa, hayatın doğal ritmine bırakmak durumunda kalacağız.

22:38 'de ise,  sevgi ve ilişkinin, sanat ve güzelliklerin temsilcisi Venüs, Yengeç burcuna giriyor. 13 Temmuz'a kadar tüm ilişkilerimizde hassaslık, duygusallık, anaçlık ve koruyucu kollayıcı yaklaşım ön planda olacak. Başta ailemiz olmak üzere sevdiklerimizle birlikte olmak, anılardan konuşmak ruhumuzu doyurup bizi mutlu edecek. Evlilik veya bu yolda atılacak adımlar için uygun enerjilerin olduğu bir döneme giriyoruz. 

Venüs Yengeç'teyken evimizi yeniden dekore etmek, güzelleştirmek de isteyebiliriz.

Bu konumun gölge yönlerinden olan aşırı duyarlılık, bağımlılık düzeyinde yakınlık kurma ihtiyacı, inişli çıkışlı ruh hallerine dikkat edelim.
 
18 Haziran Cumartesi:
Ay, 04:35 itibariyle Yay burcunda yol almaya başlıyor.
Güne iyimser, coşkulu ve maceracı bir ruh haliyle adım atıyoruz. Bu bize, Yengeç'te yolculuğuna başlayan Venüs'ün getirdiği duygusal kırılganlıklar ve hassasiyeti karşılayabilecek bir enerji desteğini getiriyor.

06:28 itibariyle Satürn (Yay) - Neptün (Balık) karesi ikinci kez etkinleşiyor. Hayatın romantik ve hoş taraflarını yitirmeden, gerçekçi ve sınırlarını bilen bir tavır içinde olmanın ne demek olduğunu bir kez daha algılıyoruz. İlk kareyi 26 Kasım 2015'te deneyimlemiştik. Son kare ise, 10 Eylül 2016'da yeniden karşımıza çıkacak. Eğer ilk karede yaşam hedeflerimizle ilgili planlamalar yapmışsak, şimdi bu bağlamda adım atıp atmadığımıza ya da bunların işlerliğine bakmamız gerekli. Kurduğumuz, ya da kurmayı tasarladığımız yapılar uygun değilse, Neptün enerjisi onları çözüp dağıtmaya başlayacaktır. Bunu şimdi düzeltmek için harekete geçmediğimizde son karede çok daha gerilimli durumlarla karşılaşmak kaçınılmazdır. Değişken burçlardaki bu kareyle, hayat bizi kendi içimize uygun bir sisteme doğru değişime, yeniden düzen kurmaya çağırıyor. Satürn aynı zamanda korkuları temsil eder. Eğer şu anda bir korku hissediyorsak, neyin buna neden olduğunu iyi anlamak ve böylelikle bizi ilerlemekten alıkoyan enerjileri bırakmak durumundayız. Belki de hayatımızın bir yanılsama ve hayallerden ibaret olduğunu fark etmiş olabiliriz.Ya da hayatı o kadar ciddiye alıyoruzdur ki eğlenmeye, hayal etmeye, yaratıcılığımızı konuşturmaya zamanımız kalmıyordur. İşte şimdi zorunluluklarla, keyif aldığımız konular arasındaki bu dengeyi kurma, koruma zamanı geldi.  Bunu şimdi beceremiyorsak, Eylül ayındaki bir sonraki adım, daha da zorlu geçebilir.

19 Haziran Pazar:
Sabah saatleri gergin etkilere açık. Bizi motive edecek olan yegane etki, Yay burcunda ilerleyen Ay'ın verdiği motivasyon ve yüksek enerji! Öğleden itibaren gerilim yerini neşe, umut ve canlı bir tempoya bırakacak. Açık alanlarda olmak, doğada vakit geçirmek veya ufkumuzu genişletecek kültürel etkinliklerde bulunmak için güzel bir gündeyiz.

Öğrenci kardeşlerime başarılı karneler ve iyi tatiller diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.