Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Sevgiyle ilerliyoruz!

06 Haziran - 12 Haziran 2016 haftası

5 Haziran'da İkizler burcunda gerçekleşen Yeniay ile enerjisini birleştiren Venüs, bu haftaya da olumlu rüzgarını taşıyacak. Pazar'ı Pazartesiye bağlayan gece 00:49'da Güneş ile Venüs İkizler burcunda tam açıyla kavuşum içinde olacaklar. Bu etkinin açığa çıkaracağı sevgi enerjisi, bizi aktif bir sosyal yaşam, popülarite, sanatsal etkinlikler ve keyifli paylaşımlara taşıyacak.  Gökyüzündeki bu huzur ve mutluluğa götüren barışçıl etkiler, 17 Haziran'a dek sürecek. Yolumuza çıkabilecek engel, aksilik veya tatsızlıklarla, umutsuzluğa kapılmadan, daha kolay baş edebileceğiz.

Bu hafta bizi zorlayabilecek olan etkiler bir kaç günle sınırlı. İletişim, haberleşme, ticaret ve ulaşımda dikkatli, detaycı ve özenli olduğumuz sürece mesele yok.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
06 Haziran Pazartesi:
Haftaya Ay, kendi yönettiği burç olan Yengeç'te ilerlemesini sürdürürken giriyoruz. Sevgi, dostluk, yardımlaşma, dayanışma için gereken her şey var. Bugünü ailemize, sevdiklerimize, gönül bağı kurduklarımıza ayıralım. Evle, ailevi konularla, iç dünyamızın ihtiyaçlarıyla ilgilenelim.

İş anlamında ise, her türlü görüşme veya toplantıyı sıcak ve dostane bir hava içinde halletme imkanımız var. Akşama doğru Ay (Yengeç) - Neptün (Balık) üçgeniyle iyimser ve sevecen enerjiler pik yapıyor. Kendimizi derin bir ruhsallığa, manevi tatmine bırakıyoruz.

07 Haziran Salı:
Ay (Yengeç) - Jüpiter (Başak) etkileşiminin olumlu vibrasyonu, güne keyifle başlamamızı sağlıyor. Ancak bu iyicil hava, Ay'ın Plüto ve Uranüs ile gergin açıları sonucunda bozularak bizi zorlamaya başlıyor. İçimize attığımız kızgınlık ya da güceniklik duyguları, saklandıkları yerden bir bir çıkarak tüm ilişkilerimizde güven sorunu yaratmaya başlıyor. Bu durumda kendimize ve diğerlerine karşı ne kadar dürüst olursak o kadar iyi. Akşama doğru olumsuzluklar yavaş yavaş dağılmaya başlıyor. İçten konuşmalar, samimi iletişim, ilişkilerin üzerine çöken kara bulutları yok etmeye başlıyor.

08 Haziran Çarşamba:
Günün erken saatleri zorlayıcı olmakla birlikte, 09:46'da Ay Aslan burcuna girdikten sonra yavaş yavaş enerjimiz yükselmeye başlıyor. Bugün yaratıcılık ve organizasyonel beceriler gerektiren işleri daha kolay kotarabiliriz. Neşeli ve keyifli bir gündeyiz.

09 Haziran Perşembe:
Bugün ciddiyet ve sorumluluk duygusuyla her işin üstesinden gelebilecek durumdayız. İlişkiler bağlamında da işler yolunda gözüküyor. Dikkat etmemiz gereken tek konu, arzu ve isteklerimizi ifade ediş tarzımız! Keskin ve kırıcı konuşmalarla onarılması güç iletişim kazalarına neden olabiliriz. Gereksiz söz düellolarından kaçınmakta yarar var. Sahip olunan kaynaklar ve bunların kullanımı ile ilgili tartışmalar yaşanabilir. Kritik görüşme, konuşma ya da toplantıları akşam saatlerine denk getirmemeye bakalım; çok zorlanabiliriz.  

10 Haziran Cuma:
Sabah saatleri gergin ve tartışma, kaza ya da sakarlıklara açık. Özellikle trafikte tedbiri elden bırakmayalım. Bugün sakin ve telaşsız olmakta yarar var. Ay, 10:15 ila 16:48 saatleri arasında boşlukta açısız ve bağlantısız kalacak. Bugünden verim almamız pek kolay değil. Kendimizi zorlamayalım. Her şey akışta ve olabildiği kadar! Akşama doğru Başak'a giren Ay ile içinde bulunduğumuz dağınıklık ve belirsizlikten sıyrılıp toparlanıyoruz. Sağlıklı kararlar almak kolaylaşıyor. Rutinimizi yeniden değerlendirmek, evi, dolapları, kafamızı ve bedenimizi dip bucak temizleyip düzenlemek için uygun bir zamandayız.


11 Haziran Cumartesi:
Bugün de Ay Başak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Mükemmelliyetçi ve eleştirel yönlerimiz alarmda olacağından, fazla endişeli veya kuruntulu olmamız mümkün. Kendimizi çok zorlamayalım. İçinde kendimizi iyi hissedeceğimiz daha esnek bir düzen yaratalım. Aksi taktirde ne kendimiz ne de diğerlerinin mutlu olmadığı, yüzünün gülmediği bir sistem içinde oluruz.

Akşamüstünden itibaren hayatımıza aşırılıkları çekme ihtimalimiz yükseliyor. Fazla yiyip içebilir, gereksiz harcamalar yapabiliriz.

12 Haziran Pazar:
Haftayı ilişkiler anlamında zorlu ve gergin bir günle kapatıyoruz. İç çatışmalarımızı karşımızdakine yansıtmamız mümkün. Hata arayan gözle bakmak tüm ilişkileri sıkıntıya sokabilir. Neler yapıp yapamayacağımızı, yani sınırlarımızı bilmek ve karşımızdakinin sınırlarına saygı göstermek durumundayız.

Akşam saatlerine doğru ilişkilerde sürprizli durumlar, heyecanlı gelişmeler beklenebilir.

İyi bir hafta ve hayırlı ramazanlar diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.