Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Boğa burcunda yeniay!

02 Mayıs - 08 Mayıs 2016 haftası

Bu haftanın en önemli göksel olayı, Cuma akşamı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, hiç kuşkusuz. Hayatın ritminin iyice yavaşladığı bir dönemde Yeniay bize ihtiyacımız olan canlandırıcı etkiyi getiriyor. Kişisel doğum haritalarında toprak gruplarında (Boğa, Başak ve Oğlak) 16 - 19 derecelerde gezegenleri veya kritik noktaları (Yükselen, Partner veya Kariyer Evi vb) olanlar, Yeniay'ın maddi ve manevi anlamda canlandırıcı ve yeni'ye taşıyan enerjisini çok daha güçlü bir şekilde hissedecekler.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
02 Mayıs Pazartesi:
Haftaya enerjimiz bir miktar düşük bir şekilde ve karışık enerjilerle başlıyoruz. Sabah saatleri gerilimli ve kaza ya da sakarlıklara açık. Öğleden itibaren enerjiler yumuşuyor. Akşama doğru duygusal anlamda zıt kutuplara çekiliyormuşuz gibi hissedebiliriz. Yapmak zorunda olduklarımız, yani sorumluluklarımız ile, kendimizi bırakma, rahatlama ve gevşeme arzumuz birbiriyle çarpışabilir. Abartılı tepkiler vermemeye çalışalım. Otorite konumundaki kişilerle ters düşme ihtimalimiz var. Gecenin ilerleyen saatlerinde Güney Ay Düğümüyle birleşen Ay, bizi sorunları görmezden gelmeye ya da gerçek dünyadan kaçmaya götürebilir.

03 Mayıs Salı:
08:08 itibariyle Ay açısız ve bağlantısız, boşlukta kalacağı bir sürece girecek. Bugünü akışa ayak uydurarak tamamlamak durumundayız. Günü kişisel gelişim veya spritiüel çalışmalar veya sanatsal, yaratıcı  etkinliklerle geçirebiliriz. Gün genelinde yumuşak, kabullenici ve olumlu enerjilerle dolu!

Ay 20:05'te Koç burcuna girdikten sonra enerjimiz yükselmeye başlıyor; canlanıyoruz. Daha dinamik ve inisiyatifliyiz. Sabırsızlıkla dürtüsel kararlar alabiliriz; buna dikkat edelim. Öte yandan enerji ve cesaret isteyen işlerle rahatça ilgilenebileceğiz.

04 Mayıs Çarşamba:
Güne yükselen enerjimiz ile hızlı bir giriş yapıyoruz. Spor, yürüyüş ya da benzeri yararlı etkinliklere yönelmek bize iyi gelecek. Öğleden itibaren akış dinginleşiyor. Akşam saatlerinde ise, yakıcı duygular ve derin sorgulamalar devreye giriyor. Üzerini örttüğümüz, görmezden geldiğimiz duygusal ihtiyaçlarımız bir bir yüzeye çıkıp ilgilenilmek istiyor.

05 Mayıs Perşembe:
Yoğun enerjili bir geceden sonra güne heyecanlı, isyankar, ani dalgalanmalara açık, kısacası huzursuz bir ruh haliyle başlıyoruz. Çabuk alevlenip öfkeye kapılabiliriz. Sabah saatlerinde boşluğa düşen Ay, 20:11'e dek boşlukta kalacak. Bugün önemli kararlar almak, zamanla sınırlı acil işleri kotarmak pek mümkün gözükmüyor. Akşam saatlerinde Ay Boğa burcunun sakin, barışçıl ve kararlı dünyasına adım attıktan sonra rahatlıyoruz.

06 Mayıs Cuma:
Haftanın en olumlu sayılabilecek günlerinden birindeyiz. Sabahtan itibaren Ay'ın peşpeşe destekleyici açıları var.

22:29'da Boğa burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. Yeniay sırasında Güneş, Ay, Venüs, retro Merkür ve Vesta asteroidi Boğa'da yanyana sıralanacaklar. Bizim için neyin önemli, neyin değerli olduğunu, kendimize biçtiğimiz değeri, ilişkilerimize, zamanımıza, enerjimize, yeteneklerimize verdiğimiz değeri gözden geçireceğimiz bir aylık bir süreç başlayacak. Kendimizi sahip olduğumuz maddi ve manevi değerlerle yeterli ve mutlu hissetmemiz önemli. Yeniay'ın Venüs ve Merkür'ün yanı sıra, Jüpiter (Başak) ve Plüto ile de toprak grubu burçlarda bir Büyük Üçgeni (grand trine) oluşturduğunu görüyoruz. Bu durumda ne istediğimizi bildiğimiz, hedefimize odaklandığımız taktirde, fayda ve fırsat yaratan durumlarla karşılaşma şansımız var.

07 Mayıs Cumartesi:
Sabaha karşı boşluğa düşen Ay, akşam 19:35'te İkizler burcuna geçene dek, sakin, akışta ve huzurlu bir gün geçiriyoruz. Sonrasında İkizler'in zihinsel aktivitesi yüksek, yerinde duramayan cıva gibi enerjisiyle pillerimiz şarj oluyor ve hareketleniyoruz. İletişim, haberleşme hızlanıyor.

08 Mayıs Pazar:
Bugün "Anneler Günü"! Tüm annelerin ve anne adaylarının günü  kutlu, sonsuzluğa uğurlanmış olanların da bu vesileyle ruhları şad olsun!

Sabah saatleri hızlı temposuyla bizi zorlayabilir. Aceleci davranmamaya bakalım. Bilgi alışverişleri ve hareketlilik yoğun. Akşam saatlerinde ise karamsarlık getirebilecek etkiler var. Meseleleri büyütmemeye ve sinir sistemimizi sağlam tutmaya bakalım.

Herkese iyi haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.