Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Akrep burcunda dolunay

18 Nisan - 24 Nisan 2016 haftası

Yoğun enerjili bir haftaya giriyoruz. Geçtiğimiz Pazar günü Yay burcunda geri harekete başlayan Mars'ın gergin etkileri halen güçlü bir şekilde bize meydan okumaya devam ediyor. Pazartesi günü Oğlak burcundaki Plüto'nun da geri harekete geçmesiyle birlikte  ruhumuzun derinliklerine yapacağımız derin sondajlar ve yüzleşmeler devreye girecek. Bunlara ek olarak Salı günü etkinleşecek Venüs - Plüto karesinin ilişkilerde yaratacağı zorlayıcı durumlarla baş etmek var. Ardından Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay, bizi önemli yüzleşmelere taşıyacak. Aynı günün akşamında Venüs - Uranüs kavuşumuyla ilişkilerde ani bitiş ya da başlangıçlara götürecek bir enerjiyle karşılaşacağız. Öyle görülüyor ki, özellikle hafta sonuna dek olan bölümünde bu haftayı soluk soluğa tamamlayacağız.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
18 Nisan Pazartesi:
Haftaya verimli, organize ve titiz çalışmayı destekleyen enerjilerle giriyoruz. 10:25'te Plüto Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak. 26 Eylül'e dek bilinçaltımızda gizlenen pek çok duygumuzla yüzleşip onları sağlıklı bir şekilde dönüştürmemiz kolaylaşacak.

Öğleden sonra 15:28'e dek akış daha rahat gözüküyor. Sonrasında boşluğa düşen Ay ile günü dağınık ve belirsiz enerjilerle tamamlıyoruz. Önemli toplantı veya görüşmelerimizi Ay boşluğa düşene dek tamamlamakta yarar var.

19 Nisan Salı:
Bugün Güneş ve Ay gibi iki önemli fonksiyonumuz da Venüs'e teslim! 14:21'e dek açısız ve bağlantısız kalmayı sürdüren Ay, Venüs yönetimindeki Terazi burcuna girdikten sonra sevgi alışverişlerinde denge ve huzuru sağlamak en önemli konu haline geliyor.

18:29'da yine Venüs yönetimindeki Boğa burcuna giren Güneş ile bu konuların pekiştiğini görüyoruz. Gerek Mars ve Plüto'nun retro hareketleri, gerekse de Güneş 'in sabit nitelikli, ağır kanlı Boğa'ya geçmesi ile hayatımızda ciddi anlamda bir yavaşlama kendini hissettirmeye başlıyor.

Ancak ihtiyaç duyulan huzuru ve güvenliği bugün hissedebilmek hiç de kolay değil. 23:51'de devreye girecek Venüs (Koç) - Plüto (Oğlak) karesinin huzursuz enerjisi gün boyunca bizi yoklayıp duruyor. Kıskançlık, kontrolcülük ve aşırı sahiplenicilik gibi yoğun duygular ilişkilerde krizli durumlar yaratmaya müsait! Kendimizi duygusal anlamda oldukça hassas ve savunmasız hissedebiliriz. Bu etkiyi hafta sonuna dek yoğun bir şekilde hissediyor olacağımızı söylemek gerekir.

20 Nisan Çarşamba:
Sabah saatlerinde akış hızlı ve günün ritmi yüksek. İkinci yarısında ise daha sakin, tutarlılık ve objektiflik getiren enerjiler hakim olmaya başlıyor. Duygusal ihtiyaçlarımızın sorumluluğunu alıp, gereğini yapmanın önemini kavrıyoruz.

21 Nisan Perşembe:
Bugünden verim alabilmek hayli güç. Ay 09:12'den itibaren boşlukta, açısız ve bağlantısız kalıyor. Önemli işlerimizi, kritik görüşmelerimizi daha uygun bir güne almak akıllıca olacaktır. Ay boşlukta olmasına karşın, arka planda gergin ve sarsıcı enerjiler ciddi anlamda bizi zorlayabilir.

22 Nisan Cuma:
Bu haftanın en gerilimli günündeyiz. 03:15'te Ay, yoğun ve yakıcı duyguları getiren Akrep burcuna geçiyor. Sezgi ve algılarımızın keskinleştiği ve görünenin ardındakini kavrayabilme yeteneğimizin arttığı bir sürece giriyoruz.

08:21'de Boğa - Akrep aksında yoğun bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay sırasında Boğa burcunun yöneticisi Venüs ile Uranüs, Koç burcunda kavuşum içinde olacaklar. Aslında 23:59'da gerçekleşecek kavuşumun harlı etkisi bütün güne damgasını vuruyor. Dolunay bizi "Nelere sahibiz, neleri paylaşıyoruz?", "Bizim maddi manevi ihtiyaçlarımızla, karşımızdakinin ihtiyaçları", "Sakinlik ve tutarlılıkla, krizli durumlar arasındaki dengeyi nasıl tuttururuz?" ile ilgili sorgulamalara götürecek. Bunun sonucunda ilişkilerimizde ani yön değişiklikleri, beklenmedik gelişmeler ve dönüşümler yaşamamız beklenebilir. Şimdi bize yük olan çürümüş, vaktini doldurmuş ne varsa, onlardan kurtulup arınma ve hafifleme zamanı!

23 Nisan Cumartesi:
"Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız" kutlu olsun! Enerjisi güçlü ve güzel bir gündeyiz. İşlerimizi etkin bir şekilde halletme imkanımız var. Akşama doğru iletişimde dikkatli olmamız iyi olur. Gereksiz tartışmalardan kaçınalım. Kendimizi açık, net ve dürüst bir şekilde ifade etmeye bakalım.

24 Nisan Pazar:
Gece yarısından hemen sonra Ay boşluğa düşecek. 15:45'e dek günü akışa ayak uydurarak, rahat ve sakin bir şekilde tamamlıyoruz. Kendimizi hiç bir şekilde zorlamayalım, kısıtlayıcı durum ya da koşullar bizi mutsuz edecektir. Haftayı Yay burcuna giren Ay ile yükselmiş olan enerji ve coşkuyla kapıyoruz.

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.