Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Daha sakiniz!

11 Nisan - 17 Nisan 2016 haftası

Yorucu ve hızlı gelişen olayların ardından sakin sayılabilecek bir haftaya giriyoruz. Haftanın büyük bir bölümünde çok zorlanmayacağız. En rahat akışın olduğu gün Salı olmakla birlikte, haftanın ikinci yarısında yine olumlu enerjiler iş başında olacak.

Pazar günü enerji, hareket ve öfkenin temsilcisi Mars, Yay burcunda geri gitmek üzere durağanlaşacak. İçe yönelen enerjisi, vereceği "yeniden" efektiyle bizi bazı girişimlerimizi tekrardan gözden geçirmeye, gerekiyorsa davranış biçimimizi değiştirmeye yöneltecek. Mars haritamızda hangi alanda geri gidişte olacaksa, o alandaki yavaşlama sonucunda, konulara yaklaşım tarzımız üzerinde düşünerek  yeniden düzenlemelere gidiyor olacağız.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
11 Nisan Pazartesi:
Sakin denebilecek bir haftaya yüksek tempoda başlıyoruz! Bugünün ana konuları; değişkenlik, yoğun iletişim, kafa karışıklıkları, kendimizden ya da karşımızdakinden emin olamadığımız durumlarla baş etmek! Aynı anda ilgilenmemiz gereken pek çok şey yüzünden odaklanma sorunu yaşayabilir, huzursuzlaşabiliriz. Öğleden sonra akış daha olumlu ve rahat gözüküyor. 21:55 itibariyle Ay boşluğa düştükten sonraki dönemi sakince ve dinlenerek geçirmeye bakıyoruz.  

12 Nisan Salı:
11:05'e dek işler istediğimiz gibi yürümeyebilir. Sonrasında Yengeç burcuna giren Ay ile toparlanmaya başlıyoruz. Ancak bu kez de duygusal enerjimiz ve duyarlılığımız bir hayli yükseliyor. İlişkiler bağlamında güzel bir gündeyiz. Gereksiz alınganlıklarla birbirimizi zorlamamaya bakalım. Kendimizi zihinsel olarak rahat ve huzurlu hissetmemizi sağlarken, sanatsal girişimleri de destekleyecek güzel bir etkiyi içselleştiriyoruz. (Merkür - Neptün altmışlığı) Kendimizi yazılı ya da sözlü ifade etmek için koşullar son derece elverişli! Dolayısıyla önemli görüşme, yazışma ya da konuşmalarımızı bugüne almak yerinde olacaktır. Bugün aklımız ve kalbimiz bize birlikte rehberlik edebilecek.

13 Nisan Çarşamba:
Sabah saatleri biraz sıkıntılı olmakla birlikte, öğleden itibaren iç huzurumuz yerine geliyor. Yurt dışı, yabancılarla yapılan işler, eğitim ve seyahatle ilgili konularda olumlu gelişmeler bekleyebiliriz. Akşama doğru gerilim yaratabilecek beklenmedik durumlarla karşılaşma ihtimalimiz var. Her şeyi kişisel almak ve keskin reaksiyonlar vermek ilişkileri zora sokabilir.

14 Nisan Perşembe:
Sabah saatlerinde iç dünyamız çalkantılı ve huzursuz. Aşırı hassas ve tepkisel olabiliriz. 16:50'ye dek Ay açısız ve bağlantısız kalacağı bir süreçte olacak. Önemli ve zamanla sınırlı işlerimizi daha uygun bir güne almak iyi olacaktır. Akşama doğru enerjimizle birlikte iyimserliğimiz ve coşkumuz da artmaya başlıyor. Ay'ın Aslan burcuna girmesiyle birlikte, hayattan daha fazla zevk alacağımız, yaratıcılığımız ve organizasyon yeteneğimizin artacağı keyifli bir sürece giriyoruz. Ceres'in hassas ve duygusal Balık burcundan çıkarak ateş burçlarından Koç'a girmesi, kendimizi daha güvenli, canlı ve enerjik hissetmemize katkıda bulunacak.  

15 Nisan Cuma:
Gün boyunca enerjimiz yüksek, ikili ilişkiler ve sosyal hayatta başarılıyız. Akşama doğru zorluklar başlıyor. Hemen karamsarlığa düşmeyelim! Özellikle otorite konumundaki kişilerle ters düşmemeye çalışmakta yarar var.

16 Nisan Cumartesi:
Yaratıcı ve şakacı enerjimizin devrede olduğu, heyecanlı gelişmelere açık, güzel bir gündeyiz. Liderlik ve organizasyon yeteneğimizi, zevkimizi, becerilerimizi ortaya koyabileceğimiz etkinliklerde başarılıyız. İlişkilerde sıcak gelişmeler yaşanabilir.

20:47'de boşluğa düşen Ay, gece yarısından sonra yeniden açı içine girene dek geceyi akışta tamamlıyoruz.

17 Nisan Pazar:
Bugün detaylara her zamankinden daha duyarlı, titiz bir günümüzdeyiz. Bir kaç gündür hayatın tadını çıkarmaya yönelik çalışan iç dünyamız, şimdi "eğlence bitti işe güce sarıl, toparlan" komutunu veriyor! Ay artık mükemmelliyetçi Başak burcunda ilerliyor.

15:14'te Mars, geri gitmek üzere Yay burcunda durağanlaşacak. Mars'ın geri gidiş serüveni tam 10 hafta sürecek. Yay'da başlayıp Akrep'te bitecek bir süreç var önümüzde! Mars'ın haritamızda geri gittiği alanda, doğru adımları atıp atmadığımız konusunda huzursuzluklar veya gömülü öfke sorunları yaşamamız mümkün. Verimli olmak istiyorsak, iyimser ve daha esnek davranmakta büyük yarar var.

Akşam saatlerinde ise, gerilim yaratabilecek kişi veya ortamlardan uzak durmak yerinde olacaktır.

Herkese huzurlu, güzel bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.