Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İlişkilerde kaynama noktası!

21 Mart - 27 Mart 2016 haftası

Bu haftanın ana teması "ilişkiler"! 23 Mart'ta Terazi burcunda ve zorlu açı oluşumları içinde gerçekleşecek Ay Tutulması, hepimizin hayatlarında fırtınalar estireceğe benziyor! 27 Eylül 2015'te aynı aksta yine bir Ay Tutulması deneyimlemiştik. O dönemde ilişkiler ortaklıklar ve finansal konularda almış olduğumuz kararların şimdi bizi hangi noktaya taşıdığını gözlemliyoruz. Şu anda yapmamız gereken şey, durum ve koşulları dürüstçe ortaya koyup değerlendirerek, gerçekten ne istediğimize karar vermek! Sevgi ve ilişkilerin temsilcisi Venüs'ün tutulmayla birlikte başlayıp haftanın geneline yayılan gerilimli etkileşimleri, bütün bunlara tuz biber ekecek gibi gözüküyor.

Öte yandan, bizi acele ve üzerinde iyi düşünülmemiş kararlara taşıyabilecek bir etkiyle de karşı karşıyayız. Merkür, 22 Mart Salı günü Koç burcuna giriyor. Öfkeyle alacağımız tepkisel kararları hızla uygulamaya geçirebiliriz; sonradan pişman olmamak adına dikkatli olalım!

Bu Hafta "Zamanın ve Karmanın Efendisi", "Büyük Öğretmen" Satürn, Yay burcunda geri gitmeye başlayacak. 13 Ağustos'a dek olan geri hareketi süresince gelecekle ilgili plan ve projelerimizin ve hayattaki seçimlerimizin her bir adımını gözden geçirecek ve sağlam bir gelecek inşa etmek üzere sorgulayacağız. Bu süreçte yaşanabilecek zorluklar, bizim daha doğru ve doğamıza uygun kararlara gidebilmemizi sağlayacaktır.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
21 Mart Pazartesi:
Sabah saatleri gerginliklere, fevri hareketlere, sakarlık veya kazalara açık. Yakın ilişkilerde akşama dek gerginlikler ve karmaşa yaşanabilir. Birbirimizi doğru anladığımızdan emin olalım, varsayımlarla, endişe veya kuruntularla önyargılı davranmamaya bakalım.   

22 Mart Salı:
05:55'de boşluğa düşen Ay, yarın sabaha dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir süreçte olacak. O nedenle önemli girişimlerimizi, görüşme ya da toplantılarımızı daha uygun bir güne kaydırmakta yarar var. Bugün riskli işlerden kaçınalım. Öte yandan kişisel gelişim, ruhsal veya sanatsal çalışmalar açısından gün elverişli gözüküyor.

23 Mart Çarşamba:
07:24 itibariyle Ay Terazi burcunda yol almaya başlıyor. Yaklaşık iki gün boyunca sevgi ve ilişkilerde denge ve uyumu sağlamakla ilgili konular ya da kararlar gündemi oluşturacak. 12:15 civarı oldukça gerilimli. Jüpiter (Başak) ile Satürn (Yay), 14:00'te gerçekleşecek tutulmanın öncesinde kare açı içerisine giriyorlar. Bu etkiyle, hayatımızı nasıl organize ettiğimize, içinde kendimizi iyi ve mutlu hissedeceğimiz bir düzen kurup kurmadığımıza odaklanıyoruz. Aynı açı 26 Mayıs'ta tekrarlanacak. Şimdi kendimize uygun bir sistem geliştirmemiz son derece önemli. Aksi taktirde Mayıs sonuna doğru daha da zorlanabiliriz. Özetle para, sağlık, günlük düzen veya işyeri ile ilgili konularda hassas bir dönemdeyiz.  

14:00'te 03 derecede Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Tutulma öncü burçlarda (Güneş Koç - Ay Terazi'de) ama halen Balık burcunda önemli bir vurgu olduğunu da unutmamak gerekiyor. Neptün, Venüs, Ceres, Chiron ve Güney Ay Düğümü Balık enerjisini yansıtıyorlar. Dolayısıyla geçmiş korku ve kuruntulardan arınmak, onları geride bırakıp ilişkileri şifalandırmak önem kazanıyor. Zaten tutulmanın ilkbahar ekinoksunun hemen ardından, zodyaktaki "yeni başlangıçları" temsil eden Koç burcunda gerçekleşmesi,  ilişkiler alanında ciddi anlamda bir değişim, yenilikler veya bir tazelenme/yenilenme dönemine girdiğimize işaret ediyor. Yaklaşık altı aylık bir süreçte, uyum, barış, huzur ile birlikte,  "ben" ve "biz "bilincinin dengede olmasına ilişkin temaların gündeme gelmesini bekleyebiliriz.   

24 Mart Perşembe:
Dünkü çalkantılı enerjilerin ardından bugün daha istikrarlı ve rahat geçebilir. Yalnızca akşam saatleri zorlu gözüküyor. Kimseyle zıtlaşmamak ve gergin ortamlardan uzaklaşmak yerinde olacaktır.  Geceyarısına doğru Ay yeniden boşluğa düşecek. Geceyi dinlenerek veya sevdiğimiz konularla ilgilenerek geçirebiliriz.

25 Mart Cuma:
İşlerden beklediğimiz verimi almakta zorluk çekeceğimiz, dağınık ve gergin enerjili bir gündeyiz. İlişkiler ya da para ile ilgili konulardaki gerilimi yoğun bir şekilde hissediyor olacağız. 20:09 'da Ay Akrep burcuna girene dek bir sürü belirsizlikle boğuşmak, beklenmedik sorun ya da sıkıntılarla baş etmek durmunda kalabiliriz. Karamsarlığa kapılmak yerine, akışa ayak uyduracak esneklik içinde olmak bizi kazançlı kılacaktır.

Bugün aynı zamanda Satürn 16 derece Yay burcunda geri harekete başlayacak. 13 Ağustos'a dek yurt dışı ve yabancılarla yapılan işler, seyahat, uluslararası ilişkiler, hukuk ve eğitimle ilgili konularda yavaşlama, gecikme ya da bazı engellerle karşılaşmamız mümkün. Ancak, yukarıda da belirttiğim gibi, bunların bizi daha doğru, daha uygun bir sisteme taşıyacağını göreceğiz.

26 Mart Cumartesi:
Ay Akrep burcunda ilerliyor ve biz duygusal anlamda yoğun ve derin hissettiğimiz, bağlılıklarımızı sorgulayıp didiklediğimiz bir sürecin içinden geçiyoruz. Kıskançlık, sahiplenicilik, tutku gibi uç noktadaki yakıcı duygularla baş etmek durumunda kalabiliriz. Ancak her koşulda umut, cesaret ve iyimserlik getirebilecek bir etkiyle de karşı karşıyayız. Bugün hayata daha iyimser bir pencereden, umut dolu bakmayı seçelim! Yakın ilişkilerde derin yüzleşmeler sonucu değişip dönüşmeye ve şifaya götüren etkiler mevcut. Ne kadar içten, dürüst ve gerçekçi bir şekilde kendimizi ifade edersek, o kadar yararını göreceğimiz bir gündeyiz.

27 Mart Pazar:
Duygusal fırtınaları, krizleri atlatıp birbirimize güven ve samimiyetle içimizi açmanın rahatlığıyla başlıyoruz bugüne! Kendimizi dengede ve rahat hissediyoruz. Günü sevdiklerimizle, hayattan zevk alarak geçirmeye çalışalım.


Herkese güzel günler, umut, barış ve huzur dolu yarınlar diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.