Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İlkbahara giriyoruz!

14 Mart - 20 Mart 2016 haftası

Haftanın ilk yarısı özellikle ilişkiler ve iletişim alanında bir hayli zorlayıcı geçeceğe benziyor. İkinci yarısında ise, yine yer yer gerginlikler yaşanabilecekse de, özellikle hafta sonu hava süt liman! Pazar günü gerçekleşecek İlkbahar Ekinoksu ile astrolojik takvim başlıyor olacak.

İçimizdeki Gökyüzü Bu hafta Nasıl?
14 Mart Pazartesi:
Hafta sert ve hızlı enerjilerle başlıyor. Sabah saatleri ilişkilerde zorlayıcı, sert tartışmalara götürebilecek etkiler var. Bir anda parlayıp sönebilecek bir öfkenin esiri olmayalım. Hemen ardından gelen Neptün - Ay karesi işimizi daha da zorlaştıracak. Kendimizi bir anda bir karmaşa ve yanlışlıklar girdabında bulabiliriz. Oldukça hassas ve duygusal olacağımız için her türlü olumsuz etkiye ve yanlış anlamalara açığız. Anlık tepkilerle akılsızca işlere kalkışmamaya bakalım. Fiziksel olarak da yorgun ve enerjisiz hissedebiliriz. Dinlenme ve beslenmemize çok özen göstermeliyiz.

Bugün kritik görüşmeler yapmak durumundaysak çok dikkatli olmalı ve anlamsız zıtlaşmalardan uzak durmalıyız. Eleştiriye karşı son derece hassas bir durumdayız. Hayata olumsuz tarafından bakmamaya çalışalım.

15 Mart Salı:
İletişim ve haberleşmede yine bizi zorlayacak bir gün daha! Özellikle sabah saatleri çok tatsız. Öğleden sonra düşüncelerimizdeki aşırı ve keskin uçlar bizi iletişimde zorlayabilir. Konuları gereksiz yere büyütebiliriz. Dikkatsizlik yüzünden önemli ayrıntıları atlayıp, yanlış kararlar alma ihtimalimiz yüksek. Dolayısıyla anlaşma veya sözleşme yapmak ya da önemli toplantılar için hiç uygun bir günde değiliz. Akşama doğru bu elektrikli hava iyice tırmanacak gibi gözüküyor. Geceyi, boşlukta seyredecek olan Ay ile tamamlıyoruz. İyice dinlenelim ve stressiz ortamlarda olmaya bakalım.

16 Mart Çarşamba:
Gece yarısından bir kaç saat sonra Ay, yeniden açı içerisine girerek Yengeç burcuna geçecek. Sevdiklerimiz, evimiz, ailemiz, vatanımız, anılarımız öne çıkacak. Bugün hafta başına oranla daha sakin ve yumuşak enerjilerle dolu. İlişkilerde iki gündür yaşanan sıkıntılar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor. Yurt dışı, hukuk, eğtim veya finansal konular bakımından destekleyici bir sürece giriyoruz.

17 Mart Perşembe:
Bugün genellikle iç dengemiz yüksek, kendimizle barışık ve sakiniz. Öğleye doğru karşılaşabileceğimiz beklenmedik durum veya koşullar keyfimizi kaçırsa da, akşama doğru daha rahatız.  

18 Mart Cuma:
06:09'da boşluğa düşen Ay, 09:55'te Aslan burcuna geçiş yapacak. Hassas, alıngan ve içe dönük ruh halimizden sıyrılıyor ve kendimizi daha canlı ve enerjik, neşeli ve  güçlü hissetmeye başlıyoruz. Liderliğimizi ve organizasyon yeteneğimizi sergileyeceğimiz işler yapabiliriz.

19 Mart Cumartesi:
Bugünü eğlenmeye, keyfimizce gezmeye, tozmaya ayıralım. Güzel ve genel anlamıyla olumlu enerjilerle dolu bir gündeyiz. Dikkat çekmek, neşelenmek, yaratıcı çalışmalar yapmak bugünün ana temaları! Gecenin ilerleyen saatleri ise, beklenmedik gelişmelere, sürprizli durumlara  açık. Gece yarısına doğru boşluğa düşecek olan Ay ile günü tamamlıyoruz.

20 Mart Pazar:
Gün boyunca Ay, Aslan burcunun parlak ve görkemli alanında hareket edecek. Dolayısıyla kendimizi coşkulu, neşeli ve hevesli hissediyor olacağız. Buna ek olarak 06:30'da Güneş'in Koç burcuna girmesiyle birlikte Kuzey Yarı Kürede başlayan ilkbahar mevsimi, canlılğımızı ve hayattan zevk alma kapasitemizi arttıracak. İlkbahar Ekinoksuyla birlikte yeni enerjiyi içselleştirecek, kendimizi daha canlı, spontan, sosyal ve atak hissedeceğiz.

19:38'de Ay bu kez Başak burcunda yol almaya başlayacak. Çalışmak, üretmek ve verimli olmak ihtiyacında olacağız. Otomatik olarak sinirli veya endişeli tepkiler verme eğilimi gösterebiliriz. Kendimize ve diğerlerine karşı aşırı eleştirel olmamaya çalışalım.
Öte yandan ilişkilerde romantizmi yeşerten bir etkileşim de gerçekleşiyor; Venüs ile Neptün Balık burcunda kavuşum yapıyorlar. Böylesine güzel enerjilere sahip bir tatil gününde biraz tembellik edip keyif yapmanın ne zararı olabilir ki?

Hepinize iyi haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.