Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Sürpriz gelişmeler!

01 Şubat - 07 Şubat 2016 haftası

Yine yoğun ve temposu yüksek bir haftadayız. Özellikle ilişkiler açısından ani yön değişiklikleri, beklenmedik gelişmelerle karşılaşma olasılığımız oldukça güçlü! Bu hafta, üzerinde enine boyuna düşünmeden tepkisel kararlar almaktan kaçınmalı ve öfke enerjimizi sağlıklı bir şekilde kullanmaya bakmalıyız. İsteklerimizi ifade ederken saldırganca bir tutum içinde olmamaya çalışalım.

Haftanın en verimli ve etkin bir şekilde kullanabileceğimiz günü 3 Şubat Çarşamba! Olumsuz durum ve koşulları geride bırakıp, bizi olumlu sonuçlara  taşıyacak bir enerjiyi kucaklıyoruz. Önemli işlerimizi, toplantı ya da görüşmelerimizi bugüne kaydırmak akıllıca olacaktır.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
01 Şubat Pazartesi:
Sabah saatleri ilişkilerde bizi zorlayacak etkilere açık. 05:41'de etkinleşen Merkür (Oğlak) - Uranüs (Koç) karesi, zihnimizi devrelerini yakacak kadar hızlı çalıştırıp, sinir sistemimize aşırı bir yükleme yapabilir. Huzursuz ve istikrarsız enerjiler devrede olacağından planlarımız istediğimiz gibi gitmeyebilir. Beklenmedik haberlerle çalkalanabiliriz. İyi düşünmeden hiç bir işe kalkışmayalım. Sabrımız ve hoşgörümüz az. Dolayısıyla sakinliğimizi korumamız son derece önemli. Öte yandan, karşımızdakini derinden anlayabilme, söylenenlerin ardındakini hissetme kapasitemiz oldukça güçlü! O nedenle sorun çıkaracak kişi ve ortamlara karşı tepkilerimizi iyi yönetebilirsek, bugünü ruhsal anlamda hasarsız atlatmamız kolaylaşacak. Öğleden sonradan itibaren günün enerjisi olumluya doğru bir tırmanış gösteriyor. Yine de geceyi rahat geçirebilmek için, melisa ya da papatya gibi yatıştırıcı çaylardan yararlanmak fena olmaz.

02 Şubat Salı:
02:36'da boşluğa düşen Ay, 17:48'de Yay burcuna geçene dek gün belirsizlik içinde ve dağınık enerjilerle devam edecek. Zamanla sınırlı ve dikkat isteyen detaylı işleri yarına almakta yarar var. Ay'ın Yay burcuna geçmesiyle birlikte kendimizi daha iyimser, coşkulu ve hayata karşı umut dolu hissetmeye başlıyoruz.

03 Şubat Çarşamba:
Bugün gelecekle ilgili plan ve projelerimizi hayata geçirmek için önemli adımlar atabilir, kendimizi güçlü bir şekilde ortaya koyabiliriz. Hareket ve enerjinin temsilcisi Mars (Akrep)  ile Plüto (Oğlak) olumlu etkileşim içindeler. Ayrıca günü destekleyen bir kaç önemli açı oluşumu birden var. Liderlik özelliklerimizi sergileyecek bir girişimde bulunmak, cesaret ve kararlılıkla kendimizi atılganca ortaya koymak ya da otorite konumundaki kişilerden yardım ve destek almak adına harika bir gündeyiz. Özellikle kişisel doğum haritalarında Akrep ve Oğlak burçlarının 14, 15 veya 16. derecelerinde önemli noktaları olanlar bu enerjinin verdiği ivmeyle başarılı atılımlar yapabilirler.

04 Şubat Perşembe:
Öğleye dek işlerimizi heyecan ve şevkle toparlıyoruz. İyimserliğimiz, inanç ve beklentimiz yüksek.  12:00'den sonra Ay boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece giriyor yine. Günü akışa ayak uydurarak tamamlıyoruz.

05 Şubat Cuma:
02:41'den itibaren iç dünyamızın ayarı olan Ay, Oğlak burcunun ciddi ve tedbirli dünyasından içeri giriyor. Yaklaşık iki gün boyunca iş odaklı ve sorumluluklarımızın bilincinde hareket ediyoruz. Akşam saatleri ise, günün yöneticisi Venüs'ün ruhuna uygun bir şekilde ilişkilerde hoşluklara, güzel gelişmelere ve romantizme açık.

06 Şubat Cumartesi:
Hafta sonuna bir miktar gerginlik ve çabuk ateşlenebilecek bir tepkisellik içinde giriyoruz. Özellikle sabah saatleri ilişkilerde derin ve yakıcı duygular hakim. Kıskançlık, sahiplenicilik, kuşku ve takıntılı düşünceler ilişkileri zora sokabilir. Bastırılmış ya da üzeri bir şekilde örtülmüş konuların, arıtılıp temizlenmek üzere, yeniden gündeme gelmesi mümkün. Böylelikle mevcut ilişkimiz daha yoğun ve derin bir noktaya taşınabileceği gibi, hayatımıza karizmatik ve iz bırakacak güçlü birinin girme ihtimali de vardır. Sağlık açısından bugün böbrekler, boğaz, cilt, saç, tırnaklar  ile üreme organları hassasiyet gösterebilir. Finansal açıdan inişler çıkışlar da yaşanabilir. Venüs ile Plüto 16 derecede Oğlak burcunda kavuşum içinde olacaklar.

Öğleden sonrası daha rahat geçeceğe benziyor. İçimizdeki sıra dışı, özgün yönleri ortaya koyabilecek ve girişimlerimizde hızlı gelişmeler kaydedebileceğiz.

Ay, 17:52'den itibaren yarın sabaha dek boşlukta kalacak. Akşamı kendimizi sıkmayacak şekilde, bizi mutlu eden kişiler ve ortamlarda sakince ve keyifle geçirmek en doğrusu...

07 Şubat Pazar:
Zorlu bir günle haftayı kapatıyoruz. 07:57'de Ay Kova burcuna geçiyor. Arkadaşlık, grup çalışmaları, entelektüel aktiviteler ve toplumsal konular bugünün temaları! Güneş (Kova) - Mars (Akrep) karesinin öfkeli enerjisi bütün bir güne yayılıyor. Huzursuzluk, rekabet, türbülanslar ve otorite figürleriyle yaşanabilecek sorunlarla baş etmek durumunda kalabiliriz. Serinkanlılığımızı korumaya ve meselelere tarafsız bakmaya çalışalım. Neyse ki akşama doğru gerçekleşecek Venüs (Oğlak) - Mars (Akrep) arasındaki uyumlu açı, bizi ilişkilerde olumlu ve ılımlı bir platforma taşıyacak.

İyi haftalar dileğiyle... Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.