Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Gündem yüklü!

18 Ocak - 24 Ocak 2016 haftası

Bu haftanın astrolojik gündemi oldukça yüklü! İlk yarısında aşırılıklara, abartıya eğilimimiz yoğun. Bunun yanı sıra derin sezgisellik, ruhsallık ve sanatsal çalışmaları destekleyen enerjiler de devrede! İkinci yarısında ise, Oğlak burcunda geri gidişini sürdüren Merkür'ün Plüto ve Uranüs ile yapacağı açıların yaratacağı etkiler ortaya çıkacak. İletişim, ulaşım ve eğitimle ilgili konularda aceleci ve telaşlı davranmamamız gereken bir döneme giriyoruz.

20 Ocak'ta Güneş sabit burçlardan Kova'ya girecek. 23 Ocak'ta Venüs Oğlak burcunda ilerlemeye başlayarak, bizi bir ilişkide olmanın getirdiği görev ve sorumluluklarla buluşturacak. 24 Ocak Pazar günü ise, Aslan - Kova aksında bu yılın ilk Dolunay'ını deneyimleyeceğiz.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
18 Ocak Pazartesi:
Günlük işlerimizi pratik bir şekilde halledebileceğimiz bir enerjiyle bu haftaya başlıyoruz. Ay Boğa burcunda ilerliyor. Huzur, güven, istikrar duygusuyla barışçıl ve sakin ortamlara ihtiyacımız var. Venüs ile Jüpiter arasındaki gerilimli açı zevke, keyfe düşkünlük, harcama ve yeme içme konularında aşırılıklar getirebilir.

19 Ocak Salı:
Ay, 08:50'den 11:13'e dek boşlukta kalacağı için o saatler arasındaki işlerimiz sürüncemede kalabilir. Sonrasında İkizler burcuna giren Ay ile tempomuz ve iletişim trafiğimiz artıyor. Akşama doğru Ay - Neptün karesinin etkisiyle duygusal anlamda bir miktar uyuklaşabilir, kendimizi enerjisiz ve rehavet içinde bulabiliriz. Bazı ilişkilerimizde tuhaf karışıklıklar ve anlamsız tatsızlıklar yaşanabileceği gibi, ev ile ilgili konularda da sorunlarla (gaz kaçağı, su basması vb gibi) karşılaşabiliriz. Odaklanmayı gerektiren işleri bu saatleri almamaya bakalım.

20 Ocak Çarşamba:
Dengesiz enerjilerle dolu bir gündeyiz. Sabah saatleri tatsız. Kendimizi bir yığın problemin altında ezilmiş ve yorgun hissedebiliriz. Bizi strese sokabilecek önemli işlerimizi veya görüşmelerimizi bu saatlere almamakta yarar var. Ailevi sorunlar ya da kadınlarla problemler yaşanması da mümkün. Öğleden sonradan itibaren günün ritmi hızlanırken bizim enerjimiz de yükselmeye başlıyor. 17:27'de Güneş Kova burcunda parlamaya başlıyor. Bir ay boyunca ekip çalışması, arkadaşlarla yapılan etkinlikler, insanlık adına girişilen projeler, entelektüel, sanat ve toplumsal konular gündemimizi oluşturacak.

21 Ocak Perşembe:
Sabah saatleri yine iniş çıkışlı ve karışık. Ay, 10:02'de açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece girecek. 15:28'e dek günü akışa ayak uydurarak geçirmek gerekiyor. Sonrasında Yengeç burcuna giren Ay ile duygusal anlamda oldukça hassas, içimizdeki koruyucu ve kollayıcı yönlerin öne çıktığı bir süreç başlayacak. Ailemiz veya bağ kurduğumuz kişilerle birlikte olmak, keyifli sofraları sevdiklerimizle paylaşıp ruhumuzu da doyurmak bize iyi gelecek.

22 Ocak Cuma:
Bugün duygusallık, duyarlılık ve sezgisellik kreşendo yaparken, zihnimiz de derin ve güçlü bir şekilde çalışacak. Merkür - Plüto kavuşumu var. Bir konunun aslını öğrenmeden peşini bırakmayabiliriz. Sözlerimiz diğerlerinin üzerinde önemli etkiler bırakabilir. Entelektüel güç savaşlarına girişmekten kaçınalım. Eleştiriye karşı hassas bir durumdayız. Bizi zora sokacak, sinirlerimizi bozup gerecek ortamlardan kaçınmaya bakalım. Özellikle akşam saatleri Merkür'ün gerilimli açıları çoğalıyor, çok dikkatli olmalıyız. Gergin ortamlarda bulunmayalım. Kaza ya da sakarlıklara karşı uyanık olmakta yarar var.

23 Ocak Cumartesi:
Hafta sonu Ay'ın boşlukta olacağı bir süreçle başlıyor. Bugünü akışta geçirelim, hiç bir konuda ısrarcı olmayalım. Programlarımız değişen koşullara bağlı olarak değişkenlik gösterecektir. Geri giden Jüpiter 12:48 itibariyle Başak burcunda Kuzey Ay Düğümüyle kavuşuma girecek. Önemli kadersel gelişmelere açık bir dönemdeyiz. 21:21'de Ay Aslan burcuna geçtiğinde içinde bulunduğumuz dağınıklıktan sıyrılıyoruz; enerjimiz yükseliyor, canlılığımız artıyor.

22:31'de ise sevgi, ilişki ve finansın temsilcisi Venüs, Oğlak burcuna girecek. İş, kariyer ve ilişkilerle ilgili konularda ciddi, kalıcı ve sağlam adımlar atabileceğiz. 18 Şubat'a dek bu konularda mantıklı, gerçekçi ve ayakları yere sağlam basan kararlar alabiliriz. Sevgiyi emek emek inşa etmek ve keza kariyerimizde de emek sarfedip başarılı olmak bize kendimizi değerli ve mutlu hissettirecek.

24 Ocak Pazar: Bugün Ay Aslan'da! 03:45'te Aslan - Kova aksında, kalbimizden geçenlerle bizden beklenenler ve ailemizle işimiz arasındaki kutuplaşmayı dengelemeye ilişkin bir Dolunay deneyimliyoruz. Dolunay'ın savaşçı Mars ile gerilimli etkileşimi, kendi isteklerimizi dayatma, olmadığında öfkeyle hareket etmeyi getirebilir. Özellikle ilişkilerde çok dikkatli ve özenli olmamız gereken bir gündeyiz. Fark edilmek, onaylanmak, saygı görmekle ilgili beklentilerimiz artabilir. Eleştiriye karşı aşırı tepkiliyiz. Her şeyi kişisel almayalım. Dolunay'ın etkisi 15 gün kadar sürer. Birbirimizi zorlamamaya çalışsak iyi olur.

Herkese iyi bir hafta, güzel günler diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.