Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Hızlı ve beklenmedik gelişmeler!

21 Aralık - 27 Aralık 2015 haftası

Gündemi bir hayli yüklü ve sürpriz haberlere, ani değişimlere açık bir haftanın eşiğindeyiz. Pazartesi günü gerçekleşecek Merkür - Uranüs karesi, düşünmeden sarf edilecek her sözcüğün sıkıntı yaratabileceğine işaret ediyor. Konuşmalar hızla tartışmaya dönüşebilir. O nedenle yazılı ya da sözlü iletişimde dikkatli ve özenli olmak büyük önem taşıyor.

Bu hafta Kuzey Yarı Kürede resmen kış mevsimine giriyoruz. Güneş'in Oğlak burcuna girmesiyle birlikte Kış Soltisti (Oğlak Dönencesi) gerçekleşecek.

Haftanın sevgi, ilişkiler ve finansal konularla ilgili en olumlu günü,  Venüs - Jüpiter etkileşiminin gerçekleşeceği 24 Aralık Perşembe! Önemli girişimlerimizi bugüne almakta yarar var.

Bu yılın son Dolunay'ı ise, 25 Aralık Cuma günü 3 dereceyle Yengeç burcunda gerçekleşiyor.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
21 Aralık Pazartesi:
Bugün duygusal ihtiyacımız kendimizi maddi ve manevi anlamda sahip olduklarımızla yeterli ve değerli, rahat ve huzur içinde hissetmek ancak, sabah saatlerinde etkinleşecek Merkür - Uranüs karesi buna pek imkan vermeyecek gibi gözüküyor. Tansiyonlu, ani patlamalara açık, elektrik yüklü bir güne merhaba diyoruz! Akşamüstüne doğru gerilim yavaş yavaş yumuşamaya başlıyor. Yine de kendimizi ifade ederken sert ve kırıcı olmamaya dikkat edelim!

22 Aralık Salı:
06:47'de Güneş Oğlak burcuna geçecek. Dikkatli, tedbirli, iş odaklı bir sürece giriyoruz. Sabah saatleri iş anlamında oldukça verimli ve destekleyici gözüküyor. Öğleyin ise, ilişkilerde gerilim kıvılcımları çakabilir. Ancak öğleden sonra yine içimizde güneşler açacak. 16:48'de Ay boşluğa düşene dek, özellikle yurt dışı, yabancılarla yapılan işler, seyahat, eğitim ve basın yayın ile ilgili konularda olumlu gelişmeler bekleyebiliriz.

23 Aralık Çarşamba:
Sabaha karşı İkizler burcuna giren Ay ile, tempolu, koşuşturması ve iletişimi bol bir dönem başlıyor. Öğleden sonra karmaşa ve karışıklık yaratarak bizi netleşmekten alıkoyan enerjilerle içiçeyiz. Yanlış kararlar almamak adına, meseleleri enine boyuna tartıp muhakeme etmekte yarar var. Akşama doğru içimizi nedensiz bir hüzün kaplayabilir.. Kendimizi yalnız, engellenmiş mutsuz hissedebiliriz. Duygusal ihtiyaçlarımızın ne kadar farkında olursak, bu geçici iç sıkıntısını da o kadar kolay altedebiliriz.

24 Aralık Perşembe:
Güne enerjik ve dinamik bir ruh hali içinde başlıyoruz. İş ve özel hayatımızla ilgili olumlu gelişmeler bekleyebiliriz. Venüs - Jüpiter etkileşimi her şeyi abartabileceğimize dikkat çekiyor! Çok yiyip içip, çok harcama ihtimalimiz var. Gece yarısına doğru Ay yeniden boşluğa düşüyor. Sakin birzşekilde, dinlenerek yeni bir güne hazırlanıyoruz.

25 Aralık Cuma:
Duygusallık, duyarlılık, yardımlaşma, bağlılık ve sezgisellik dozu yüksek bir gündeyiz. Ay sabah saatlerinden itibaren aile, ev yönelimli, duygu yüklü Yengeç burcunda ilerlemeye başlıyor. 13:11'de Güneş ile Ay karşıt açı içine girerek Yengeç burcunda Dolunay fazını oluşturuyorlar. Bu Dolunayla birlikte işimizi, toplumdaki yerimizi sorguluyor, yaptığımız işin, seçtiğimiz yolun bizi ne kadar tatmin edip etmediğini tartıyoruz. İçsel ihtiyaçlarımız, aile, ve evle, toplumsal platformda bizden beklenenler, iş ve kariyerimiz arasındaki dengeyi tutturmak durumundayız.

Gün boyunca etkisini hissettiren Merkür- Jüpiter üçgeni, yurt dışı ve basın yayın medya, eğitim, seyahatle ilgili konularda olumlu sonuçlara götürecek bir enerji yaratıyorlar. Her Dolunay bir tamamlanma ve sonuç alma sürecidir. Dolayısıyla anlaşma, sözleşme veya bazı girişimlerimizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.

26 Aralık Cumartesi:
Alıngan ve hassas enerjiler pik yapıyor. Sabah saatleri oldukça gerilimli. Sakinliğimizi korumamız büyük önem taşıyor. Ani duygusal patlamalar ilişkileri türbülanslara taşıyabilir. Akşama doğru hayata daha olumlu bakmamızı sağlayacak enerjiler devreye giriyor ve yüreğimiz hafiflemeye başlıyor. Direkt harekete geçen Uranüs, bizi yenilik ve değişim fırsatları dolu heyecanlı bir döneme taşıyor. Doğum haritalarımızda Koç burcundaki Uranüs hangi yaşam alanından (Ev) transit yapıyorsa orada, o konularda bu enerjiyi deneyimliyor olacağız.

27 Aralık Pazar:
Gergin başlayan gün, sakin enerjilerle devam edecek. 12:30' a dek Ay boşlukta salınacak. Günün ilk yarısını kendimizi sıkmadan, akışa bırakarak geçiriyoruz. Daha sonra Aslan burcuna giren Ay ile neşemiz, keyfimiz, enerjimiz yerine geliyor. Hayattan daha çok zevk alacağımız, sosyalliğimiz ve yaratıcı yönlerimizin artacağı bir sürece giriyoruz.

Herkese iyi bir hafta, güzel günler diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.