Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Bu hafta her şey abartılı!

14 Aralık - 20 Aralık 2015 haftası

Haftanın ilk günü gerçekleşecek çok güçlü bir Güneş (Yay) – Jüpiter (Başak) karesi ile başlıyoruz haftaya! Güneş, Jüpiter’in yönetiminde olan Yay burcundayken bu transit etki ortaya çıkacağı için çok daha etkin ve vurucu olacak. Bu hafta hiç bir konuyu abartmamaya, boyumuzu aşacak sözler vermemeye, fazla yiyip içmemeye veya müsrifliğe dikkat etmemiz gerekiyor. Risk oranı yüksek kararlardan kaçınarak tedbirli hareket etmek son derece önemli gözüküyor.

Öte yandan, haftanın ikinci yarısında hem özel hem de iş hayatımızda, ilişkilerde işbirliği ve uyuma çağıran olumlu ve içimizi ısıtacak rüzgarlar esecek.

Hafta sonu ise gene gergin etkilerin kreşendo yapacağı bir dönem! Daha esnek ve hoşgörülü olmayı başarabildiğimiz ölçüde huzurlu ve dengede olabileceğiz.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
14 Aralık Pazartesi:
Haftaya Ay boşluktayken giriyoruz. 14:56’da Ay Kova burcuna geçene dek, dağınık enerjiler nedeniyle,  girişimlerimiz sonuçsuz kalabilir. Yazının başında da belirttiğim gibi, Güneş – Jüpiter karesinin sabah saatlerinden itibaren etkisini hissettirmesi, işimizi daha da zorlaştırıyor. Altından kalkabileceğimizi sandığımız işlerde hüsrana uğrayabiliriz. Bu açı 17:02’de netleşecek.

Doğum haritalarında değişken burçlarda 20 – 24 derecede önemli noktaları olanlar için yurt dışı veya yabancılarla yapılan işler, seyahat veya ticaret anlamında çok dikkatli olunması gereken bir gün! Fazla beklentili olmak, şansımızı zorlamak, kibir veya çok bilmişlik taslamak, ya da aşırı güven sıkıntı yaratabilir. Detayları gözden kaçırmamaya özen gösterelim.

Öte yandan, gecenin ilerleyen saatlerine doğru gerçekleşecek Merkür – Neptün arasındaki uyumlu etkileşim içimizi yatıştıracak, bütünlük, empati ve fedakarlık duygularını coşturacaktır. Aklımız ve kalbimizi ilhamlarla dolduran bu etkiyle sanat, ruhsallık bağlamında güzel çalışmalar yapmamız mümkün olacak.

15 Aralık Salı:
Kova burcunda ilerleyen Ay, bizimle aynı idealleri paylaşan arkadaşlarla sosyalleşmeye, düşünsel alışverişlere götürecektir. Yarın sabaha kadar sınırlanmak, sıkıntıya gelmek istemeyeceğiz. Yakın ilişkilerimizde dahi kendimize alan tanınması ihtiyacında olacağız. Bu süreçte birbirimize karşı daha anlayışlı ve dostça ama mesafeli bir duruş sergileyebiliriz. Aksi taktirde ani ve sert çıkışlarla karşımızdakini şaşırtıp üzme ihtimalimiz yüksek. Özellikle öğle saatlerinde dik kafalılık ve isyanı teşvik eden yüksek voltajlı, gerilim yaratacak etkiler var.

16 Aralık Çarşamba:
Bugün enerjiler daha sakin. 09:15 itibariyle boşluğa düşecek olan Ay, günü verimli geçirmemize olanak tanımıyor. Akışa ayak uydurmamız gereken bir gündeyiz.

Akşama doğru daha duygusal, romantik ve sevecen bir duygusal moda geçiyoruz; Ay artık Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Kabül ve bütünleşmenin verdiği iç huzuruna kendimizi bırakıyoruz. Sanat ve yaratıcılık isteyen konular için çok elverişli bir döneme girdik.

17 Aralık Perşembe:
Sezgilerimizin ve gönül gözümüzün açık olduğu bir gündeyiz. Öğleden sonra, hem özel hayatımızda hem de işle ilgili olarak, ilişkiler bağlamında son derece destekleyici ve  güçlendirici olumlu etkiler var. Doğum haritalarında 13 – 15 derecede önemli noktaları, ya da gezegenleri olan Balık, Başak ve Akrep ile Oğlaklar için finansal kazançlar söz konusu.

18 Aralık Cuma:
Gün gergin ve elektrikli başlıyor. Ay – Jüpiter karşıtlığı, hafta başındaki Güneş – Jüpiter karesinin etkilerini yeniden devreye sokuyor. Özetleyecek olursak, duygusal veya maddesel konularda aşırılıklardan kaçınmamız gereken bir başka gündeyiz. Her konuyu kişisel olarak alıp egosal sorunlar yaşayabiliriz. Meselelere bir adım öteden, serinkanlılığımızı koruyarak, tarafsız bir şekilde  bakmaya çalışalım.

17:15’te Ay boşluğa düştükten sonra, gece yarısına doğru Koç burcuna giriyor.

19 Aralık Cumartesi:
Hafta sonu enerjik ve tempolu başlıyor. Özellikle 13 – 15 derecede toprak burçlarında önemli noktaları ya da gezegenleri olanlar için oldukça verimli bir gün!

20:55’de 14 derece ile Oğlak burcunda gerçekleşecek Merkür – Plüto kavuşumu, odaklanma ve ikna kapasitemizin yüksekliğine işaret ediyor. İletişimde güçlü olduğumuz bir gündeyiz. Sözlerimiz diğerleri üzerinde önemli ve kalıcı etkiler yaratabilir. Bunu olumlu anlamda kullanmaya, kendimizi ifade etme tarzımızın ezici veya eleştirel olmamasına dikkat edelim. Çok çalıştığımız bir dönemdeysek kendimize zihnimizi ve bedenimizi dinlendirme fırsatı tanıyalım. Bu kavuşum Ocak 2016’da iki kez daha gerçekleşecek. Merkür, Ocak başından itibaren geri hareketini hissettirecek. Bu kavuşum 22 Ocak 2016’da Merkür henüz geri hareketini sürdürürken ve son kez 30 Ocak 2016’da henüz direkt harekete geçmişken tekrarlanacak. O nedenle Ocak sanonu adek önemli ve ciddi kararlardan, Merkür’ün temsil ettiği konularda (iletişim, ulaşım, ticaret, eğitim ve anlaşma, sözleşme vb) yeni başlangıçlar yapmaktan kaçınmakta yarar var. Zira, sonradan ortaya çıkabilecek komplikasyonlardan ötürü alacağımız her kararı, yapacağımız her girişimi yeniden gözden geçirmek durumunda kalabiliriz.

Akşam saatleri gerilimli yine! Ani öfke patlamaları, bir çok ilişkinin dibine dinamiti koyabilir!

20 Aralık Pazar:
Temkinli ve kontrollü olduğumuz ölçüde bugünü daha rahat tamamlayabileceğiz. Öğle saatleri sabrımız ve tahammülümüz çok az. Enerjimizi fiziksel aktiviteler veya yaratıcı konulara yöneltmeye çalışalım. Akşama doğru akış daha rahat ve keyifli.

İyi haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.