Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Yay burcunda Yeniay!

07 Aralık - 13 Aralık 2015 haftası

11 Aralık Cuma günü Yay burcunda bu yılın son Yeniay’ı gerçekleşiyor. Yurt dışı, seyahat, eğitim, basın yayın medya, yabancı kültürler, inanç ve hukuksal konularda daha rahat ilerleyeceğimiz bir aya giriyoruz. Yay’ın yönetici gezegeni olan Jüpiter’in Yeniay ile kare açısı, gelecekle ilgili hedefler koyarken bizi gerçekle sahte olanı ayırt edebilmeye götürecek. Buna Yeniay’dan bir gün önce Oğlak’a geçen Merkür’ün gerçekçi düşünmeyi motive eden enerjisi de eklenince kolay kolay hayal kırıklığı yaşamayız gibi gözüküyor.

Birkaç haftadır hep hafta sonları zorlu enerjiler işbaşındaydı! Bu hafta da bu rutin bozulmuyor ne yazık ki! Özellikle Pazar günü ciddi anlamda gerilimli, bizi öfke topuna döndürerek ani tepkiler vermemize yol açabilecek enerjiler var karşımızda! Elektrikli ortamlardan, canımızı sıkan kişilerden uzak durmak iyi olacaktır. Dikkatsizlik, pervasızlık ve telaş, sakarlık ya da kaza potansiyelini çağırıştırıyor. Dikkatli olmakta yarar var!

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
07 Aralık Pazartesi:
Haftaya Ay boşlukta iken, dağınık enerjilerle başlıyoruz. Dolayısıyla, sabahleyin işlerimizi yoluna koymakta zorlanabiliriz. 13:27’de Ay Akrep burcuna girdiğinde daha derin, yoğun ve tutkulu olacağımız bir içsel süreç başlayacak. Sahiplenici, kıskanç ve kontrolcü tavırlarımız ilişkilerde kriz yaratabilir. Öte yandan  sezgisel yönlerimiz güçleniyor.

ŞEFKAT ZAMANI…
08 Aralık Salı:
Gün Ay - Neptün etkileşimiyle yumuşak ve hassas enerjilerle başlıyor. Sevgi, şefkat, yardımlaşma ve empati duygularımız yükseliyor. Kendimizi ruhsal olarak bütün ve mutlu hissedebiliriz. İçsel uyumumuzu bozarak karmaşa yaratabilecek kişi ve ortamlardan uzak duralım. Öğleden sonra kendimizi daha güçlü bir şekilde ifade etme imkanımız var.

09 Aralık Çarşamba:
İyimser duygularla başlayan sabah, Ay boşluğa düştükten sonra bir miktar dağınıklık verecektir. Gece yarısından sonraya dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir süreçte olacağımız için, bugün yeni bir şeylere başlamak için pek de doğru bir gün sayılmaz. Başladığımız işlerin sonunu getiremeyebilir veya dışımızdaki nedenlerle durmak ya da akışa ayak uydurmak durumunda kalabiliriz.

10 Aralık Perşembe:
Gece yarısından hemen sonra 00:24’te Ay Yay burcuna geçecek. 04:34’te mantık, muhakeme ve iletişimin temsilcisi Merkür Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak. Daha gerçekçi düşünüp algılayacağımız bir dönem başlıyor. 3 Ocak’a dek devam edecek bu süreçte karamsar ya da depresif düşünme eğiliminde olabiliriz.

YENİ BAŞLANGIÇLAR
11 Aralık Cuma:
Güne yaklaşmakta olan Yeniay’ın enerjisini hissederek başlıyoruz. Bugün tatlı ekşi sos gibi, iki farklı lezzet çarpışıyor birbiriyle…

03:30’da Mars (Terazi) - Uranüs (Koç) karşıtlığı güne başlarken bizi gerebilecek bir tansiyon yüklerken, Venüs  (Akrep) - Neptün (Balık) üçgeni bütünleşme, birlik, yumuşaklık ve sevecenlik getirecektir.

12:30’da 19 derece Yay’da Güneş ile Ay, Yay burcunda kavuşum yaparak Yeniay fazını oluşturacaklar. Yazının girişinde sözünü ettiğim konularda yeni ve heyecan verici fırsatlara kucak açan bir dönem başlıyor. Kişisel doğum haritalarımızda Yeniay hangi Eve düşüyorsa o konularda taze başlangıçlar yapma olasılığımız yüksektir. Söz gelimi Partner Evi olan 7. Eve düşüyorsa, birlikte olduğumuz kişiyle bir seyahate çıkabilir, ya da birbirimize ve ilişkimize bakışımızı genişletip, daha hoşgörülü ve esnek olmamızı sağlayacak bir eğitim veya danışmanlık alabiliriz.

18:04’te Ay, yarın sabaha dek yeniden açısız kalacağı bir sürece girecek.

12 Aralık Cumartesi:
Hafta sonu ciddiyet ve sorumluluk bilinci ile başlıyor; Ay 08:47 itibariyle Oğlak burcunda! Bugünü önemli işlerimize, yazışma ve görüşmelerimize ayırabiliriz. Akşama doğru Ay’ın Neptün ve Venüs ile uyumlu açıları, bizi daha romantik bir modun yaratacağı yumuşak enerjilerle buluşturacak. Sosyallik, sanat etkinlikleri, ikili ilişkiler açısından çok destekleyici bir akşamdayız.

13 Aralık Pazar:
Gün, Ay - Plüto kavuşumunun sert ve katı enerjisiyle başlıyor. En derindeki kaygı ve korkularımızla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Duygularımız her zamankinden yoğun, yorucu ve derin olabilir. Fazla sorgulamak, didiklemek ilişkilerde kriz çıkartabilir. Öğleden sonra öncü burçlarda gerçekleşecek T -Kare zorlu açısı, özellikle ilişkilerde esen rüzgarları iyice sertleştireceğe benziyor. Ay - Mars - Uranüs ve Plüto arasındaki gerilim, ani öfke patlamaları, huzursuzluk, başkaldırı ve çatışmalara işaret ediyor. Aceleci ve fevri davranmaktan kaçınalım. Sakarlık veya kazalara karşı uyanık olmakta da yarar var.

İyi haftalar diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.