Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Gerilim giderek artıyor!

30 Kasım - 06 Aralık 2015 haftası

Haftanın ilk yarısı daha rahat geçecek gibi gözükmekle birlikte, özellikle hafta sonu çok sert, zorlu etkilerle karşı karşıyayız. İlişkiler konusunda çok dikkatli, özenli ve hassas davranmamız gereken bir sürece giriyoruz. Tedbirli, kontrollü ve sağ duyulu davranmanın büyük yararını göreceğiz. Aksi taktirde istenmeyen tatsızlıklar, çatışma ve güç savaşlarıyla baş etmek durumunda kalabiliriz.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
30 Kasım Pazartesi:
Neşe, canlılık ve sorumluluk bilinci ile başlıyor haftamız. Gece yarısından sonra Aslan burcuna geçmiş olan Ay ile modumuz yükseliyor. Günün ilk saatlerinde Yay burcunda kavuşuma giren Güneş ile Satürn’ün bütünlük getiren, inandığımız doğruların arkasında durmayı gerektiren enerjisi gün boyunca etkin. Plan ve hedeflerimiz konusunda sağduyulu ve hassas bir durumdayız. Özellikle iş hayatımızla ilgili alacağımız kararlar bizi bir dönüm noktasına taşıyabilir. Bize rahat ve kolay gelen yol ile, zorunlu olduğumuz ve uygun olan arasında bir seçim yapmamız gerekebilir. Bu etkiyi bir kaç gün boyunca hissedeceğiz.

01 Aralık Salı:
Bu temposu yüksek, iletişim yönü güçlü, heyecanlı gelişmelere açık güne, yüksek enerji ve heves ile başlıyoruz. Merkür (Yay) ile Uranüs (Koç) üçgeni yepyeni, yaratıcı fikirleri zihnimizde uçuşturacak bir dinamizm veriyor. Öte yandan, plan ve programlarımız alacağımız haberlerle beklenmedik şekilde aniden değişebilecek.

02 Aralık Çarşamba:
Ay, 05:10 itibariyle boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece girecek. Öğleye dek dağınık enerjilerle ilerleyen gün, 12:09’da Ay’ın Başak burcuna girmesiyle birlikte bize derlenip toparlanma, yarım kalmış işlerimizi kotarma imkanı verecek. Daha sistemli çalışacak, verim alabilecek şekilde düzen kurabileceğiz.

03 Aralık Perşembe:
Detay gerektiren işlerle ince ince uğraşabileceğimiz verimli, üretken bir gündeyiz. Ancak, sabah saatlerindeki zorlu etkileşimler bizi huzursuz kılabilir. Yanlış anlama veya anlaşılmalara, yanılgılara karşı uyanık olmakta yarar var. Öğleden sonra akış daha rahat. O nedenle önemli görüşme veya toplantılarımızı günün ikinci yarısına almakta yarar var.

04 Aralık Cuma:
Sabah erken saatlerden itibaren Ay boşlukta olacağından bugün koşulları fazla zorlamamak iyi olacaktır. Bir yığın gereksiz ıvır zıvır konuşma ya da yazışma günümüzü tıka basa doldurabilir. Fazla düşünebilir fazla konuşabilir, üzerinde detaylıca düşünmeden acele kararlar alabiliriz. Merkür (Yay) ile Jüpiter (Başak) arasında gerilimli etkileşim pireyi deve yapabileceğimize, abartılı bilgi alışverişlerine, maksadını aşacak konuşmalara ya da aşırı iyimserlikten zarar görebileceğimize işaret ediyor. Ay’ın da boşlukta olacağını dikkate alırsak, toplantı, kontrat imzalamak, vaatlerde bulunmak için iyi bir zamanda değiliz. Unutkanlık, kafa karışıklığı yaşanabilir. Kendimizi zihinsel olarak yorgun veya sinirli hissedebiliriz. Duygu ve düşüncelerimizi aktarırken ağzımızdan çıkan her sözcüğe dikkat etmek ve karşımızdakini can kulağı ile dinlemekte yarar var.

05 Aralık Cumartesi:
Gece yarısından hemen sonra Ay Terazi burcuna geçecek. Birbirimizin arzu ve ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olacağımız, huzur,  denge ve uyum arayışında olacağımız bir süreç başlıyor. İlişkiler, birincil önem taşıyan bir konu olarak gündemimizi meşgul edecek. Zira sevgi ve ilişkinin temsilcisi, Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs de bugün 06:14 itibariyle Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak. 31 Aralık’a kadar duygusal anlamda daha derin, tutkulu ve yoğun bir dönemde olacağız. Kıskançlık, kontrolcülük ve sahiplenicilik ya da yersiz kuşkular tüm ilişkilerimizin dengesini bozup krize sokabilir. Akşam saatleri daha sakin ve iç dengemiz yerinde olarak bugünü tamamlayacağız.

06 Aralık Pazar:
Ay, Mars ve Plüto ile Uranüs arasında gerçekleşecek gerilimli açılar günü oldukça zorlu bir konuma taşıyor. Öfkemize hakim olmak durumunda olduğumuz elektrikli  bir gündeyiz. Gerek kişisel hayatlarımızda gerekse de ülke olarak mücadelelere, tartışma ve sert tepkilere açık bir sürece giriyoruz. Gelecek haftaya da bu etkilerin yansımaları düşecek. Meselelere sağ duyulu, serinkanlı ve barışçıl yaklaşmak büyük önem taşıyor. Öfke, kızgınlık, zorlayıcılık, rekabet dürtüsüyle pervasızca hareket edip başımızı derde sokmayalım!

İyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.