Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Merkür ilerlemeye başlıyor!

05 Ekim - 11 Ekim 2015 haftası

Bu hafta neredeyse baştan sona gergin enerjilerle dolu. Merkür, Cuma günü nihayet geri gidişini bitirip durağanlaşarak ilerlemeye başlayacak. Ancak, her zaman söylediğim gibi, iletişim, ulaşım ve haberleşmede en koyu gölgeleriyle baş etmek durumunda kalacağız dört beş gün daha! Pazar günü ise ilişkilerde en zorlu gün! Eğer sürdürmeye niyetimiz varsa, birbirimize karşı daha anlayışlı ve empatik olmak durumundayız. Kısacası bu hafta bize sakin ve merkezimizde kalmak, meselelere tarafsız yaklaşıp her şeyi kişisel almamak ve sabır düşüyor. Hepimize gerçekten kolay gelsin!

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
05 Ekim Pazartesi:
 Duygusallığın ve buna bağlı olarak aşırı hassasiyet ve alınganlığın tavan yaptığı zorlu bir günle başlıyoruz haftaya. Gerilim sabahtan başlayarak gün içine yayılacak. Özellikle otorite konumundaki kişilerle güç savaşları ve zıtlaşmalar ani ve harlı tartışmaları ateşleyebilecek. 14:07 itibariyle Ay boşluğa düştükten sonra günü akışta tamamlamaya çalışacağız. Ay, yarın öğleye doğru açı içine girecek. Bu süreçte günlük programımız bir anda çorbaya dönebilir. Kendimizi çok zorlamamamız gereken bir gündeyiz.

06 Ekim Salı:
 Sabah saatleri dağınık enerjiler hakim. Önemli kararlar alıp yürürlüğe koyabilecek durumda değiliz. 11:43’te Ay’ın Aslan burcuna girmesiyle birlikte yüreklerimiz bir parça olsun ısınmakla birlikte, 17:14’te gerçekleşecek Güneş (Terazi) – Plüto (Oğlak) karesi, bizi neredeyse köklerimizden sallayacak gibi gözüküyor. Özellikle otorite konumundaki kişilerle ciddi anlamda krizler yaşanıp, mücadele etmek gerekebilir. Manipülasyon, taktik, strateji ve kabalıklarla karşılaşmanın sonucunda, bizi keskin dönemeçlere taşıyacak hayati kararlar almak durumunda kalabiliriz. Ama yaşanacak olan her ne ise, bizi daha iyi bir noktaya getirecek bir dönüşümün zeminini oluşturacaktır.

07 Ekim Çarşamba: Sabahın erken saatleri karmaşa, belirsizlik ve kararsızlıklar sonucu kaotik geçebilir. Ancak sonrasında günün akışı gayet rahat ve destekleyici. Zaten bugün haftanın en olumlu günü! Bundan yararlanarak rahat bir soluk alabileceğiz.

08 Ekim Perşembe: Ay bütün gün Aslan burcunda içimizi ısıtıp bizi neşelendirmeye devam edecek. Kendimizi daha mutlu, canlı ve keyifli hissedeceğiz. Güzel sosyallikler ve ilişkilerde sıcak gelişmeler yaşama ihtimalimiz yüksek. Venüs, 20:29’da Başak burcuna girecek.*Hemen ardından Ay boşluğa düşecek ve 22:54’te Başak burcuna girerek Venüs ile kavuşum yapacak. Bu etkileşimin yaratacağı enerji, gün boyunca sevgi ve ilişkilerde hoş gelişmeler veya güzel başlangıçlara yol açacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise yeniden mesafe, tutukluk ve güvensizlikler sarmaya başlayacak içimizi! İlişkilerde soğuk rüzgarlar esmeye başlayabilir.

09 Ekim Cuma: Duygusal anlamda neredeyse bütün mevsimleri bir arada yaşayacağımız, bizi oradan oraya savuracak bir gündeyiz. Güne zorlayıcı etkilerle başlıyoruz. Her şey ite kaka ilerliyor gibi gelebilir. Öğlen saatleri ise karmakarışık. Yanlış kararlar alma veya karşımızdakini yanıltacak şekilde konuşma ihtimalimiz var. 17:57’de Merkür Terazi burcunda ileri gitmeye başlayacak. Bugün iletişim kazalarına karşı uyanık olalım. Özellikle görüşmemizi bitirdikten sonra telefonumuzun kapandığından emin olalım! Gelecek hafta bu anlamda işler daha yolunda gidecek. Biraz daha sabır gerekiyor. Akşam saatleri akış daha rahat, biz daha huzurluyuz.

10 Ekim Cumartesi: Gece yarısından sonra Ay boşluğa düşecek yine. Günü içimizden geldiği gibi değerlendirelim. Bizi sıkan, enerjisiyle daraltan kişi ve ortamlardan uzaklaşmaya bakalım.

11 Ekim Pazar:
 Ay 11:46’da Terazi burcuna geçecek. Bugünün gündemini ilişkiler oluşturuyor. Ancak gün bu anlamda pek tatlı etkilerle başlamıyor. Sabaha karşı gerçekleşen Venüs (Başak) – Satürn (Yay) karesinin ağırlığı bütün gün içimize taş gibi çökebilir. Diğerleriyle olan ilişkilerimizde rahatsız edecek ölçüde kuruntulu, eleştirel ve vıdılayıcı olabileceğimiz gibi, kendimize karşı öz eleştiride de çok ileri gidip kendi kendimizi demoralize edebiliriz. Yeterince sevilmediğimizi, takdir edilmediğimizi düşünüp üzülebiliriz. Bir ilişkide olmanın getirdiği sorumluluklar bize yük gibi gelebilir. Kendimize verdiğimiz değer arttıkça, diğerlerinin bizi nasıl bulduğunun hiç bir önemi kalmayacaktır.

İyi haftalar diliyorum. Esen Kalın!

*Venüs Başak’taya ilişkin açıklamaları sitemizdeki Ekim yazımda bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.