Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
En önemli konu: İlişkiler!

21 Eylül - 27 Eylül 2015 haftası

Bu haftanın astrolojik gündemi yüklü. İlk yarısında ilişkilerle ilgili hoş sürprizler, beklenmedik gelişmeler bizi bekliyor olacak. Cuma gününden itibaren ise, hava biraz bozmaya, sertleşmeye başlıyor. Otorite figürleriyle iletişimimizde sınırlarımızı korumak ve inatlaşmamak gerekiyor. Dik kafalı ve tartışmalara meydan verecek şekilde davrandığımız taktirde, keyfimizi kaçıracak olayların içine çekilebiliriz. Özellikle hafta sonunu dinlenmeye, iç denge ve uyumumuzu bozacak durum ve koşullardan uzakta geçirmeye çalışalım.


İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
21 Eylül Pazartesi:
Gün, içimizdeki gel gitlerin yarattığı kutuplaşmayla biraz gergin başlıyor. Öğleye kadar işi gücü organize etmekte yarar var. Zira Ay, 12:00’den 15: 35’e dek boşlukta olacak. Bu süreçte işlerimizden verim almak güç. Sonrasında Oğlak’a giren Ay ile dikkatli ve tedbirli bir şekilde günlük akışımızı gerçekleştiriyoruz.

Gecenin ilerleyen saatlerinde huzursuzluk ve sıkıntı getirebilecek enerjiler var. Kendimizi yeterince takdir edilmiyormuş, önemsenmiyormuş gibi hissedip hassaslaşabiliriz.

22 Eylül Salı:
İş odaklı bir gündeyiz. Gün içersinde giderek artacak bir karamsarlık veya huzursuzluk bizi sarabilir. Özellikle akşama doğru gerginliğin neredeyse elle tutulur hale gelmesi mümkün. İç huzurumuzu ve uyumumuzu bozacak kişi ve ortamlardan uzak durmaya çalışalım. Yakın ilişkilerde ani değişimler, duygusal dalgalanmalar veya sarsıntılar yaşanabilir. İçimizdeki isyankar yönler tetik alıyor.

Bütün bu sıkıntılı enerjilerin ardından, yarın güzel ve dingin bir güne uyanıyoruz..

23 Eylül Çarşamba:
Haftanın en uyumlu enerjilere sahip, keyifli günündeyiz. Gece yarısından sonra boşluğa düşen Ay, 20:53’e dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece giriyor. Günü an’da ve kendi ritmi içinde kucaklamanın ve bırakmanın, sisteme teslim olmanın rahatlığını yaşamamız söz konusu.

11:21’de Terazi burcuna geçen Güneş* ile birlikte ekinoks ve sonbahar mevsiminin başlangıcını algılıyoruz. Bugün gece ve gündüz eşitleniyor. Yaşam serüvenimizde diğer insanlarla işbirliği, barış, huzur ve uyum içerisinde olmanın öne çıkacağı, “ben ve sen” dengesini iyi kurmak durumunda olacağımız bir dönem başlıyor.

Akşam saatleri ilişkiler açısından sağlam ve kalıcı adımlara yönelik konuşmalar yapılabilir. Daha huzurlu ve sakiniz.

24 Eylül Perşembe:
Hayırlı bayramlar. Dün gece Kova burcuna giren Ay içimizde grup bilinci ile hareket etmek, insan hakları, özgür ve eşitlik içinde kardeşçe yaşamak gibi arzu ve istekleri uyaracaktır. Meselere tarafsız ve mantık çerçevesinden yaklaşmak isteyeceğiz. Duygusallık, yarın sabaha dek, yerini mantık, mesafe ve arkadaşlık duygusuna bırakacak.

25 Eylül Cuma:
Sabah erken saatlerde ilişkiler açısından zorlayıcı, keskin bir etkileşim var. 07: 05’de Ay yeniden boşluğa düşecek 22:36’ya dek bugünü hiç bir şey için telaş etmeden, kalıcı kararlara veya önemli toplantılara yönelmeden, kendi ritmi ve akışında geçireceğiz.

Hareket, öfke ve enerjinin temsilcisi Mars, 05:17 itibariyle Başak burcuna geçecek. 12 Kasım’a dek, kendimizi ortaya koyarken daha temkinli, titiz, dikkatli ve gerçekçi olacak, meselelere pratik çözümler bulabileceğiz. Ancak bu süreçte aşırı mükemmellliyetçi yaklaşım tarzımız tüm ilişkilerimizde bizi zorlayacaktır. Gözümüz kusur bulmaya yönelik olacağından, fazla eleştirel hatta dırdırcı ve kontrolcü bir tavır sergileyebiliriz. Kendi düzenimizi diğerlerine dayatabilir, başkalarının yaptıklarını beğenmeyip bir de biz düzeltme yoluna gidebiliriz. Bu yıpratıcı olabilecek süreçte, hazır Güneş de Terazi burcuna geçmişken, işleri diğerlerine de pas etmeyi, birlikte uyum ve işbirliği içerisinde çalışmayı ilke edinelim.

Mars Başak’tayken sağlıklı yaşam, diyet, detoks gibi konular öncelik kazanır. Özellikle Başak burcu olanların fizik bedenleriyle ilgilenmeleri gereken bir dönemdir.

22:36’da iç dünyamız oldukça hassas ve kırılgan bir duygusal moda giriyor. Ay Balık’ta ilerlemeye başlıyor. Akşam saatleri gerginliklere açık. Tartışmalı ortamlardan, huzursuzluk verecek kişilerden uzak durmakta yarar var. Kaza ya da sakarlıklara açık bir gecedeyiz.

26 Eylül Cumartesi:
Güne kırılgan, hassas ve dağınık bir modda giriyoruz. Bugün yanılgı, hata veya dalgınlıklar yaşanması mümkün. Abartılı tepkiler vermezden önce, bir durup  durumları gerçekçi bir şekilde görüp değerlendirmeye bakalım.

19:35’te Ay boşluğa düşecek. Geceyi sakin bir şekilde, dinlenerek geçirmek en doğrusu!

27 Eylül Pazar:
22:28’e dek Ay boşlukta kalacak. Bunu günü doğal akışında, keyifli etkinliklerle, gönlümüze göre geçirmek için bir fırsat diye görmek lazım. Merkür retrosunda böyle bir tatil günü yapılabilecek en güzel şey, çoktandır seyretmek istediğiniz bir filmi izlemek, sergi gezmek, müzik dinlemek, kitap okumak, ya da gönlünüzden geçen ne varsa onu yapmak olacaktır.

Güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. Esen Kalın!

TERAZİ BURCU

Elementi:
Hava               
Niteliği: Öncü
Özellikleri: Diplomatik, arabulucu, sosyal, adil, sanatsal, estetik yönleri güçlü, nazik, kibar, güzelliklerden hoşlanan, barışcıl, sosyal, ronamtik, sevilme arzusu yoğun.
Gölge Yönleri: Kararsızlık, pasif agresiflik, uyumu bozacak şekilde davranmak, ben merkezcilik, hak hukuk saplantısı, talepkarlık, yüzeysellik, moda ve estetiğe takıntı, kararları diğer insana bağlı olarak yaşamak, barışı ve uyumu bozmamak adına kendi isteklerini sürekli geri çekerek içten içe öfke duymak, sosyal açıdan onaylanma ihtiyacı, dışsal uyum ve dış görüntüye fazlasıyla değer vermek, aşırı uyumlu olmak, rahatına düşkünlük, onaylandığı zaman sevildiğini düşünmek, hesap tutmak, ölçüyü şaşırmak.
Yapması Gereken: Bir ilişkide kendisini yok etmeden ve içsel uyumunu bozmadan paylaşmayı ve uyumu becerebilmek. Barış, uyum, denge ve işbirliği sağlamak ve diğer insan (sen) bilincini geliştirmek.
Yönetici Gezegeni: Venüs
Yönettiği Gün:
Cuma
Rakamı: 6
Metalleri: Bakır, bronz, pirinç
Şekilleri: Kıvrımlı, dalgalı, yuvarlak.
Kokuları: Sıcak, tatlı, aromatik, hoş kokular
Yiyecekleri: Elma, kayısı, buz, üzüm, şeftali, armut, erik, çilek, domates, avokado, yaban mersini, böğürtlen, yimon, enginar, karnabahar, tarhun, salatalık, patates, turp, adaçayı, kereviz, kuşkonmaz, bezelye, mercimek, çikolata, makaron, marzipan, likörler, bal, şekerleme.
Çiçekleri: Pembe renkli çiçekler başta olmak üzere anemon, elma çiçeği, hercai menekşe, açelya, siklamen, frezya, ortanca, beyaz leylak, amber çiçeği, gül.
Meleği:
Anael
Renkleri:
Açık maviden laciverte kadar mavi tonları, pastel yeşil, şeftali tonları, yumuşak pembeler.
Taşları: Zümrüt, beyaz jade, nefrit, lapis lazuli, opal, elbait, sitrin.
Vücutta Temsil Ettiği Bölgeler: Böbrekler, bel bölgesi
Meslekleri: Sanatçı, model, şarkıcı, dansçı, modacı, dekoratör, mimar, ressam, mücevher tasarımcısı, parfüm yapımcısı, diplomat, halkla ilişkiler uzmanı, danışman, avukat.
Yönettiği Ülkeler: Çin, Fiji, Fransa, Gine, Nikaragua, Nijerya, Portekiz, Suudi Arabistan, Suriye, Uganda, Yemen.
Yönettiği Şehirler: Antwerp (Hollanda), Kopenhag (Danimarka), Frankfurt (Almanya), Johannesburg (Güney Afrika) Leeds (İngiltere), Lisbon (Portekiz), Nottingham (İngiltere), Viyana (Avusturya), Zürih (İsviçre).



Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.