Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Bu hafta biraz karışığız!

14 Eylül - 20 Eylül 2015 Haftası

Bu hafta duygusal ve fiziksel boyutta önemli değişimler ve türbülanslarla karşı karşıyayız. Bir yanda geçtiğimiz Pazar Başak burcunda gerçekleşen Güneş Tutulmasının yansımaları, diğer yanda direkt harekete geçen Venüs’ün (Aslan) getirileri... Şimdiyse geri gidişe hazırlandığı için yavaşlayan Terazi burcundaki Merkür’ün ilişkilerdeki iletişim hatlarına etkisi ve Jüpiter (Başak) – Neptün (Balık) karşıtlığının bizi savurduğu dev duygusal dalgaların yarattığı tsunamilerle uğraşmak durumundayız! İşimiz hem zor hem kolay. Meseleler karşısında sakinliğimizi ve iç dengemizi koruyup merkezimizde kalmayı başarabildiğimiz oranda daha rahat baş edebileceğiz. Pek çoğumuz sağlık sorunları ile uğraşıyor şu dönemde. Belki de bedenimizi artık ihmal etmememiz, ihtiyaçlarına duyarlı olmamız gerektiğine dair işaretlerdir bunlar! İçinde kendimizi rahat hissedeceğimiz bir günlük düzen, çalışma sistemi ve yeni bir beslenme şekline ne dersiniz? Ruhumuzu, bedenimizi ve rutinimizi arındırma fırsatı olarak görelim bunu; böyle değerlendirelim.


İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
14 Eylül Pazartesi:
Haftanın ilk gününe 05:41’de Terazi burcuna giren Ay ile başlıyoruz. Yaklaşık iki buçuk gün kadar iç dünyamız denge ve huzur arayışında olacak. Bu süreçte ilişkilerde barışçıl, nazik ve eşitlikçi bir yaklaşıma ihtiyacımız var.

15 Eylül Salı: Bugün de sakin ve huzurlu olmaya, anlaşılmaya, desteklenmeye ihtiyaç duyuyoruz. Ancak, sabah saatleri Ay (Terazi) – Plüto (Oğlak) karesinin yakıcı kavurucu etkileriyle sert geçmeye aday! En derinlerdeki duygusal ihtiyaçlarımızla yüzleşerek, değiştirip dönüştürmemiz gereken yönlerimizle ilgileneceğimiz, duygusal anlamda hassas ve yoğun, yorucu bir sabah yaşayacağız.

Öğleden itibaren uzlaşıya ve dengelenmeye açık olmakla birlikte, akşama doğru iç dünyamız yine alabora olmaya başlıyor. Olmadık konulardan tatsızlıklar çıkabilir; dikkat!

AY BOŞLUKTA...
16 Eylül Çarşamba:
Güne canlı bir ruh hali ile başlıyoruz. 07:23’te Ay boşluğa düşüyor. 18: 44’te yeniden açı içine girene dek günü kendi ritminde, akışta geçirmek durumundayız. Akşam saatleri Akrep burcuna giren Ay ile duygusal anlamda derinleşiyoruz.  Uç noktalarda duygusal salınımlar yaşamaya, duygusal fırtınalarla savrulmaya açık bir sürece giriyoruz. Bir şeyin iç yüzünü bilmek, tutkuyla bağlandıklarımızla bir olmak, kaynaşmak ihtiyacındayız.  

17 Eylül Perşembe:
Haftanın en yoğun enerjilere sahip günündeyiz. Sezgi ve algılarımız bir hayli keskin.

09:53’te 07 derece 58 dakikada Jüpiter (Başak) ile Neptün (Balık) karşıt açı içerisine giriyorlar. Bugün yargı gücümüz zayıf olabileceğinden önemli toplantı, anlaşma, sözleşme ve kararları uygun bir zamana ertelemek iyi olacaktır. Bazı şeyleri idealize edip  önemini gereksiz bir şekilde abartarak, sonradan gerçeklerle yüzleşme zamanı geldiğinde hayal kırıklığına uğrayabiliriz. Bugün yiyeceğimiz her şeyin taze ve güvenilir olmasına özellikle dikkat edelim; gıda zehirlenmeleri, bilinçsiz ilaç kullanımının yaratacağı komplikasyonlara açık bir gündeyiz. Günlük meselelerde pratik ve gerçekçi olmanın büyük yararını göreceğiz. Öte yandan spritüel enerjilerin de çok farkındayız. Meditasyon, derin konsantrasyon ve kişisel gelişimle ilgili çalışmalar için uygun bir zemin var. Yeter ki gerçekle hayali birbirinden ayırabilelim.  

21:09’da Merkür’ün Terazi burcunda geri harekete geçeceğini de dikkate alacak olursak, bugünden itibaren üç hafta boyunca yeni girişimlerden çok, mevcut işlerimizi derleyip toplamak, aldığımız kararların üstünden geçmek durumunda olduğumuzu anlıyoruz.

18 Eylül Cuma: Gerek dün akşam başlayan Merkür retrosu (Terazi) gerekse de sabah saatlerindeki dengesiz ve tartışmalara sürükleyebilecek enerjilerin etkisiyle gün çalkantılı start alıyor. Öğleden sonra yavaş yavaş enerjiler yumuşuyor, iç denge ve huzurumuzu, dış dünya ile senkronize edebilme şansını yakalıyoruz. Merkür geri gidişini 9 Ekim’de bitiriyor ancak gölge etkileri 14 Ekim’e dek sürecek. Bu zaman zarfında mevcut ilişkilerimizde yaşadığımız sorunlar üzerinde düşünecek ve düzeltme yoluna gideceğiz. Merkür’ün temsil ettiği, anlaşma, sözleşme, seyahat, eğitim, ticaretle ilgili konularda yavaşlama, gecikme ya da aksaklıklar oluşabilir. Bütün bunlar yeniden değerlendirmemiz ve dikkatle özenle üstünden geçerek nihai hale getirmemiz içindir.

Gece geç saatlere doğru boşluğa düşen Ay, sabah 06: 33’te Yay burcuna geçecek.

KEYİFLİ HAFTA SONU
19 Eylül Cumartesi:
Hafta sonuna ayaklarımız yere sağlam basar vaziyette, gerçekçi, ama aynı oranda idealist ve coşkulu bir ruh hali ile başlıyoruz. Günün ikinci yarısı dağınık ve karışık enerjilerle bizi duygusal iniş çıkışlara sürükleyebilir. Bugün gerçekçiliğimizi korumamız çok önemli. Aldanmaya, aldatılmaya, kendi kendimizi kandırmaya müsait bir ruh halindeyiz.

20 Eylül Pazar:
Hafta sonunu keyifli bir günle kapatıyoruz. Açık alanlarda, dışarıda doğada olmaya bakalım. Sosyallik ve  ikili ilişkiler açısından bugün çok destekleyici.

Güzel günler, mutlu yarınlar diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.