Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İlişkilerde "yeniden" etkisi!

20 Temmuz - 26 Temmuz 2015 Haftası

Bu haftanın konusu ilişkiler. Haftanın ilk yarısı, otorite konumundaki kişilerle görüşmeler ve yönetsel işler bakımından oldukça başarılı ve verimli geçebilir. Zorlu durumların etkin bir şekilde üstesinden gelebilir ve ilerleme kaydedebiliriz. Perşembe günü Güneş’in de Aslan burcuna geçmesiyle birlikte liderlik, özgüven, yaratıcılık ve organizasyonel yetenekleri destekleyen etkiler güçlenecek.

Hafta sonu Venüs’ün geri hareketiyle başlayıp sert ve  yıkıcı etkilerle devam ediyor. Gerilimler, çatışmalar, aksilik ya da kaza veya sakarlıklara açık bir hafta sonu bekliyor bizi. Sabırsız, pervasız ve dağınık konsantrasyonumuzla türlü tatsızlıklar yaşamaya açığız. Hiç bir durum ya da koşulu zorlamayalım, düşünüp tartmadan kendimizi öne atmayalım. Vücudumuzu zorlayacak ağır sporlardan kaçınalım. Tedbir, sabır ve dikkate her zamankinden çok ihtiyacımız var. Unutmayalım; keskin sirke küpüne zarar!

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
20 Temmuz Pazartesi:
İşlerimizi verimli bir şekilde organize edip sonuç alabileceğimiz bir gündeyiz. Planlı programlı hareket edebilme şansımız var. Dikkat ve detay isteyen konularda etkin bir şekilde çalışabiliriz. Duygusal konulara mantık çerçevesinden ve analitik bir şekilde yaklaşıyoruz. Günümüzü yararlı bir şekilde organize etmek bizi mutlu edecek. Yeter ki aşırı beklentili ve ne kendimize ne de diğerlerine karşı fazla eleştirel olmayalım! Ay Başak burcunda ilerlemesini sürdürüyor.

21 Temmuz Salı:
Sabah saatleri iletişim ve haberleşme yoğun. 13:06’ya kadar, işlerimizi listelemek, birikmiş evraklarımızı düzenlemek ya da okunmayı bekleyen elektronik postalarımızı yanıtlayıp işlerimizi sırayla bitirmek için ideal etkiler var. Sonrasında boşluğa düşen Ay, 16:23’e dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece girecek. Sonrasında bir kaç gün boyunca etkili olacak Güneş (Yengeç) – Satürn (Akrep) üçgeninin olumlu vibrasyonunu almaya başlıyoruz. Hedef ve amaçlarımıza ciddiyetle ve disiplinli bir şekilde çalışarak adım adım ulaşmamız mümkün. Üzerimize aldığımız sorumlulukların üstesinden gelebilir, ihtiyacımız olan yapılanmayı gerçekleştirebiliriz. Otorite konumundaki önemli kişilerle görüşerek taleplerimizi iletmek,  anlaşma, sözleşmeler yapmak açısından çok elverişli bir sürece giriyoruz.

22 Temmuz Çarşamba:
Terazi burcuna giren Ay ile duygusal ihtiyacımızın ibresi ilişkilerde alma – verme dengesini tutturmaya, hem içimizdeki hem de diğerleriyle aramızdaki karşıtlıkları uzlaştırarak, uyum ve huzur içerisinde yaşamaya çevriliyor. Merkür (Yengeç)  – Satürn (Akrep) üçgeni, planlamalar yapmak ve organize olmak bakımından çok destekleyici. Ancak, akşama doğru huzur kaçıran, gergin etkilerle baş etmek durumunda kalabiliriz!

23 Temmuz Perşembe:
Sabah saatleri ani parlamalara, beklenmedik gelişmelere açık, ancak öğleden sonra daha ılımlı geçeceğe benziyor.

Sırasıyla önce 06:30‘ta Güneş’in, ardından 15:14 itibariyle Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, gökyüzündeki Aslan burcu vurgusu ciddi anlamda hissediliyor olacak.

Güneş kendi yöneticisi olduğu Aslan burcunda enerjisini güçlü bir şekilde sergileyecek ve bir ay boyunca başta Aslan olmak üzere tüm ateş grubu burçların (Koç ve Yay) enerjisi yükselecektir.  Kalbimizden geçenleri sıcak ve etkin bir biçimde ifade edebilme imkanını bulacağız. Yengeç burcunda iç dünyamızın ihtiyaçlarıyla haşır neşir olduğumuz duyarlı ve duygusal bir evre geçirdikten sonra, artık kendimizi, kalbimizden geçenleri dış dünyada içtenlikle, cömert bir şekilde sergileme zamanı geldi!

“Tanrıların Habercisi” Merkür’ün Aslan burcunda 18 Temmuz’a dek sürecek yolculuğu, yaratıcı düşünceleri ve neşeli, eğlenceli iletişimi desteklerken, öznel ön yargılara, egoizm ve buyurgan bir ifade tarzına da neden olacaktır. Çocuklarımızla daha içten yakınlıklar kurup birlikte yapacağımız hobilerle ilişkimizi zenginleştirebilir veya bizzat içimizdeki çocukla ilgilenip kendimizi mutlu edecek konulara yönelebiliriz. Sanat ve yaratıcılıkla ilgili her türlü konu önümüzdeki günlerin teması olacaktır.

24 Temmuz Cuma: 05:06’da Akrep burcuna giren Ay ile iç dünyamızın karanlık kuytularına yolculuğumuz başlıyor. Bugün uç noktadaki duygularla uğraşacağız. Gizli saklı kalmış, tabu gibi gözüken konuları kafamıza takıp, her şeyi bilmek ve kontrol etmek ihtiyacında olabiliriz. Duygu dünyamız yaklaşık iki gün boyunca derin, yoğun ve tutkulu duygulara teslim.

25 Temmuz Cumartesi:
Kıskançlık, sahiplenicilik, öfke, güç ve kontrol temaları bugün de etkin. Ay – Plüto etkileşimi, yoğun duygusal reaksiyonlara sürükleyebilir.

12:28’te Venüs, Başak burcunda geri harekete geçecek. Sevgi, ilişkiler, uyum, güzellik, estetik, işbirliği ve uzlaşıyı temsil eden Venüs’ün geri gittiği dönemlerde enerjisi içe yönelir. Temsil ettiği konularda derin sorgulamalara ve değerlendirmelere gireriz. Retrograde hareket “yeniden” etkisi verir. Venüs’ün para ve değer duygusu ile ilgili konuları da temsil ettiğini hatırlayacak olursak, ay sonuna dek Başak’ta geri gittikten sonra 1 Ağustos’ta tekrar Aslan burcuna döneceği süreçte, salt ilişkilerimizle ilgili değil, birikimlerimiz ve  yatırımlarımız konusunda da yeniden değerlendirmelere gitmemiz mümkün. Boyumuzu aşan riskli yatırımlardan kaçınmalı, yeni bir ilişkiye veya ortaklığa girmek ya da güzellik, estetikle ilgili herhangi bir işlem yaptırmak istiyorsak, olası komplikasyonlardan kaçınmak adına, Eylül’ün ilk haftasından sonrayı beklemeliyiz. Pahalı bir eşya alırken de iyice sorup soruşturmalı, emsallerine bakıp gerçek değerinde alacağımızdan emin olduktan sonra harekete geçmeliyiz.

Venüs geri giderken eski sevgililerimizin adeta bir sınav niteliğinde yeniden karşımıza çıkması, eski işlerden, ortaklıklardan haber almak, bir türlü ödenmeyen sürüncemede kalmış alacaklarımızdan ses çıkması beklenebilir. Özellikle geri hareketin başladığı şu günlerde ilişkilerde veya finansal konularda dengesizlikler veya istikrarsızlıkların yaşanabileceğini söylemek gerekir.

Venüs’ün geri harekete geçmesinin hemen ardından 12:42’de gerçekleşecek Mars (Yengeç) – Uranüs (Koç) karesi, fevrilik, dikkatsizlik veya tedbirsizlik sonucu başa gelebilecek tatsız olaylara işaret ediyor. Ev kazalarına, telaşla hareket ederken yaşanabilecek sakarlıklara karşı uyanık olmakta yarar var. Sinirli, gergin veya isyankar olabiliriz. Enerjimizi spor veya zeka, yaratıcılık isteyen yararlı ve yapıcı konulara yönlendirmek bir çözüm olabilir.

26 Temmuz Pazar:
Sabah saatleri abartılı duygusal gel gitlere, abartılı tepkilere açık bir akış var. Yeme içme konularında da aşırılıklara dikkat etmemiz gerekiyor. Duygusal açlıkla fiziksel açlığı karıştırabiliriz. Ay (Akrep) – Jüpiter (Aslan) karesi bizi zaaflarımıza yenik düşürebilir. Öğleye doğru ise, Ay – Satürn karesi bizi tam tersi bir yöne savurabilir. Bu kez canımız hiç bir şey yapmak istemeyebilir. 12:15’te boşluğa düşen Ay, 15:24’e dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir süreçte olacak. Dolayısıyla ancak akşamüstünden itibaren toparlanıp dengemizi bulabileceğiz.

İyi haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.