Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Umut dolu beklentiler...

29 Haziran - 05 Temmuz 2015 Haftası

Bu hafta gökyüzü tatlı ekşi sos kıvamında enerjilerle bizi alabora etmeye hazırlanıyor. 24 Haziran’dan bu yana bizi zorlamaya başlayan gökyüzündeki kötücül (malefik) gezegenlerin etkisi, bu hafta 2 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay’da kreşendo yapacak! Haftanın ilk yarısı son derece olumlu, keyifli, fırsatlarla dolu gözükürken, ikinci yarısı oldukça zorlayıcı ve sert geçeceğe benziyor.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
29 Haziran Pazartesi:
Yeni bir haftaya yükselen enerjimiz ile coşku, umut ve hevesle başlıyoruz. 06:22’de Ay Yay burcuna girdikten sonra 09:27’de Venüs (Aslan) ile Uranüs (Koç) üçgen açı içine girerek bu olumlu havayı daha da belirginleştiriyorlar. İlişkiler ve ortaklıklarda veya işbirliğine yönelik durumlarda heyecan verici, ani gelişmelere ve hoş sürprizlere açık bir döneme giriyoruz. Sanat, yaratıcılık veya para ile ilgili konularda da aynı olumlu rüzgar esiyor olacak. Akşam saatleri kafa karıştırıcı etkilerle uğraşmamız gerekebilir, ama gün genelinde çok iyi!

30 Haziran Salı:
Dün olduğu gibi bugün de yurt dışı, yabancılarla yapılacak işler, seyahat, basın yayın medya, eğitim veya hukukla ilgili konular için oldukça elverişli! Özellikle öğleden sonradan itibaren olumlu etkiler daha da hissedilir olacak. Gerek özel hayatımız, gerekse tüm sosyal ilişkilerimiz, hatta işle ilgili girişimlerimiz bu olumlu etkilerden nasibini alacak.

21:16’da Ay, yarın öğlene dek açısız ve bağlantısız, boşlukta kalacağı bir sürece giriyor. Bu zaman zarfında akışa ayak uydurmaya, günü kendi ritminde yaşamaya çalışacağız.

01 Temmuz Çarşamba:
Sabah saatlerinde Ay halen boşlukta olacak. Ancak günün enerjisi son derece olumlu! İyicil (benefik) gezegenler olan Venüs ile Jüpiter’in Aslan burcunda yapacağı kavuşumun yaratacağı olumlu enerji bütün güne yayılıyor.

12:11’de Ay Oğlak’a girdikten sonra duygu dünyamızı ciddiyet, görev ve sorumlulukların ağırlığı kaplamaya başlıyor. Dikkatli, adım adım ve tedbirli bir şekilde ilerlemeye başlıyoruz.

Akşam saatleri zorluklar, sıkıntılı durumlar kendini hissettirmeye başlıyor.

02 Temmuz Perşembe: Sabah erken saatlerde oluşan Güneş - Neptün üçgeni hayal gücü, sevgi, şefkat, empati ve içsel rehberliğimizi uyandıracak bir tetikleme yaratacak. Bugün 9 derece Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın açığa çıkaracağı duygusal anlamdaki sert ve zorlu etkileri sarmalayıp yatıştıracak. Dolunay sırasında savaşçı Mars, Yengeç burcundaki Güneş’in hemen yanı başında, Plüto ise Oğlak burcundaki Ay ile kavuşum içerisinde olacaklar. Ruhumuzun en karanlık yönleriyle ilgilenmek ve onları dönüştürmek durumunda kalabiliriz. Bu dörtlü akorun, içimizde ve tüm evrendeki eril ve dişil yönlerin yeniden dengelenmesine ilişkin, sert ve sarsıcı bir enerji çıkaracağını söyleyebiliriz.

Plüto, korkularımızla yüzleşerek onlardan arınıp dönüştürmeyi ve gelişimimize engel olacak olan her şeyden özgürleşmeyi ifade eder. 6 Temmuz’da Plüto (Oğlak) ile Güneş (Yengeç) tam açıyla karşıt yapacaklar. Değişim ve dönüşüm bir takım mücadeleler veya krizlerle gelecektir. 12 Temmuz’da ise Plüto bu kez Uranüs (Koç) ile kare açı içine girecek. Hayatımızdaki eskimiş, işe yaramaz yönlerin bitme zamanın geldiğini anlıyoruz. Temmuz ayının hatırı sayılır bir bölümü ciddi anlamda değişimlere ve sarsıcı olaylara açık görünüyorsa da, Neptün ve Venüs’ün uyumlu açıları durumu yumuşatacağa benziyor. Özellikle Dolunay öncesi gerçekleşen Venüs – Jüpiter kavuşumu çok destekleyici ve bir panzehir niteliğinde adeta!

03 Temmuz Cuma: Bu sabah düne oranla daha dinginiz ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. 13:38’den 15:21’e dek, Ay’ın boşlukta olduğu süreç dışında, gün oldukça verimli geçecek. Kova burcuna giren Ay ile iç dünyamız özgürlük ve mesafe ihtiyacında olacak. Arkadaşlarla olmak, entelektüel girişimler, toplumsal konularla ilgilenmek veya grupça yapılan etkinlikler açısından bugün ideal!

04 Temmuz Cumartesi:
Yeniliklere, heyecan verici düşüncelere açık olduğumuz bir başka gündeyiz. Gökyüzünde eğitim, yurt dışı,yabancılarla yapılan işler, seyahat ve hukukla ilgili konularda oldukça destekleyici bir etkileşim var. Merkür ile Jüpiter uyumlu açı içerisindeler.

05 Temmuz Pazar:
Bugün de olaylara mantık ve mesafe duygusuyla yaklaşıyoruz. Bizim için önem taşıyan konuları paylaşmak, bilgi alışverişlerinde bulunmak için en uygun gündeyiz. Öğleden sonra içimize bir miktar karamsarlık çökse de çabucak bu duygudan sıyrılabilecek etkiler var. Yeter ki günü iyi geçirmeye niyet edelim!

İyi haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.