Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Bu hafta akıllar karışık!..

22 Haziran - 28 Haziran 2015 Haftası

Bu hafta dikkatimizi toplamamız son derece önemli. Hayalle gerçeği birbirinden ayırmak ve doğru seçimler yapmak durumundayız. Öte yandan bir süredir askıda kalmış olan uzun vadeli işlerimiz artık hızlanmaya başlayacak. Akılcı olmaya çalışırken, iç sesimize kulak vermeyi de ihmal etmemek, daha doğru ve isabetli kararlar almamızı sağlayacaktır.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
22 Haziran Pazartesi:
Haftaya organize bir şekilde başlıyoruz. Günlük işlerimizi yoluna koymak ve günü verimli bir şekilde değerlendirmek için uygun enerjiler var. Dikkat isteyen, ayrıntılı işlerin rahatlıkla üstesinden gelebiliriz. Yeter ki gereksiz endişelerle kendi kendimizi sabote etmeyelim! Fazla eleştirel veya mükemmelliyetçi olmak ilişkilerde sıkıntı yaratabilir. Sağlığımıza ilgilenmek, spor veya detoks programları için bugün ideal. Kişisel haritalarında toprak  elementi yoğun olanlar bugünden azami şekilde yararlanabilirler. Ay Başak burcunda ilerlemesini sürdürüyor.

Sabah saatleri ilişkilerde gerilimler yaşanması mümkün. Bir süredir kaynayan bazı sıkıntılı yönlerin patlak vermesiyle ortaya çıkan gerilimle yüzleşmek ve belki de ilişki kuruş biçimimizi dönüştürmek durumunda kalabiliriz. Venüs (Aslan) ile Plüto (Oğlak) zorlu bir açı içine giriyorlar.

16:48’de Jüpiter (Aslan) ile Uranüs’ün (Koç) üçüncü ve son kez üçgen açı içine girmesiyle birlikte içimizi iyimserlik ve heyecan kaplamaya başlıyor. Yurt dışı, yabancılarla yapılan işler veya hukuksal ya da yaratıcılıkla ilgili konularda ani, beklenmedik fırsatlarla karşılaşmamız ve yepyeni güzel başlangıçlar yapmamız mümkün.

İLETİŞİMDE SORUNLAR...
23 Haziran Salı:
Bugün de planlı programlı hareket etmeyi destekleyen enerjiler mevcut. Günümüzden azami şekilde yararlanabilecek durumdayız. Ancak, akşam 21:08 itibariyle gerçekleşecek Merkür (İkizler) ile Neptün (Balık) arasındaki kare açı, bir kaç gün boyunca akılları karıştırmaya, zihinleri bulandırmaya başlayacak. Önemli kararlar almazdan önce bir kez daha düşünmekte yarar var. Aslına bakarsanız bugün iletişimde sorunlar yaşama ihtimalimiz yüksek olduğundan aldanma, aldatılma, yanlış anlama veya anlaşılma riskinden kurtulmak için kritik görüşmeleri, anlaşma veya sözleşmeleri bir kaç gün sonraya almak yerinde olacaktır.  Gecenin ilerleyen saatleri otorite figürleriyle tatsızlıklar yaşanabilir. Kendimizi öfkeli, kısıtlanmış, anlaşılamamış hissedebiliriz.

24 Haziran Çarşamba:
Gün boyunca ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündemi oluşturacak. Sabah 08:42 itibariyle Ay Terazi burcunda ilerlemeye başlıyor. 16 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşmiş olan Yeniay ile ilgili temalar bizi zorlayabilir. Diplomatik, barışçıl ve işbirliği içinde olmak çok işimize yarayacak. Zira öğleden sonra itibariyle başlayıp, 9 Ağustos’a dek sürecek bir etkiyle ciddi öfke patlamaları yaşamaya çok müsaitiz.

Savaşçı Mars, 16:32’de hassas ve anaç Yengeç burcunda ilerlemeye başlıyor. Mars Yengeç’te düşük konumdadır. 9 Ağustos’a dek öfkemizi dolaylı bir şekilde gösterme, içe attığımız, biriktirdiğimiz öfkeyi aniden patlatma eğilimindeyiz. Savaşma şeklimiz duygusal sömürü, surat asma gibi pasif agresif yöntemlerle olabilir. Yaşadığımız sıkıntılar fizik bedenimizde mideyle ilgili problemlere yol açabilir. Aileyle veya kadın figürleriyle çatışmalar ya da evle ilgili sorunlarla baş etmek durumunda kalabiliriz. Öte yandan bu süreçte başta Yengeçler olmak üzere, tüm su grubu burçların enerjilerinin artacağını da söylemek gerekir. Yengeç burcunun ilk dereceleri kişisel haritalarımızda hangi alana düşüyorsa, orada yeni başlangıçlar yapmamız mümkün.  

25 Haziran Perşembe:
Bugün de uyum, işbirliği, huzur ve barış içinde olmak ön plana çıkıyor. İlişkilerde alma verme dengesini sağlamak ve yakın paylaşımlarda bulunmak ihtiyacındayız. Güzellik ve estetikle ilgili konularla da ilgilenebiliriz. Gün genel anlamda sakin geçeceğe benziyor. Akşam saatleri sosyalleşmek için çok uygun.

GÜCÜMÜZÜ BAŞKALARIYLA BİRLEŞTİRELİM...
26 Haziran Cuma:
Gece yarısından sonra Ay boşlukta ve açısız, bağlantısız kalacağı uzunca bir sürece giriyor. Günü akışa ayak uydurarak geçirmeye çalışıyoruz. Önemli görüşme, anlaşma veya toplantıları bir başka güne almakta yarar var.

Akşam 20:58’de Ay Akrep burcunun yoğun ve derin karanlıklarına dalmaya başlıyor. Bir şeyin iç yüzünü öğreninceye kadar içimiz rahat etmeyebilir. İradeli, kontrollü ve güçlü hissettiğimiz bir gündeyiz. Gücümüzü başkalarıyla birleştirip kaynaştığımız zaman kendimizi duygusal anlamda daha güçlü ve güvende hissedebiliriz.  

27 Haziran Cumartesi:
Kararlı, güçlü ve herhangi bir konuyu derinlemesine kavramaya endeksliyiz. Yakın ilişkilerde her zamankinden daha tutkulu olabiliriz. Sezgilerimiz iyice güçlenebilir. Ancak, kıskançlık, kontrolcülük, manipülasyon ve sahiplenicilik gibi aşırı duygular ilişkileri sarsabilir.

28 Haziran Pazar:
Günün erken saatlerinde Yay burcuna giren Ay ile yüreğimizi saran ağırlık giderek hafifliyor. Hayata daha olumlu ve iyimser bir şekilde yaklaşmaya başlıyoruz. O ana kadar seçemediğimiz bazı fırsatlar gözümüze çarpmaya başlayabilir. Hevesli, coşkulu ve sabırsız olabiliriz. Bugün yükselen enerjimizi spora yöneltmek ve  açık havada dışarda olmak bize iyi gelecektir.

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.