Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Merkür direkt harekete geçiyor!

08 Haziran - 14 Haziran 2015 Haftası

19 Mayıs’tan beri geri gitmekte olan Merkür, 12 Haziran’da İkizler burcunda 4 derecede durağanlaşarak direkt harekete geçiyor. Artık yavaş yavaş hız kazanmaya başlayacağız ama sıkıntısız sorunsuz ilerleyebilmek için gelecek haftayı beklemek gerek. Özellikle 16 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeniay’dan sonra iletişim ve haberleşmenin ritmi yükselecek ve bizler de plan ve projelerimizi hayata geçirebileceğiz. Bu hafta bu bağlamda yeni enerjinin heyecanına ve ümitli beklentilerine açık. Önümüzde fırsatlar var ancak kalıcılığını sağlamak şu an pek mümkün olmayabilir. Şimdilik sadece geri hareketteki süreçte gözden geçirdiğimiz konuları ne kadar halledebildiğimize bakıyor, yeni enerjiye hazırlanıyoruz. Hızımız artarken ritme ayak uydurmaya bakıyoruz. Ertelediğimiz, bekleyen, sürüncemede kalan işlerimiz yavaş yavaş çözülme aşamasına geçiyor.

Haftanın ilk yarısı ikinci yarısına oranla daha yumuşak ve rahat geçebilir.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
08 Haziran Pazartesi:
Gergin, elektrikli bir gündeyiz. Sabah saatleri belirsizlik ve karmaşa ile dağınık geçebilir. İşlerimizden verim alabilmek pek kolay değil! 11:17 itibariyle Ay Balık burcuna giriş yapacak. Duygusal, sezgisel ve kabullenici yönlerimiz ağır basmaya başlayacak. Öğle saatleri gerilim yükseliyor. Seçimlerimizin sonuçlarıyla karşılaşmak ve onları kabullenmek durumunda kalıyoruz. Balık’ta ilerlemeye başlayan Ay, bu açıdan belki işimizi bir miktar kolaylaştırabilir. Akşama doğru iletişimde çok dikkatli ve özenli olmamız gerekiyor. En ufak bir düşünce farklılığı, ciddi boyutta bir tartışmaya dönüşebilir. Ay – Merkür (İkizler) karesi etkin! Sağ duyulu ve serinkanlı olmak gerekiyor.

09 Haziran Salı:
Düne oranla daha rahat akan bir gündeyiz. Ay gün boyunca Balık burcunda yol alacak. Hassasiyetimiz ve kırılganlığımız gene yüksek, ancak bugün daha bir kabuldeyiz. Ancak, akşamüstüne doğru ortamların aniden elektriklenmesi mümkün. Sakin, akılcı davranmanın büyük yararını göreceğiz. Sabırlı, telaşsız bir şekilde işlerimizi halledelim. Kendimizi ifade ederken saldırgan bir ton kullanmamaya çalışalım.

21:09’dan sonra Ay yeniden boşlukta kalacağı bir sürece giriyor. Geceyi sakin bir yekilde, dinlenerek geçirmeye gayret ediyoruz.

İLİŞKİLERDE OLUMLU RÜZGARLAR...
10 Haziran Çarşamba:
Öğleden sonra 14:14’e dek Ay boşlukta kalacağı için, işlerimiz sürüncemede kalabilir. Üstelik Merkür’ün durağanlaşmasına çok az bir zaman kaldı. Bugün işlerde aksilikler çıkması şaşırtıcı olmayacaktır! Buna rağmen akşam saatlerinde ilişkiler bağlamında güzel gelişmeler yaşanabilir. Koç burcunda yol almaya başlayan Ay, daha aktif, bağımsız ve cesur hareket etmeye yol açarken, sabırsızlık ve telaşın yaratacağı sakarlıkları da getirecektir.

Akşama doğru ilişkilerde olumlu rüzgarlar esmeye başlıyor.

11 Haziran Perşembe:
Bugün duygusal ihtiyacımız hayata aktif ve inisiyatifli bir şekilde katılmak, isteklerimizin peşinden gitmek! Atak, öfkeli, cesur ve maceracı yönlerimiz öne çıkacaktır. Dürtüsel davranacağımız için ani çıkışlar yapabiliriz. İletişimde azami dikkati gösterelim. Öğleden sonradan itibaren güç savaşları, çekişmeler, mücadeleli durumlar yaşanabilir. Akşam saatleri içimizdeki uğultu ve fırtınanın etkisi azalmaya başlıyor; dinginleşiyoruz.

12 Haziran Cuma:
Haftanın son iş günü dağınık enerjiler ve belirsizlikle başlıyor. Ay gece yarısının hemen ardından boşlukta seyrediyor. Merkür ise, günün ilk saatlerinde durağanlaşarak direkt harekete geçmeye başlıyor. Ancak iletişim ve haberleşme araçlarıyla en çok sorun yaşayabileceğimiz, iletişim veya ulaşım kazalarına açık gündeyiz.

Yapacak çok şeyimiz olabilir. Tempomuzu yükseltmeye çalışsak da, gün boyunca ordan oraya koşturup işlerden somut bir sonuç alamayabiliriz.

17:17’de Ay’ın Boğa burcunun sakin, telaşsız ve  güzelliklerle dolu keyifli dünyasına adım atmasıyla birlikte, rahat bir soluk alıyoruz.

HAYATTAN ZEVK ALALIM...
13 Haziran Cumartesi:
Boğa’nın huzura, sükunet ve konfora taşıyan enerjisiyle bugün kendimizi daha rahat hissedebiliriz. Kendimizi sahip olduklarımızla yeterli, değerli ve güvende hissediyoruz. Beş duyuyla ilgili her konu bize çok cazip gözükecek ve hayattan zevk almaya bakacağız. Doğada vakit geçirmek, zengin sofralarda sevdiklerimizle lezzetli yemekler yemek, belki biraz da tembellik etmek için harika bir gündeyiz. İlişkilerde gün boyunca zaman zaman gerilim kıvılcımları çaksa da, genelinde olumlu ve uyumlu enerjiler hüküm sürüyor.

14 Haziran Pazar:
Gece yarısından hemen sonra boşluğa düşen Ay 20:52’ye dek boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacağı bir süreçte olacak. Bugünü akışta geçirmeye çalışsak da gergin enerjiler çok fazla. Akşama doğru huzursuzluk iyice kendini hissettirmeye başlayacak. 18:56’da Güneş ile Mars İkizler burcunda kavuşum yapacaklar. Rekabet, çatışma,  dürtüsel kararlar ve dikkatsizlikten kaynaklanan iletişim hatalarına açığız.  Otorite figürleriyle tartışmamız mümkün. Yükselen enerjimizi spor gibi doğru bir alana yönlendirmekte yarar var.

Ay 20:52’de İkizler’e geçtikten sonra meselelere akılcı bakmaya çalışıyoruz. Ancak, duyguları ifade eden Ay’ın değişken bir burç olan İkizler’deki yolculuğu sırasında duygusal yapımız sürekli değişebileceğinden, sinirli, huzursuz veya kararsız olabiliriz.

İçimizi açacak neşeli, sıcak ve içten ilişki kurabildiğimiz kişilerle, rahat ortamlarda olmaya bakalım. Bu akşam ruh halimiz iniş çıkışlı, hatta depresif!


Haftanın enerjilerini olumlu bir şekilde hayata geçirmeniz dileğiyle, esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.