Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Merkürün gölgeleri...

09 Şubat - 15 Şubat 2015 Haftası

“Bir Ah Min’el Aşk
Duvarında yüreğimin
Bakar durur herkes.
Kimse göremez. “

Ferit Edgü


Bu hafta plan ve projelerimizi yürürlüğe koymak pek kolay değil! 21 Ocak’tan bu yana geri harekette olan Merkür, 11 Şubat’ta direkt harekete geçecek ama gölge etkisini bu kez çok daha belirgin bir şekilde deneyimleyeceğiz. Yavaş ve temkinli hareket etmeyi sürdürmek durumundayız. Sözlerimizi iyi seçelim, yanlış anlamalara yol açmayacak şekilde açık ve net bir ifademiz olmasına özen gösterelim. Hayatımızın bazı yönlerini yeniden organize etmemiz gerekebilir.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
09 Şubat Pazartesi:
Hafta, duygu dünyamızı, bağlılıklarımızı, evimizi, ailemizi ve ailevi konuları büyütüp ön plana çıkaran  kırılgan ve hassas enerjilerle başlıyor. Öğleye doğru ise yurt dışı, yabancılarla yapılan işler, eğitim ve hukuksal konularda destekleyici etkiler var. Ay’ın halen Terazi burcunda ilerliyor olması uyum ve işbirliğini kolaylaştırırken, iç dengemizi korumaya da yardımcı olacaktır. Önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakmamaya çalışalım.13:58 itibariyle Ay boşluğa düşecek. Günün geri kalanını akışa ayak uydurarak, esnek bir programla tamamlamak durumundayız.

10 Şubat Salı:
Yoğun ve yakıcı duygularla başlıyor günümüz. 09:05 itibariyle Ay Akrep burcunun derin sularında yol almaya başlıyor. En kuytulara gizlenmiş arzu ve ihtiyaçlarımız uç noktalarda kendini hissettirmeye başlıyor. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca aklımıza takılı kalmış pek çok sorunun cevabını bulmak için kafa patlatıp durabiliriz.

NEŞEMİZİ SABOTE ETMEYELİM!
11 Şubat Çarşamba:
Bugün de güçlü bir duygusallık, derin bir sorgulama hali içindeyiz. 16:57’de Merkür yavaşladıktan sonra Kova burcunda direkt harekete geçiyor. Ancak duygu ve düşüncelerimizi istediğimiz gibi ifade etmemiz, özellikle bugün, bir hayli zor! Önemli kararları veya görüşmeleri daha uygun bir zamana almak iyi olur. Üzerinde çalıştığımız, detaylandırdığımız projelerimizi ancak bir kaç gün sonra yavaş yavaş hayata geçirebiliyor olacağız. Akşam saatleri ilişkilerde çok dikkatli olmak gerekiyor. Duygusal konuları ciddi anlamda abartabilir, olmadık meselelere takılıp pireyi deveyi yaparak keyfi ve neşeyi sabote edebiliriz!

12 Şubat Perşembe:
Sabah erken saatlerde boşluğa düşen Ay, 18:47’ye dek açısız, bağlantısız kalacağı bir sürece giriyor. Bugün önemli bir gezegensel hareket de yok. Bugünden çok beklentili olmamak, bazı şeyleri oluruna bırakmak gerekiyor. Akşama doğru Ay’ın Yay burcuna girmesiyle birlikte enerjimiz de bir anda yükselişe geçiyor. Ay – Merkür etkileşimiyle sabun köpüğü gibi, ordan burdan söz edeceğimiz incir çekirdeğini doldurmayan sohbetlere dalabiliriz. Gecenin ilerleyen saatlerinde devreye giren Satürn sayesinde derlenip toparlanıyoruz.

BÜYÜK RESMİ GÖRMEK...
13 Şubat Cuma:
İyimser duygularla hayata daha güleryüzlü bakabileceğimiz bir gündeyiz. Macera duygumuzu körükleyerek bizi heyecana sürükleyecek deneyimlerden kaçmayalım. İçimizdeki zenginlikleri fark edelim, bizden farklı düşünen kişilere karşı hoşgörü geliştirmeye, meselelere büyük resmi görebilecek şekilde ufkumuzu genişleterek bakmaya çalışalım. Sabah erken saatlerden itibaren iç sesimiz, sezgilerimiz bize güçlü bir şekilde rehberlik edecek. Dolayısıyla, içimizin onaylamadığı hiç bir şeye “evet” demeyelim! Dün akşam itibariyle iki gün boyunca yurt dışı, yabancılarla yapılan işler, seyahat, hukuk, medya, felsefe ve eğitimle ilgili konular gündemi oluşturabilir.

14 Şubat Cumartesi:
Hafta sonuna modumuz yüksek, keyifle başlıyoruz. Sosyalleşmek, seyahat etmek ya da hava izin verdiği ölçüde dışarıda, açık havada olmak için ideal bir gündeyiz. Akşam için planlarımız varsa bunları gün içinde halletmemiz iyi olur. Zira Ay, son açısını Mars ( Balık ) ile gerçekleştirdikten sonra, 17:15’te boşluğa düşecek. Sevgililer Günü’nün özel olduğunu düşünen ve bu konuda beklentisi yüksek olanlar için sıkıntılı durumlar, belirsizlikler yaşanabilir. Neyse ki bu durum çok uzun sürmeyecek. Gece yarısından hemen sonra açı içine girecek olan Ay ayaklarımızı sağlam bir şekilde yere basmayı getirecektir.

15 Şubat Pazar:
00:25’te toprak gruplarından Oğlak’a giren Ay ile duygularımızın sorumluluğunu almaya ve duygusal konulara gerçekçi bir yaklaşımla bakmaya başlıyoruz. Özel ilişkilerimizde ciddi adımlar atabilir veya kendimize gerçekçi hedefler koyabiliriz. Gecenin ilerleyen saatlerinde yakın ilişkilerimizde dalgalanmalara veya değişimlere yol açabilecek beklenmedik gelişmeler yaşanması mümkün.

Herkese gönlünce geçireceği iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!  


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.