Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Dolunay fırsatları ile geliyor!

02 Şubat - 08 Şubat 2015 Haftası

Bu hafta Aslan burcunda muazzam bir Dolunay bekliyor bizi. Hayatımızı değiştirmek, yeni bir yön vermek istiyorsak, işte tam o güce sahip olduğumuz dönem; tam fırsatı!


Dolunay sırasında “En büyük gezegen” Jüpiter, Ay ile kavuşumda ve “Ani değişikliklerin, uyanışın temsilcisi” Uranüs ile uyumlu açı içerisinde olacak. Dolayısıyla geçmiş üzüntü ve sorunları geride bırakarak, daha iyi ve bizim için şans niteliği taşıyan, hayırlı olana yönelme zamanı geldi! Biraz cesaretle alışkanlıkları kırmak hiç de zor değil!

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
02 Şubat Pazartesi:
Duygusal enerjilerin baskın olduğu, akışta ve içimizden geldiği gibi yaşamamız gereken bir gündeyiz. Dikkat ve detay gerektiren işlerimizi başka bir güne almakta yarar var. Beklenmedik gelişmeler gün içinde bizi tedirgin edebilir. 19:41’de Ay Aslan burcuna giriyor. Coşkumuz, enerji ve neşemiz yükselmeye başlıyor. Hayattan daha çok zevk almaya başlayacağımız bir sürece giriyoruz.

03 Şubat Salı:
Güne neşeli ve güvenli bir şekilde başlıyoruz. Motivasyonumuz yüksek. İnatçı ve ben-merkezci davranmadığımız sürece ilişkilerimizde sorun yok.

ASLAN-KOVA AKSINDA DOLUNAY!
04 Şubat Çarşamba:
01:09’da Aslan-Kova aksında 14 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Özel ve önemli olmakla, bir gruba ait olmak, birlikte hareket etmek arasında dengeyi bulmamız gereken iki haftalık bir döneme giriyoruz. Kalbimizden geçenlerle aklımızın istekleri çarpışıyor. Seçtiğimiz yolun, gelecekle ilgili hayal ve ideallerimizin gerçek duygu ve ihtiyaçlarımıza uygunluğunu sorguluyoruz. “Bireylikle toplumsallık”, “takım ruhuyla hareket ederken kendi özelliklerimizi ve ışığımızı cesaretle yansıtabilmek” bu Dolunay’ın konuları…*

07:32’de Ay, Jüpiter ile kavuşma geçtikten sonra yeniden boşluğa düştüğü bir sürece giriyor. Gün boyunca Dolunay’ın çalkantılarını içimizde hissediyoruz.

İŞ BAŞINA…
05 Şubat Perşembe:
07:46’da Ay’ın Başak burcuna girmesiyle birlikte derlenip toparlanmaya başlıyoruz. Hafta başından beri süregelen dağınık enerjiler yerini dikkatli, titiz ve verimli olmaya yönelik etkilere bırakıyor. Kaybettiğimiz zamanı telafi edebilmek için kolları sıvıyoruz. Arada zaman zaman enerjimiz düşüp demoralize olabiliriz. Hemen toparlanmaya bakalım. Her şeyi önem ve öncelik sırasına koymak büyük ölçüde işimize yarayacaktır. Kendimize gerçekçi hedefler koyalım. Bugün duygusallık değil, akıl, mantık ve organize olmak geçerli!

06 Şubat Cuma:
İlişkilerde hassas dengelerin her an bozulabileceği, her şeyi abartılı bir şekilde değerlendirebileceğimiz bir gündeyiz. Akşam saatleri gerilim daha da artabilir. Fikir ayrılıkları ciddi münakaşalara dönüşebilir. Kendimize sessiz, sakin alanlar yaratalım; adeta parmak ucunda usulca içimize kapanalım.

HER ŞEY AKIŞTA…
07 Şubat Cumartesi:
Geceyarısından hemen sonra boşluğa düşen Ay, akşam 20:45’e dek boşlukta kalacak. Günü kendi ritminde ve akışında tamamlayacağız. Önemli kararlar ya da programlar için akşamı beklememiz gerekecek.

08 Şubat Pazar:
Günü huzur ve keyifle tamamlamak ihtiyacındayız. Sosyal ilişkilerimizde ve özel hayatımızda bunu başarmak, özellikle bugün, hiç zor değil! Duygularımızı veya bir ilişkiden ne beklediğimizi samimiyetle aktardığımızda daha yoğun, derin ve anlamlı bir yakınlık içine girebileceğiz.

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen kalın!  

*Dolunay’a ilişkin detaylı bilgileri Şubat 2015 yazımda bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.