Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Yeni yıla doğru neler oluyor?

29 Aralık 2014 - 04 Ocak 2015 Haftası

2014’ün kasvetli ve daraltan son günleri nihayet bitmek üzere… Her yeni umuda açılan bir kapının eşiğine getirir bizi ve yeni başlangıçları iyi duygularla yapmak isteriz. Ancak yeni yıla girmeye hazırlandığımız şu günler, sert enerjileriyle bu anlamda biraz motivasyon kırıcı gibi gözüküyor.


Özellikle haftanın ikinci yarısı, beklenmedik gelişmelerle bizi bir kez daha bir roller coaster’a fırlatıp atabilir. Daha sakin, sabırlı ve barışçıl bir kabulleniş içinde olmayı başarmamız gerekiyor.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
29 Aralık Pazartesi:
Haftaya dinamik ve hızlı bir giriş yapıyoruz. Yılbaşı öncesi telaşlı, koşturmacalı bir tempo içinde olabiliriz. Ancak, sabah saatleri oldukça gergin ve yüksek oktavlı enerjiler baskın. Biriktirdiğimiz kızgınlıklar ani öfke nöbetleri ve fevri hareketler sonucu büyük gürültülerle patlayabilir. Gün boyunca gerilim, dozunu arttırarak devam edecek. Akşama doğru iletişim kazaları, maksadını aşabilecek konuşmalar keyif kaçırabilir. Kaza, sakarlık eğilimi de artıyor. Kendimizi net bir şekilde ifade etmeye, karşımızdakini de doğru bir şekilde anlamaya gayret edelim. Aceleye getirilen kararların işleri daha da beter edeceğini hatırda tutalım. Gecenin ilerleyen saatleri ilişkiler açısından daha da zorlu!

30 Aralık Salı:
Gece yarısından bir kaç saat sonra Ay açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece daha girecek. Günün ilk yarısında işler istediğimiz gibi gitmeyebilir. Kızmak, söylenmek yerine elimizden geldiği kadar ve en iyisini yapmaya çalışalım. 12: 56’da Ay Boğa’ya girdikten sonra duygu dünyamız bizi sakin ve sessiz bir düzleme taşıyacak. Sahip olduklarımız için şükürde olacak, sağlam, güvenilir ve gerçekçi adımlar atmak isteyeceğiz. Duygu paylaşımları ve sevgimizi pekiştirmek adına yapacağımız jestler bugünü anlamlı kılacak.

31 Aralık Çarşamba:
Yılın son günü sakin, rahat ve güzel bir şekilde başlıyor. İç huzurumuz yerinde ve dengedeyiz. Kendimizi sahip olduklarımızla yeterli ve değerli hissetmek ihtiyacındayız. Boğa burcu beş duyu ile ilişkilendirilir. Ay Boğa’dayken duygusal ihtiyacımız hayattan zevk alma, sevme sevilme, yeme, içme, keyfetme, içgüdüsel olarak bizi yatıştıracak, konforda hissettirecek şeylerle ilgilenme yönünde olacaktır. Yeni yıla neşe, mutluluk ve huzurla girmeyi diliyorum, herkese…

HOŞ GELDİN YENİ YIL…
01 Ocak Perşembe:
Yılın ilk günü Jüpiter (Aslan) - Mars (Kova) karşıtlığının vurucu etkisiyle başlıyor! Görüş ayrılıkları gergin tartışma ve fevri davranışlara yol açabilecektir. Haklı olma ihtiyacını bir kenara bırakıp, ne yaparsak durumu daha iyi bir noktaya taşıyabiliriz, nerede uzlaşabiliriz diye düşünelim. Her tartışmanın bir meydan muharabesine dönüşmesine gerek yok.

14:20 itibariyle boşluğa düşen Ay, 19:10’da İkizler burcuna girene dek dinlenip, günümüzü yılbaşını rehavetini üzerimizden atmaya çalışarak veya dışarıda açık havada dolaşarak geçirmek iyi olur.

SÜRPRİZ…
02 Ocak Cuma:
İletişimin yoğun olacağı, hareketli bir gündeyiz. Yılbaşı tatilinin ardından işe başlayanlar için, sabah saatleri biraz kaotik ve sinir bozucu bir tempo içinde geçebilir. Ancak, akşama doğru ortaya çıkacak şaşırtıcı gelişmeler ve heyecan verici durumların, gerilimi hoş sürprizlere taşıyabilmesi mümkün!

03 Ocak Cumartesi:
13:57’ye dek günün ritmi oldukça yüksek. Hafta sonu koşuşturmalı, hareketli ve canlı başlıyor! İşlerimizi sabahtan halletmeye bakalım. Sonrasında boşluğa düşecek olan Ay, yarın sabaha dek açısız ve bağlantısız kalıyor. Aradaki zamanı günün getirdiklerinden keyif almayı seçerek, akışta ve kabülde geçirmek en hayırlısı! Bugün Oğlak burcundaki Güneş ile Plüto kavuşumu, muazzam bir  enerjiyi açığa çıkaracak. Gün boyunca bu etkiyi kreşendo yapacak şekilde hissetmeye devam edeceğiz. Çoğu zaman olumsuz olarak algılansa da, aslında kendi gücümüzle temasa geçmemizi, odaklanmış enerjiyi ve adeta kendimizi küllerimizden yeniden yaratmayı getirecek bir enerjiyi içselleştiriyor olacağız. Güç savaşları, çekişmeler de yaşanabilir elbette. Ama bütün bunların hayat tarzımız ya da tavırlarımızda, hayrımıza olacak şekilde yapmamız gereken değişimler veya hayatımızdan arıtmamız gereken kişilerle ilgili ipuçlarına dikkatimizi yöneltmek için olduğunu anlayacağız bir yandan da…

ÖZGÜRLÜK İHTİYACI…
Bugün bir başka önemli enerji değişikliği daha var! Sevgi ve ilişkinin temsilcisi Venüs, 16:19’da Kova burcuna geçiyor! 28 Ocak’a dek Kova burcunda ilerlerken, ilişkilerde objektif ve mesafeli yakınlıklar, zihinsel alışverişler ve paylaşılan idealler önem kazanacak. Özgürlük ihtiyacımız iyice artacağından, birbirimizi sıkmadan, sınırlarımızı zorlamadan bir arada olmaya çalışacağız. Romantizm bir süreliğine de olsa yerini akıl, mantık, bağımsızlık, arkadaşlık duygusu ve entelektüel dürtülere bırakacak.

04 Ocak Pazar:
Günün ilk saatlerinde Ay Yengeç burcunun hassas, alıngan, kırılgan ve sezgiselliği yüksek alanında yol almaya başlıyor. Böylesine fırtınalı, iniş çıkışlı geçen biri haftayı duygusal güvenlik arayışında kapatmamız hoş bir evrensel destek aslında! Yılın ilk pazarını sevdiklerimiz, ailemiz, duygusal bağ kurduğumuz kişilerle birlikte veya evimizle ilgilenerek geçirmek ruhumuza ilaç gibi gelecek.

BİTİRİRKEN…
Kimimiz ciddi duygusal ölümler yaşadık 2014’te, kimimiz gerçek anlamda veda ettik sevdiklerimize… 2014 kendi adıma, pek belli etmemeye çalışsam da, özellikle ikinci yarısında ailemde yaşanan hastalıklar, ameliyatlar ve kayıplarla biraz hüzünlü ama gücümü ve  inancımı tazeleyeceğim şekilde geçti. Her koşulda sisteme ayak uydurabilmek, hayatın karşımıza çıkardığı aksilik ya da sorunlarla bize ne söylemeye çalıştığını duymaktır önemli olan! Duyabildik mi, anlayabildik mi? 2015’in aynasından yansıyanlarla farkına varacağız anlaşılan!

Herkese iyi bir yıl, sağlık, mutluluk, neşe, bolluk ve kolaylıklar diliyorum hayatlarında… Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.