Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İkizler burcunda dolunay!

1 Aralık - 7 Aralık 2014 Haftası

Hafta sonunda İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay, kararsız, huzursuz ve dağınık enerjileriyle bizi türbülansa sürüklerken, bir yandan da heyecan verici gelişmelere taşıyacağa benziyor. Ancak, eğitim, hukuk, yurt dışı ve yabancılarla yapılacak işlerle ilgili önemli kararlar alır veya seyahate çıkarken son derece dikkatli ve temkinli olmakta yarar var. Zira Dolunay’ın arkasından Yay burcunun yöneticisi Jüpiter geri gitmeye başlayacak. Meseleleri gereksiz yere büyütme ve yanlış yargılara varma olasılığımız mevcut.


İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
01 Aralık Pazartesi:
Haftaya hızlı bir giriş yapıyoruz.Sabırsız, aceleci ve çabuk öfkelenebilir moddayız. Kendi arzu ve isteklerimiz doğrultusunda özgürce hareket edemediğimizde huzursuzlaşıp hırçınlaşabiliriz. Sabah saatleri kafa kırışıklığı, dalgınlık, dikkatsizlik yaşanabilir. Merkür (Yay) – Neptün (Balık) karesinin azizliğine uğrayabiliriz! Dikkat isteyen, ayrıntılı işleri öğleden sonraya bırakmak iyi olur. Satürn (Akrep) ile Mars (Oğlak) arasındaki uyumlu açının vereceği ivmeyle kontrollü bir biçimde, sinirlenmeden, etkin ve yapıcı adımlar atabileceğiz. Her iki gezegen de “karşılıklı ağırlama” konumunda, yani birbirlerinin burçlarında (Satürn Oğlak’ın yöneticisi ve Akrep burcunda, Mars Akrep burcunun yöneticisi ve Oğlak burcunda) yer aldıkları için, ortaya oldukça güçlü ve olumlu bir enerji çıkıyor. Kısacası hedeflerimizin peşinden gidebilme ve gerçekleştirebilme kapasitemiz yüksek!

02 Aralık Salı:
Hevesli, motive ve enerjik bir şekilde güne başlıyoruz. Düne oranla daha kontrollü davranabileceğiz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren uyumlu enerjiler iş başında! İşle ilgili konularda daha rahat ilerleyebiliyoruz!

SAKİN VE HUZURLU BİR GÜN...
03Aralık Çarşamba:
04:43’te son açısını Mars ile gerçekleştirdikten sonra Ay boşluğa düşüyor. 07:14’te Boğa burcuna girene dek duygusal salınımlar, belli belirsiz huzursuzluklar yaşanabilir. Sonrasında ise istikrar, denge, sakinlik hakim olacak. Kendimizi duygusal anlamda yeterli ve güvende hissetme ihtiyacımız ağır basacak. Koç’un yorucu, soluk soluğa geçen telaşlı döneminden sonra, Boğa’ya giren Ay ile yavaşlıyor, kendimizi konforda hissettirecek sağlam ve gerçekçi adımlar atmaya başlıyoruz. Gün genelinde sakin, huzurlu bir alt yapıya sahip…

04 Aralık Perşembe:
Kendimizi güçlü ve dengede, sahip olduklarımızla yeterli ve değerli hissedebileceğimiz, iyimser baktığımız ve hayattan zevk alacağımız bir gündeyiz. İlişkiler ve işle ilgili girişimler, hukuk, sanat, yaratıcılık, yayıncılık veya eğitimle ilgili konular açısından oldukça destekleyici enerjiler var. Sosyal yaşantımızda veya yakın ilişkilerimizde kendimizi mutlu ve keyifli hissedebiliriz. Eğlenip hayatın tadını çıkarmak için ideal bir zemin var. Ancak her şeyi abartabilme eğilimimiz bizi zorlayabilir. Çok yiyip içme, aşırı harcama veya gözü kapalı şekilde risklere atılma ihtimalimiz yüksek!

İLETİŞİM KURMAYA İHTİYACIMIZ VAR!

05 Aralık Cuma: Bugün fiziksel enerjinin, öfke ve cesaretin temsilcisi Mars, Kova burcuna geçiyor. Bu durumda, 2 Ocak 2015’e dek idealist ve mücadeleci yapımız ön plana geçecek, kendimizi özgürce ortaya koymak isteyeceğiz. Arkadaşlık, sosyallik, sanat ve yaratıcılıkla ilgili konulara enerjimizi yöneltiyoruz. 08:45 itibariyle boşluğa düşen Ay, 12:30’da İkizler burcuna girene dek, işlerimizi istediğimiz şekilde yoluna koymak pek mümkün olmayabilir. Önemli ve zamanla sınırlı işlerimizi öğleden sonraya almak akıllıca olur.

Öğle saatlerinden sonra haberleşme, iletişim kurma ihtiyacımız artacaktır. Değişen koşullara ayak uydurmakta zorluk çekmeyeceğiz.

06 Aralık Cumartesi:
Hafta sonu tempolu ve hızlı bir şekilde başlıyor. Önemli ve heyecan verici şeyler kulağımıza gelebilir. Arkadaşlarla buluşup sosyalleşmek, bilgi alışverişinde bulunmak için ideal bir gündeyiz.

14:26’da İkizler – Yay aksında deneyimleyeceğimiz Dolunay ile yine önemli bir dönüm noktasına geliyoruz. Dolunaylar seçimlerimizin sonuçlarıyla net bir şekilde karşılaştığımız, ektiğimizi biçme (hasat) zamanlarına işaret eder. Aldığımız sonuç bizi tatmin ediyorsa yolumuza devam eder, etmiyorsa bir şeyleri değiştirmek durumunda kalırız. Bu Dolunay Uranüs (Koç) – Plüto (Oğlak) karesinden hemen bir kaç gün önce gerçekleşeceğinden ayrı bir öneme sahip. Bilgilerimizi tazeleyecek olursak, Uranüs ile Plüto karesi, 2012’den 2015 yılına dek 7 kez tam açı ile tekrarlanacaktı. Bu seferki kare, altıncısı! Kitlesel hareketlerle ilgili olan bu iki önemli gezegen, kişisel düzlemde de hayatlarımızı yeniden ciddi anlamda değiştirip dönüştürecek. Büyük resimdeki yerimizi daha net görecek ve işe yaramayan bakış açımızı değiştirmekle pek çok şeyin değişebileceğini fark edeceğiz. Dolunay sırasında Güneş, Merkür, Venüs ve Ceres Yay’da sıralanacaklar. Jüpiter (Aslan) ise, Dolunay sırasında Güneş ile uyumlu açı içinde olacak. İletişim kurma şeklimizi tekrar gözden geçiriyor ve kendimizi daha büyük gerçekliklere ve yepyeni olasılıklara açmamız gerektiğini anlıyoruz.

07 Aralık Pazar:
Sosyallik adına hareketli, canlı bir gün. Olumlu duygular ve iyimserlikle başlayan sabah saatlerinin ardından, hassasiyet ve alınganlığın hakim olduğu bir dönem başlıyor.

11:50’de boşluğa düşen Ay, 19:34’te tekrar açı içine girene dek günü akışında yaşamaya gayret ediyoruz. Akşam saatlerinden itibaren dikkatimiz iç dünyamızın ihtiyaçlarına, aile ve sevdiklerimize yöneliyor. Ay Yengeç burcunda ilerlemeye başlıyor.

İyi haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.