Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Yeni fırsatları görme zamanı!

24 Kasım - 30 Kasım 2014 Haftası

Yeni haftamız birkaç gün önce gerçekleşen Yeniay’ın esintilerini taşıyan iyimser enerjilerle başlıyor.


Hafta, özellikle ilk yarısında iş odaklı geçecek gibi gözüküyor. Cuma günü itibariyle olumlu düşünmemizi sağlayacak, hayata umut dolu, neşeli ve iyimser bir şekilde bakabilmemize yardımcı olacak etkiler başlıyor.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
24 Kasım Pazartesi:
Bugün üzerimizde bir rehavet, iyimserlik ve bir miktar da oluruna bırakma hali var. Ay, 05:16’da son açısını Jüpiter ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor. 18:31’de yeniden açı içine girene dek, işlerde belirsizlik, dağınıklık olabilir. Gün kendi ritminde akıyor. Akşama doğru ayaklarımız yere sağlam basmaya başlıyor; üzerimizdeki rehavetten sıyrılıp kolları sıvamaya başlıyoruz. Ay, üretken, pratik ve iş odaklı Oğlak burcunda ilerlemeye başlıyor.

25 Kasım Salı:
Kendimizi disipline edip, sorumluluk bilinci ve ciddiyetle asılıyoruz işlerimize. Yarım kalmış ne varsa şimdi elden geçiyor. Her şeyi gereğince ve hakkıyla yapma arzumuz bizi zorlayabilir. Ay, toprak burçlarından Oğlak’ta yolculuğunu sürdürüyor.  Bu dönemde ananas, elma, muz, armut, patlıcan, karnabahar, kuzukulağı, havuç, patates, sarımsak, pırasa, kırmızı turp, kırmızı pancar, kereviz yemek bünyemize iyi gelecektir.

İŞLE İLGİLİ OLUMLU AÇILAR
26 Kasım Çarşamba:
Bugün işle ilgili konularda oldukça destekleyici etkiler var. Önemli toplantı veya görüşmelerimizi bugüne almak iyi sonuç verecektir. Zihnimiz örgütlü; meselelere mantık çervesinden, gerçekçi ve nesnel bakabiliyoruz. Sabah saatlerinde Merkür önce Satürn ile Akrep burcunda kavuşum yapıyor. Düşünerek, tartarak, konunun merkezinden uzaklaşmadan ve doğru anlaşıldığımızdan emin olmaya çalışarak konuşuyoruz. İki saat kadar sonra ise Merkür, Plüto ile (Oğlak) açı içine giriyor. Kimsenin aklında soru işaretleri, tereddüt ya da kuşkular kalmaması için, düşüncelerimizi eyleme geçirmezden önce derin analiz ve planlamalara gidiyoruz. Oğlak burcundaki Ay, 17:32’de son açısını yine Merkür (Akrep) ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor. Yoğun ve kapsamlı geçen günün ardından dinlenmeye niyet etsek de Merkür buna pek izin vermeyecek gibi gözüküyor!19:35’te bu kez Merkür - Uranüs ile etkileşime geçip zihnimizi uyarıyor! Aklımıza bir yığın düşünce üşüşüp kafamızı karıştırarak sinirlerimizi bozabilir.  

21:24’te Kova burcuna giren Ay ile iç dünyamızın ve ruh halimizin ibresi toplumsal konulara ve arkadaşlara çevriliyor. Daha fazla özgürlük ve yakın ilişkilerde soluklanacak bir kişisel alana ihtiyaç duymaya başlıyoruz.

27 Kasım Perşembe:
Gökyüzünün çok hareketli olduğu bir gündeyiz. 02:22’de Ay, Uranüs (Koç) ile açı içine giriyor. İlişkilerde mesafe ihtiyacı giderek artmaya başlıyor. Kendimizi kısıtlanmış hissettiğimizde isyan edip ani çıkışlar yapmamız mümkün. Sabahın erken saatlerinde hassasiyetimiz iyice artacak. Güneş (Yay), Neptün ile (Balık) kare açı içine giriyor. Kendimizi savunmasız, kafası karışık, bocalar durumda ama aynı ölçüde de sezgisel ve ruhsal deneyimlere açık hissedebiliriz. Bu enerji bütün güne yayılacaktır. O nedenle önemli toplantı veya kritik görüşmeleri kendimizi daha güvenli ve emin hissettiğimiz bir zamana almakta yarar var.

HAKLILIK DUYGUMUZDAN ÖZGÜRLEŞME ZAMANI
28 Kasım Cuma:
04:25’te Merkür’ün Yay burcuna girmesiyle birlikte daha iyimser, umutlu ve idealist düşüneceğimiz bir sürece giriyoruz. Bakış açımızı esneterek meselelere geniş bir açıdan bakabileceğiz. Ancak objektif aklı, mantığı ve muhakemeyi temsil eden Merkür’ün Yay’da zararına bir konumda olduğunu akıldan çıkarmamak gerekiyor. Pireyi deve yapabilir, gereksiz ayrıntılara dalıp konunun bütününü gözden kaçırabiliriz. Her şeyi bildiğini düşünme, haklılık peşinde olma, önyargılar ve fanatizm iletişimi zora sokabilir. Aslında Yay, iç bilgeliği ve sezgiselliği güçlü, sözlerin ardındakileri dahi anlayabilecek kapasiteye sahip bir burçtur. Önyargısız ve hoşgörüyle yaklaştığı ve ille de her şeyi mantığa uydurmaya kalkmadığında, içindeki müthiş bilgeliği deneyimleriyle harmanlayarak çarpıcı bir biçimde ortaya koyabilir.

18 Aralık’a dek devam edecek olan Yay sürecinde, yapabileceğimizden fazlasına söz vermemeye ve kritik konularda ayrıntıları atlamamaya özen göstermeye çalışalım.

19:15’te Ay son açısını Satürn (Akrep) ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşecek. Geceyi kendimizi en iyi hissedeceğimiz şekilde geçirmeye bakıyoruz.
 
ENERJİLER YUMUŞUYOR
29 Kasım Cumartesi:
Gece yarısından hemen sonra Ay Balık burcunun esinlerle dolu hassas dünyasına taşıyor bizi. Böylece hafta sonu, Kova süreçlerinin özgür ve bireyselliği baskın etkisinden sonra, bize yalnız olmadığımızı hissettiren yumuşak, şefkatli, romantik enerjilerle başlayıp devam ediyor. 

30 Kasım Pazar: Bugün de sezgilerimiz ve duyarlığımız güçlü, ruhsallığımız yüksek.  Günü sevdiklerimizle bir bütün olduğumuzu hissedip, sevdiğimiz konularla ilgilenerek, rahat bir şekilde geçirmeye ihtiyacımız var. Müzik, resim ve dans, iç dünyamızın sınırlarını genişletip ruhumuzu esinlerle doldurarak zenginleştirebilir.

Mutlu haftalar. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.