Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Oğlak ve Akrep’ler dikkat!..

27 Ekim - 2 Kasım 2014 haftası

“Durumu değiştiremediğimiz zaman, kendimizi değiştirmek zorunda kalırız.” Victor Frankl


Geçen hafta Akrep burcunda ve Venüs ile kavuşum içinde gerçekleşen Güneş Tutulması’nın bitiş ve başlangıçlara, arınma, yenilenme ve dönüşümlere yol açan etkilerini, özellikle yakın ilişkilerimiz, ortaklıklarımız veya para ile ilgili konulara yaklaşım tarzımızda hissetmeye başladık. Ruhsal gelişimimize ket vuran bazı alışkanlıkları veya davranış biçimlerini bırakmak da bu sürecin olumlu yansımalarıdır. Her dönüşüm sancılıdır; krizler ve zorlu süreçler yaratır. Şifa ise, çürümeye yüz tutmuş, zamanını doldurmuş her ne varsa onlardan kendimizi arındırdığımızda gerçekleşir. Akrep süreçlerinde deneyimlediğimiz ve etkisi hemen hemen birbuçuk yıla yayılan bu tutulma, bizi en derinlerdeki cevherlerimizle buluştururken, ruhumuzun karanlık köşelerine gizlenen gücümüzü ortaya çıkartmaya yöneltiyor bir anlamda!

Öte yandan, gezegenlerin birbirlerinin burçlarında olmasını ifade eden “karşılıklı ağırlama” dediğimiz güçlü bir etkiyle de karşı karşıyayız. Satürn Akrep burcunda ve Akrep’in yönetici gezegenleri olan Mars ve Plüto ise Oğlak burcunda bulunuyorlar. Bilindiği üzere, Satürn ve Plüto uzun zamandır “karşılıklı ağırlama” içindeler. Hafta sonu itibariyle Mars da Oğlak burcuna girerek enerjiyi güçlendirdi. Karşılıklı ağırlama, söz konusu gezegenlerin fonksiyonlarını güçlendirebileceği gibi zayıflatabilen bir etki de yaratabilir. Ancak bu kez yarattıkları enerji oldukça olumlu gözüküyor. Bütün Oğlak ve Akrep veya Yükseleni Oğlak ya da Akrep olanlar için özellikle kariyer ve ilişkiler-ortaklıklar alanında dikkat çekici değişimleri işaret eden bir dönem başladı.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
27 Ekim Pazartesi:
Haftaya iyimser ve coşkulu enerjilerle başlıyoruz. Gün boyunca pek çok konunun peşinde koşturup durabiliriz. Ay son açısını Jüpiter ile gerçekleştirdikten sonra 18:19’da boşluğa düşüyor. Yarın öğlene kadar açısız, bağlıntısız kalacağı süre boyunca, akış ve kabulde günü kucaklamaya götürecek etkilerle haşır neşir olacağız. Dinlenmek, rahatlamak, ruhumuzu besleyecek konularla ilgilenmek için ideal bir zaman var önümüzde! Bu etkileri destekleyen bir başka etkileşimin motive etmesiyle kendimizi romantizmin büyülü dünyasına ve esinlere bırakıyoruz. Dişil enerjinin yükseldiği sevecen ve yumuşak etkilerle kendimizi iç huzuru ve mutluluğa açıyoruz. Venüs (Akrep) ile Neptün (Balık) akşam saatlerinde  üçgen açı içine giriyorlar.

28 Ekim Salı: Gün serbest akışa uygun dalgalanmalarla başlıyor. 11:49’da bu kez Güneş (Akrep), Neptün (Balık) ile üçgen açı içerisine giriyor. Derin düşüncelerle içe dönme ve içgörü geliştirme, yaratıcılık, sanat, ruhsallık ve yoga için en elverişli zamandayız. Hassasiyetimiz ve sezgiselliğimiz artıyor.

12:04 itibariyle içinde bulunduğumuz teslimiyet ve adanma duygusuyla bilinçaltımızın derinlerine inmemizi sağlayan enerjiler yerini ciddiyet, disiplin ve gerçekçi etkilere bırakıyor. Ay artık Oğlak burcunda yolculuğa başlıyor. Hedeflerimize doğru, sorumluluk duygusu ile adım adım ilerlemek ve başarmak üzere kolları sıvıyoruz. Kendimizi güvende hissedebilmek için, sınırlarını kendimizin çizmek durumunda olduğu bir dünyaya adım atıyoruz.

YİNE DUYGUSALIZ…
29 Ekim Çarşamba:
Ay bugün de Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Meselelere gerçekçi ve pratik şekilde yaklaşmayı sürdürüyoruz. Kimi zaman gereksiz bir duygusal yoğunlukla karamsarlık veya melankoliye kayma ihtimaline karşı uyanık olalım.

30 Ekim Perşembe: Bugün iletişim açısından özel bir gün! Aile bireylerimiz veya yakın arkadaşlarımızla biraraya gelip konuşmamızı, görüşmemizi gerektirecek konular gündeme gelebilir. Merkür ile Kuzey Ay Düğümü sabahın erken saatlerinden itibaren Terazi burcunda kavuşumdalar.

05:02’de Ay, son açısını Satürn (Akrep) ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor. Bugünü kendi planlarımıza göre yönetmekte ısrarcı olmak yerine, akışa ayak uydurmakta yarar var. 15:53’te Ay’ın Kova burcuna girmesinin ardından duygusal atmosferimiz tamamen değişiyor. Rutini ve eski alışkanlıkları kırmak, fark yaratmak ve farklı olmak isteğimiz ağır basıyor. Önemli görüşmelerimizi veya iş toplantılarımızı akşamüstü saatlerine almak sonuç verecektir.

31 Ekim Cuma:
Bugün itibariyle mesafeli yakınlıklara, kendimize ve karşımızdakine alan tanınmasına ihtiyacımız var. Akıl, mantık, mesafe, özgürlük, heyecan ve yenilenme ihtiyacı ile sosyal konular ve arkadaşlık duygusu ağır basacaktır. Duygusal konulardaki mesafeli duruşumuz yakın ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

SOSYALLEŞME ZAMANI…
01 Kasım Cumartesi:
İdealist yaklaşımlarımız bugün de sürüyor. Entelektüel etkinlikler veya arkadaşlarımızla yaşanacak sosyallikler bize iyi gelecektir.
Akşamüstünden itibaren zihnimizin sınırlarını genişleten ve aynı zamanda gözlem ve analiz yeteneğimizi geliştiren bir etkiyi içselleştiriyoruz. Uzun vadeli hedef ve amaçlarımız üzerinde düşünmek için iyi bir gündeyiz. Hayata daha olumlu ve sıcak bakabiliyoruz. Gecenin ilerleyen saatleri yakın ilişkilerde sıcak gelişmelere, oyuncu ve flörtöz etkilere açık.

02 Kasım Pazar: Canlı, dinamik bir giriş yapıyoruz güne! Gün hem hayal dünyasının kapılarına, hem de mücadeleci ruhumuzun enerjik ama aynı oranda gergin enerjilerine yatkın. Bu iki yönümüzü dengeli bir şekilde harmanladığımız oranda huzurlu olacağız.

Herkese yaşamlarını zenginleştirecek ve genişletecek yeniliklerle dolu bir hafta diliyorum. İyilikler üzerinize olsun! Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.