Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İletişimde hız, ilişkilerde onarım zamanı

15 Eylül - 21 Eylül Haftası

Zihinsel aktivitenin, haberleşme, hareket, koşuşturma ve günlük meşguliyetlerin artacağı bir haftaya giriyoruz.


Öte yandan, ilişkilerde daha özenli ve hassas olmamızı gerektiren önemli etkiler var.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
15 Eylül Pazartesi:
İletişim ve haberleşmenin yoğun olacağı, hareketli bir günle başlıyoruz haftaya! Zihnimize aynı anda üşüşen birçok fikir ve yoluna koymamız gereken işler bizi huzursuz edebilir. İlişkilerde sıkıntı yaratabilecek gergin etkilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Akşamüstünden itibaren tempo iyice artıyor. Ay İkizler burcunda ilerlemesini sürdürüyor.

16 Eylül Salı: 05:06 itibariyle Ay boşluğa düşüyor! 18:25'te Yengeç burcuna girene dek açısız, bağlantısız, dağınık enerjilerin hakim olacağı, akışta geçirmemiz gereken bir gün var önümüzde! Bugün dünkü enerjilerin tersine, rahat ve kabullenici olmak işimize yarayacak. Zira, işlerin bizim istediğimiz şekilde ve hızda ilerlemesi zor. Önemli, zamanla sınırlı ve dikkat isteyen işlerimizi mümkünse daha uygun bir zamana erteleyelim. Yetiştirmemiz gereken işleri yoluna koymakta zorlanabiliriz. Akşama doğru ise, duygusal, anaç ve kırılgan yönlerimiz ön plana çıkıyor.

DUYGU DÜNYAMIZ SORGULAMALARDA…
17 Eylül Çarşamba:
Yengeç'te ilerlemesini sürdüren Ay, dikkatimizi duygusal güvenlik, bağ kurduklarımız, ailemiz, evimiz ve anılarımıza çeviriyor. Sabah saatlerinde gerçekleşen Ay-Neptün üçgeni, duygusal hassasiyetimizi ve spiritüel yönlerimizi arttırırken bizi duygusal gel-gitlere de sürükleyebilir. Önsezilerimiz ve evrenle bağımız güçlenirken, meselelere yaklaşım tarzımız fazlasıyla hassas ve kırılgan olabilir. Öğleden sonra duygu dünyamız derin sorgulamalarla kavrulmaya başlıyor. Akşam saatlerinde gerçekleşecek Venüs-Chiron karşıtlığı, ilişkilerde bizi derinden yaralayan konuları gündeme getirecektir. Belki de böylece sıkıntı yaşadığımız ilişkileri yeniden gözden geçirip iyileştirme fırsatını yakalayabiliriz.

18 Eylül Perşembe: Günün ilk yarısında iletişimde dikkatli ve temkinli olmakta yarar var. Düşüncelerimizi ifade ederken farkında olmadan duygusal çıkışlar yapabiliriz. Diğer bir deyişle, duygusal hassasiyetimiz algımızı bozup bizi nesnellikten uzaklaştırabilir. Akşamüstünden itibaren enerjiler olumlu anlamda farklılaşıyor. 21:39'da Ay, son açısını Güneş ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor. Geceyi dinlenerek geçirmeye bakıyoruz.

KALBİMİZİ SEVGİYE AÇIYORUZ
19 Eylül Cuma:
Duygusal, anaç ve gelgitli ruh halimizi geride bırakarak, içe yönelmiş dikkatimizi dış dünyaya çeviriyor ve güne yükselen enerji, coşku ve neşeyle başlıyoruz. 06:11'de Ay, Aslan burcuna giriyor. Duygularımızı açıkça ortaya koymak ihtiyacı büyüyor içimizde: kalbimizi sevgiye açıyoruz.  Yaratıcı yönlerimizi, liderlik ve organizasyon becerilerimizi en iyi şekilde ifade edebileceğimiz bir sürece giriyoruz.

20 Eylül Cumartesi: Bugünü eğlenceli ve bizi mutlu edecek şekilde geçirme imkanımız var. Gün boyunca sanatsal ve yaratıcı konularla ilgilenebilir, keyifli sosyallikler yaşayabiliriz. Ancak akşam saatlerinde Ay-Satürn karesinin keyif kaçıran, engelleyici ya da kısıtlayıcı enerjisiyle modumuz düşüyor ve yavaşlamaya başlıyoruz. Kendimizi üzgün, yalnız, depresif hissetmek yerine, duygularımızın ve duygusal reaksiyonlarımızın sorumluluğunu alıp gerçekten bizi neyin mutlu ve doyumlu yapacağını düşünmeye çalışalım.

21 Eylül Pazar: 07:35'te Ay boşluğa düşüyor ve bu son tatil gününü kendi ritminde, kendine göre akan enerjilere ayak uydurarak geçiriyoruz. Akşama doğru dağınık ve belirsiz zemin yerini bir düzen içinde olmayı getiren etkilere bırakıyor. Ay Başak'ta ilerlemeye başlıyor.

Hepinize güzel ve verimli bir hafta, sağlık ve mutluluk diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.