Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Yaşam enerjimiz ve umudumuz yükselişte!

18 Ağustos - 24 Ağustos 2014 Haftası

Hafta harika etkilerle başlıyor. Nihayet özlediğimiz iyicil enerjilere kavuşuyoruz!


Pazartesi sabahı Aslan burcunda gerçekleşecek Jüpiter ile Venüs kavuşumu, mevcut  ilişkilerde sıcak ve içten gelişmeler yaratırken, henüz bir beraberlik içinde olmayanlar için de hoş fırsatlar ve keyifli sosyallikleri getirecek beraberinde!

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
18 Ağustos Pazartesi:
Duygusal ihtiyacımızı ve ruh halimizi temsil eden Ay, 01:43 itibariyle meraklı ve bilgi paylaşımlarına odaklı İkizler'de ilerliyor. Etrafımızda olan bitenden haberdar olup, özellikle yakın ilişkilerimizde iletişimi sıkı tuttuğumuzda kendimizi duygusal anlamda emniyette hissedeceğiz. Duygularımıza mantık süzgecinden bakma eğiliminde olabiliriz.

08:21'de Jüpiter ile Venüs Aslan'da kavuşum yapacaklar. İlişkiler, ortaklıklar ve sosyalliklerin yanı sıra, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, turizm, hukuk ve finansal alanda olumlu gelişmeler bekleyebiliriz. Kendimizi her sorunun üstesinden gelecek şekilde iyimser, hevesli, cömert ve canlı hissedeceğiz. Aslında bu etkiyi hafta sonundan itibaren alıyor durumdayız.

MANİPÜLASYONA İZİN VERMEYİN!
19 Ağustos Salı:
Dünkü iyimser enerjiler etkisini sürdürüyor, ancak sabah erken saatlerde oluşacak Merkür (Başak) ile Neptün (Balık)arasındaki karşıt açı yargı hatalarına, yanılgı ve suistimallere karşı uyanık olmamız gerektiğine dikkat çekiyor. Hayatın somut ve pratik yönleriyle ilgilenirken gözden kaçırdığımız noktalar olabilir. Hayal kırıklığına uğramamak adına, gerçekçi bakış açımızı korumaya ve ayaklarımızın yere sağlam basıyor olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. Aksi taktirde, öğleye doğru zorlayıcı ve manipülatif enerjilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Önemli görüşmelerimizi ve kararlarımızı bugüne almamamız yerinde olur. Pek çok konu havada kalabilir.

Gökyüzünün bu konumu sanatçı veya yaratıcı yönleri güçlü kişiler veya ruhsal gelişimle uğraşanlar için oldukça destekleyici olacaktır, hiç kuşkusuz.

İÇ DÜNYAMIZIN İHTİYAÇLARI ÖNCELİKLİ
20 Ağustos Çarşamba:
05:54'te İkizler'deki Ay, Güneş (Aslan) ile uyumlu bir etkileşim içine girdikten hemen sonra Ay boşluğa düşecek. Öğle saatlerine dek işlerimizi yoluna koymak kolay olmayabilir. 11:45'te kendi yönetimindeki Yengeç burcuna giren Ay ile yumuşak ve hassas enerjiler hakim oluyor. Duyarlığımız, empati yeteneğimiz ve sezgiselliğimiz artarken, duygusal güvenlik, ev ve ailevi konular, iç dünyamızın ihtiyaçları öncelikli hale geliyor. Akşama doğru ilişkiler bağlamında güzel gelişmeler, hoşluklar yaşanabilir.

21 Ağustos Perşembe:
Bu haftanın en hassas günlerinden birindeyiz. Sabah sert etkilerlerle başlayan gün, öğleden sonra enerjimizi doğru bir şekilde ifade etmemize yardımcı olacak etkilerle devam edecek. Ancak akşamüstü yine mücadele ve umulmadık tartışmalar içinde kalmamıza neden olabilecek etkilerle karşı karşıyayız.

Ay son açısını Satürn ile (Akrep) gerçekleştirdikten sonra 22:35'te boşluğa düşecek.

22 Ağustos Cuma:
Bugünü iyi ve olumlu geçirip geçirmemek bize bağlı. Akışa direnmez, günü geldiği gibi, ritme ayak uydurarak geçirebilirsek sıkıntı yaşamayız.  Önemli ve zamanla sınırlı işlerimizi bugüne almamak akıllıca olur. Ay gece yarısına doğru Aslan burcuna girecek. Hafta sonunu canlı ve coşkulu bir şekilde ve gönlümüze göre düzenleme olanağı bulabileceğiz.

YAZ REHAVETİNDEN ÇIKIYORUZ
23 Ağustos Cumartesi:
07:45'te Başak burcuna giren Güneş ile Aslan burcundaki keyif ve eğlence zamanını geride bırakarak görev ve sorumluluklarımızın peşine düşüyor, günlük yaşamımızı verimli bir şekilde detaylıca düzenlemeye başlıyoruz. Bir ay boyunca tüm Başak burçlarının enerjileri artıyor. Yazın rehavetinden çıkmaya hazırlanan bedenimizle ilgilenmeye başlıyor, ötelediğimiz sağlık kontrollerimizi veya diyet, spor programlarımızı yürürlüğe koymaya hazırlanıyoruz.

Başak, toprak gruplarından, değişken nitelikli bir burçtur. Başak burcu insanı da esnek, hayatın pratik yönleriyle verimli ve yararlı bir şekilde ilgilenebilen, analitik kafa yapısına sahip, hizmet kapasitesi yüksek, alçakgönüllü, çalışkan, titiz ve detaycıdır. Kusursuzluk peşindeki Başak insanı kendisini o kadar çok eleştirir ve sürekli düzeltmeye çalışır ki, bir başkasının onu eleştirmesine tahammül gösteremez.  Hata ve kusurlara karşı aşırı duyarlı olması, onu dırdırcı ve zor beğenen bir insan haline getirebilir. Yapması gereken, kendisini de tüm hata ve kusurlarıyla kabullenmek ve tevazu içinde diğerlerine hizmette bulunmaktır. Herkese kendi düzenini dayatmak veya programı bozulduğunda hiç bir şey yapamaz hale gelmek sorunlu alanlarından olabilir. Burnunun ucundaki meseleyle ilgilenmek yerine kaçışlara başvurma (televizyona, uykuya, bilgisayara vb.) eğilimiyle, kararsız ve dağınık yönlerini törpüleyip düzeltmek durumundadır.

24 Ağustos Pazar:
Sosyallik açısından aktif ve keyifli başlayan tatil sabahı, öğleden sonra gerilimli enerjilere teslim oluyor. İletişimde dikkatli ve özenli olmamız gereken bir gündeyiz. Amacını aşacak sözlerden kaçınmaya bakalım.

Herkese iyi bir hafta, neşeli günler diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.