Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Kova’da Süperay ve Cumhurbaşkanlığı seçimi: Sorumluluklarımızı yerine getirme zamanı!

4 Ağustos - 10 Ağustos 2014 Haftası

Bu hafta oldukça hareketli geçeceğe benziyor. Merkür'ün hayli etkin olduğu, zihinsel faaliyetlerin, iletişim ve haberleşmenin yoğunlaşacağı bir döneme giriyoruz. Pek çok plan ve projelerimizi yürürlüğe koyabileceğiz. Ama bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Pazar günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay!


Dolunay sırasında Ay Dünya’mıza en yakın olduğu konumda (perigee) ve çok parlak olacak. Dolayısıyla duygu dünyamızın ihtiyaçları ve duygusal yönlerimiz çok daha belirgin bir şekilde kendini gösterecek.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
04 Ağustos Pazartesi:
Haftaya yoğun ve derin duygular, keskinleşen algılarımızla başlıyoruz. Ay, Akrep burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Sabah saatleri zorlu geçebilir. Otorite figürleriyle sınır ve sorumluluklar konusunda sıkıntılar yaşanabilir. Gerilim gün içinde giderek tırmanacak ancak akşama doğru yavaş yavaş çözülecek. Ağzımızdan çıkan her söze dikkat etmemiz gerekiyor. Saklamak durumunda olduğumuz bazı konuları istemeden açığa çıkarabilir veya kendimizi zor durumlara düşürecek şekilde konuşabiliriz!

20:43'te Ay boşluğa düşecek. Geceyi dinlenerek veya sevdiğimiz kişi ya da konularla ilgilenerek sakin ve huzurlu bir şekilde geçirmeye çalışalım!

05 Ağustos Salı: Karışık enerjili ve dalgalı bir gündeyiz. Zamanla sınırlı ve önemli işlerimizi öğleden sonraya almamız iyi olur. Boşlukta salınan Ay, 13:19 itibariyle Yay'ın iyimser ve güler yüzlü dünyasına girerek iç dünyamızı aydınlatacak. Medya, basın yayın, hukuksal işler, seyahat ve eğitim açısından olumlu bir sürece giriyoruz. Ay ile Jüpiter (Aslan) uyumlu açı içindeler! Gece geç saatler ilişkilerde kritik dönemeçlere işaret ediyor!

İNİŞ ÇIKIŞLI RUH HALLERİ
06 Ağustos Çarşamba:
Düne oranla daha rahat geçecek bir gündeyiz. Özellikle öğleye kadar gökyüzünde daha olumlu bir hava var!

14:42'de Merkür (Aslan) ile Plüto (Oğlak) bugüne dek söylemek isteyip de dışa vuramadıklarımızı, içe atılmış, biriktirilmiş düşünceleri ortaya çıkaracak bir açı içine giriyorlar. Çeşitli taktik ve stratejilerin içine çekilebiliriz. Kışkırtılmalara karşı uyanık olmakta yarar ar.

17:52'de Ay son açısını Uranüs ile gerçekleştirdikten sonra, boşluğa düşecek. Ruh halimiz iniş çıkışlı bir akış izleyecek.

İŞ GÜÇ BİZİ BEKLER…
07 Ağustos Perşembe:
16:39'a dek Ay boşlukta açısız ve bağlantısız kalacağı için, günü istediğimiz gibi organize etmekte ve net kararlar almakta güçlük yaşayabiliriz. Akşamüstü itibariyle Oğlak'a giren Ay ile işimiz gücümüzle pratik bir şekilde ilgilenebileceğiz. Oğlak burcunun ciddi ve disiplinli dünyasını içselleştirirken duygularımızın ve ihtiyaçlarımızın sorumluluğunu alarak davranmamız gerektiğini de anlıyoruz. Öte yandan, Mars (Akrep) ile Neptün (Balık) uyumlu açılarıyla güne ruhsallık ve idealizm boyutunu da katıyorlar. Hayatımızın hangi alanlarında nasıl ve ne şekilde özveride bulunmamız gerektiğini anlayabiliyoruz.

İLETİŞİM YOĞUNLAŞIYOR
08 Ağustos Cuma:
Sabah saatleri ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda zorlanmalar yaratabilecek gibi gözüküyor. Ay, Oğlak'ta ilerlemesini sürdürüyor. İçgüdüsel olarak duygularımızı kontrol etmek ve yakın ilişkilerde tedbirle ilerlemek eğilimindeyiz. Öğleyin gerilimli etkiler altında olacağız, ancak akşama doğru zorlayıcı etkiler yerini zihinsel olarak etkinleşeceğimiz, iletişimin yoğunlaşacağı süreçlere bırakıyor. Acele kararlardan kaçınmamız iyi olur.

09 Ağustos Cumartesi: Hafta sonu ilişkilerde tatsız etkilerle başlıyor. 11:10'da Ay boşluğa düşecek ve akşamüstüne dek gün kendi ritminde akacak. Programlarımızda aksaklıklar veya belirsizlik nedeniyle kaymalar olabilir. Kızıp sinirlenmek ya da üzülmek yerine, akışa uyum göstermek hayrımıza olacaktır. 16:52'de Kova'ya geçen Ay bizi duygusal anlamda kısıtlayan her şeye ve herkese karşı tepki vermeye itebilir. Arkadaşlık, toplumsal konular ve geleceğe yönelik umut ve projeler ön plana çıkıyor. İlişkilerde ise serin rüzgarlar esebilir. Zira şu ara mesafeli yakınlıklara ihtiyacımız olacak. Bugün düşünsel tartışmalar çatışmaya dönüşebilir. Kendi düşüncelerimizi dilediğimiz gibi ifade edemediğimizi, bir anlamda engellendiğimizi veya hiç anlaşılamadığımızı düşünebiliriz.

HAFTANIN EN ÖNEMLİ GÜNÜ
10 Ağustos Pazar:
Bugün haftanın en önemli günü! 21:09'da 18 derece ile Kova burcunda bir Süperay deneyimliyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapıldığı bir güne denk gelen Dolunay, içimizdeki heyecanı arttırıyor. Güneş ile karşıt açıya giren Ay yeryüzüne en yakın olduğu noktada!

Bugünün iki önemli dinamiği var; birincisi Uranüs'ün Güneş ve Ay ile etkileşiminin açığa çıkaracağı yeni ve heyecan verici enerji! Diğeri ise, Karmanın Efendisi, yani "ektiğini biçme"yi gösteren Satürn'ün Dolunay ile kare açısı! Bugün hayat bize üzerimize düşen tüm görev ve sorumlulukları yerine getirip getirmediğimizi soruyor.” Korkularımıza karşın cesaretle kararlar alabilecek miyiz, doğru zamanda doğru adımlar atabilecek miyiz”i sorgulamak durumunda kalıyoruz. Sabır, kararlılık, sağlıklı sınırlar koymak ve sorumluluk duygusu en büyük destek.

Dolunay'ın sabit burçlarda oluşturacağı T- Kare'nin yaratacağı gerilimi en çok Boğa, Akrep, Aslan ve Kovalar hissedecekler. Kendi kendimizin otoritesi olmalı, kimsenin etkisi altında kalmaksızın kararlarımızı almalıyız.

Sabah saatlerinden itibaren atılgan ve sabırsız enerjiler ön planda olacağından, gerilimi tırmandırmamak adına, serinkanlı, olgun ve düşünceli davranmak gerekiyor.

BİTİRİRKEN…
Ay ülkeler astrolojisinde halkı temsil eder, Güneş ise yönetimi. Süperay konumunda gerçekleşecek olan Dolunay'ın halkın en hayırlı seçimine vesile olmasını diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.