Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Duygu dünyamızda yeni bir dönem

23 Haziran - 29 Haziran 2014 Haftası

Bu hafta kendimizi adeta iki ayrı yöne çekiliyormuş gibi hissedebiliriz. Bir yanda duygu dünyamızın bizi aklın rotasından çıkarabilecek ihtiyaçları, öte yanda aklımızın öngördüğü ancak içimizi çoraklaştırabilecek kararlar... Gerçekten ne istediğimize, bizim için neyin iyi olacağına karar verebilmek pek kolay değil!


27 Haziran'da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay bu anlamda bizi sorgulamalara götürüp tünelin ucundaki ışığa taşıyabilecek enerjilerle yüklü!

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
23 Haziran Pazartesi:
Bugün dengede kalabilmek çok önemli. İç dünyamız Boğa'nın istikrar, dinginlik ve huzur seven dinamikleriyle doluyken, sevgi ve ilişkilerde ibre çeşitliliğe, flörte, canlı ve değişken enerjilere dönüyor! Venüs 15:34 itibariyle İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak. Salt beraberliklerde değil, para ve değer duygumuz ile ilgili konularda da dalgalanmalar görülebilir. Öte yandan adaptasyon yeteneğimiz değişen koşullara uyum sağlamayı kolaylaştırabilecektir.

Akşam saatlerinde otorite konumundaki kişilerle sınırlarımızı zorlayıp hayal kırıklığı yaratacak ya da güven duygumuzu zedeleyecek tartışma veya çekişmeler yaşanabilir.

24 Haziran Salı: 04:48'de Ay boşluğa düşüyor yine. 14:06'da İkizler'e girene dek gün kendi ritminde akacak. Belki de olayları hızlandırmak için fazladan gayret sarfedip bunalmak yerine, her şeyi bir miktar ağırdan almak bizi yanlış adımlardan alıkoyacaktır. Akşamüstü itibariyle günün ritmi bir hayli hızlanıyor. Telefona, kapıya, bacaya, aynı anda ilgilenmemizi bekleyen birkaç konuya yetişmek bizi gerebilir!

25 Haziran Çarşamba: Bugün de oldukça aktif enerjiler hakim. Öğleye doğru dikkatsizlik, öfke ve sabırsızlıklar yanlışlar yapmamıza neden olabilir. Sakarlıklara veya ufak tefek kaza olasılıklarına karşı uyanık olmakta yarar var. Hemen her geri bildirimi olumsuz olarak algılayabilir ve sert çıkışlar yapabiliriz. Kısıtlanmaya gelemeyecek bir yapıdayız. Kritik konulara girmemek, gereksiz riskler almamak en iyisi!

26 Haziran Perşembe: Önemli işlerimizi sabahtan hızlı bir şekilde önem sırasına göre halletmemiz gerekiyor. Öğleden sonra itibariyle Ay boşlukta! Karar vermekte veya kararlarımıza sadık kalmakta zorlanabiliriz. Belirsizlik, karmaşa ve dağınık enerjiler gece yarısına kadar etkin.

YENİAY YENGEÇ'TE!
27 Haziran Cuma:
Gece yarısından hemen sonra Ay Yengeç burcuna geçiyor. Duygu dünyamızın ihtiyaçlarına daha fazla duyarlı olmamız gereken bir döneme giriyoruz. 11:09’da su gruplarından Yengeç burcunda duygusal zeminimizde yeni bir safha açacak bir Yeniay deneyimleyeceğiz. Bir ay boyunca dişil enerjinin kapsayıcı ve büyüten, besleyen, duyarlılık yüklü enerjisi her şeye rengini yansıtacak. Fiziksel ve ruhsal anlamda  içimizi yıkama, temizlenme, bir çeşit detokslanma içinde olacağız. Yengeç burcundaki Yeniaylarda, tıpkı Dolunaylarda olduğu gibi, duygu dünyamızın derinlerine dalıp karanlık yüzümüzle de buluşarak kendimize entegre etmemiz büyük önem taşır. Şimdi biraz yavaşlayıp hatta durarak duygu dünyamızda neler olup bittiğine bakma ve hangi konuların yüzeye çıkıp ilgimizi beklediğini görme zamanı! Duygusal ihtiyaçlarımızın farkına varmamız çok önemli. Aksi taktirde ifade edilmemiş ihtiyaçlarımız bizi içten içe kemirerek hasta ve güçsüz yapar. Neyse ki Yeniay’ın Venüs ve Juno ile uyumlu etkileşimleri sonucunda duygularımız ve dişil yönlerimizle temasımız daha kolay!

28 Haziran Cumartesi: Bugünün duygu dozu hayli yüksek. Kendimizi duygusal anlamda şifalandırabilecek uğraşlarla ilgilenmek için mükemmel bir zamandayız. İç yolculuklarımız bizi bilgelik ve umuda taşıyacaktır. Ailemiz, sevdiklerimiz, bağ kurduklarımızla birlikte olmak veya evimizle ilgilenmek de bizi güvende ve huzurlu hissettirebilecek konulardan...

29 Haziran Pazar: Sabaha karşı Ay boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacağı yeni bir sürece daha giriyor. Pazar gününü iç bilgiliklerimizle ilgilenerek, kendimizi dinleyerek, evrenle bağımızı güçlendirecek şekilde geçiriyoruz.

Öğleye doğru içinde bulunduğumuz mistik ve gizemli havadan sıyrılarak canlanıyoruz. Enerjimiz ve coşkumuz, yaratıcılığımız ve hayattan zevk alma kapasitemiz yükseliyor. Romantik yönlerimizi de tutuşturan bu etkiyle tam kendimizi gecenin ritmine kaptırmışken 22:30 itibariyle sevgi, ilişkiler, ortaklıklar konusunda aşırı hassaslaşıyor ve ruhumuza dokunan bir etki alıyoruz. Kırılganlığımızı artıyor. Çok istediğimiz bir şey istediğimiz gibi sonuçlanmayabilir veya aldatıcı bir illüzyonla karşı karşıya olduğumuz gerçeğine ayabiliriz!

Hepinize güzel bir hafta, keyifli yaz günleri diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.