Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Sessizlik ve derinleşme zamanı!

02 Haziran - 08 Haziran 2014 Haftası

Bu hafta iletişim, haberleşme, eğitim ve ulaşımın temsilcisi Merkür durağanlaştıktan sonra Yengeç burcunda geri gitmeye başlıyor. En açık ve sade ifadesiyle, iletişim hatları dışarıyla temasını kesme eğilimiyle içe yönelik ve duygu dünyamızı beslemek üzere çalışmaya  başlayacak!


Kendimizle daha çok başbaşa kalmaya, etraftaki gürültüleri susturarak kendi iç sesimizi duymaya ihtiyaç hissedeceğiz. Retro hareket “yeniden” etkisini vereceği için, anlaşmakta sıkıntılar yaşayıp zorlandığımız, dargın küskün olduğumuz kimselerle olan iletişimimizi gözden geçirerek düzeltme fırsatı yakalayabileceğimiz bir sürece giriyoruz. Bu kişi kendimiz bile olabiliriz! En son ne zaman kendimizin hatrını sormayı akıl ettik veya gerçekte ne isteyip istemediğini sorduk bir düşünelim şimdi!

Merkür’ün Yengeç gibi iç dünyamızın ihtiyaçlarını, aileyi, bağlılıklarımızı, vatanı, hatıralar ve alışkanlıklarımızı temsil eden bir burçta geri hareket etmesi bu konularla ilgili derinleşmeyi getirecek. Biraz yavaşlama, kendimizle temasımızı güçlendirerek neler olup bittiğine bakıp, “sessizliğin sesini” dinleme zamanı artık!

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
02 Haziran Pazartesi:
Haftaya enerjimiz yüksek bir şekilde başlıyoruz. 04:43’te Aslan burcuna giren Ay ile hayata yaklaşımımız sıcak, yürekten, güvenli ve dolaysız. Öte yandan karşımıza çıkan herhangi bir meydan okuyucu olay karşısında otomatik olarak buyurgan ve dikkat çekecek tepkiler verme ihtimalimiz de yüksek. Ayağımıza basılmadığı sürece, içimizdeki çocuksu, şakacı ve hayattan zevk alan yönlerle temasımızın güçlü olacağı, yaratıcı yönlerimizi ve yönetim becerilerimizi sergileyebileceğimiz güzel bir gündeyiz. Öğleden sonra saatleri duygusal hassasiyetimiz artıyor. Kendimizi açık ve net bir şekilde ifade ettiğimiz sürece sorun yok.

03 Haziran Salı: Gün boyunca iş ve özel hayat anlamında destekleyici etkiler var. Özellikle öğle saatleri ilginç gelişmeler yaşanabilir. Ancak akşamüstü 17:42’de Ay boşluğa düşmezden önce kalbimizi açmakla kendimize sınırlar koymak arasında git geller yaşayabiliriz. Günün geri kalan kısmını akışa ayak uydurarak tamamlıyoruz.

AY BOŞLUKTA…
04 Haziran Çarşamba:
Bugünü eğer imkanımız varsa, yaratıcı etkinliklere veya kişisel gelişim çalışmaları, yoga, meditasyon gibi ruhumuzun yolculuğunu zenginleştirecek çalışmalara ayıralım. Gün boyunca Ay boşlukta, açısız ve bağlantısız bir şekilde seyrini sürdürecek. 17:20’de Ay Başak burcuna geçtikten sonra, titiz ve dikkatlice değerlendirilmesi gereken konularla ilgilenmek daha kolay!

İlişkiler açısından da oldukça romantik ve hoş etkiler altında olacağız. Kalbimizden geçenler ile aklımızın mantığımızın işaret ettiklerini en iyi şekilde harmanlayabiliriz.

05 Haziran Perşembe: Bugünü iyi bir planlama ve sıkı çalışma gerektiren işlere ayırdığımızda iyi sonuç alabileceğiz. İçgüdüsel olarak çalışmak, yararlı ve verimli olmak ihtiyacındayız. Analiz ve gözlem yeteneğimiz güçleniyor. Her şeyi düzene sokma, tam ve gerektiği gibi yapma eğilimimizin bizi fazla kılı kırk yarar ve eleştirel yapması da mümkün! Merkür’ün geri gitmeye hazırlandığı şu dönemde alınganlıklar artabilir! Öğleden sonra ilişkiler anlamında destekleyici etkiler olmakla birlikte, akşam fırtınalar kopup köprüler atılabilir! Gerilime yol açacak gereksiz sürtüşme ve inatlaşmalardan uzak durmakta yarar var.

06 Haziran Cuma: Öğleye kadar işe güce odaklanarak, sakin ve mantıklı bir şekilde günümüzü organize ediyoruz. 12:13 itibariyle Ay yeniden boşluğa düşüyor. Yarın sabaha dek gün kendi ritminde akarken, içimizdeki kıpırtıların da arttığını hissediyoruz. Değişiklik ve heyecan ihtiyacı kendini duyurmaya başlıyor. 14:21 itibariyle Güneş (İkizler) ile Uranüs (Koç) etkileşim içindeler.

MERKEZİMİZDE KALMAYA İHTİYACIMIZ VAR!
07 Haziran Cumartesi:
Hafta sonu karışık enerjilerle başlıyor. 05:00’de Terazi burcuna giren Ay ile sevgi, uyum, işbirliği ve barış ihtiyacımız öne çıkıyor. Bugün dengede ve kendi merkezimizde kalmak en önemli konu! Merkür’ün geri gitmek üzere durağanlaştığı 14:56 itibariyle iletişim çorbaya dönebilir! Meseleler birden büyüyüp alevlenebilir. Yengeç’teki Merkür retrosu öznel ön yargıları arttırırken, huzursuzluk, çabucak parlama ve sinirlenmeyi de beraberinde getirecektir. Aile içi tatsızlıklar, kadınlarla yaşanabilecek tartışmalar veya taşınma, seyahat ya da evle ilgili konularda gecikme veya engellerin yaşanması da mümkündür. Konu ne olursa olsun, tepki vermezden önce durup serinkanlı ve sağ duyulu bir şekilde meseleleri değerlendirmekte büyük yarar var. Bu enerjiyi önümüzdeki birkaç gün boyunca hissediyor olacağız. Sükunetimizi korumanın, açılan yaraları onarmak için sonradan çaba sarf etmekten daha kolay olduğunu unutmayalım!

DUYGUSAL YOĞUNLUĞUMUZ ARTIYOR

Retro hareketle içe yönelen Merkür fonksiyonları, ister istemez bizi iç yolculuklara taşıyacaktır. Nedensiz bozulan bilgisayarlar, ansızın kilitlenen cep telefonları veya buhar olup uçuveren ya da akıl almaz bir şekilde yanlış adreslere giden elektronik postalar sayesinde belki de çoktandır ihtiyaç duyduğumuz “kendimizle başbaşa” olma durumunu yaşayabileceğiz!

Yeniden direkt harekete geçeceği 2 Temmuz’a dek, iç gözlem artacak ve duygusal yoğunluğu ve derinliği yüksek yaratıcı çalışmalar öne çıkacaktır. Bu süreçte eski arkadaş veya dostlarla biraraya gelip anılarımızı tazelemek veya bize geçmişi hatırlatan yerleri ziyaret etmek de söz konusu olabilir.

08 Haziran Pazar: Öğleye dek huzursuz ve gerilimli etkiler yoğun. Tarafsızlığımızı korumaya çalışalım. Günün devam eden saatleri ise daha aydınlık ve iç açıcı enerjilerle yüzümüzü güldürebilecek.

Hepinize güzel bir hafta ve iyilikler diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.