Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Akrep burcunda dolunay!

12 Mayıs - 18 Mayıs 2014 Haftası

Bu hafta iş veya özel hayatımızdaki ilişkilerin bizi maddi ve manevi anlamda ne kadar tatmin ettiğini sorguluyor ve bu bağlamda bizi bitiş ya da başlangıçlara götürecek bir Dolunay deneyimliyoruz. İletişim, eğitim, alınacak kararlar ve sosyallik bakımından yoğun bir haftadayız.


İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
12 Mayıs Pazartesi
: Günün ilk saatlerinde Ay boşluğa düşüyor ve haftanın ilk gününün tonunu akış ve kabulde olmak oluşturuyor. 19:01 itibariyle iletişim hızlanıyor.  Düşünce ile hareketlerimizin birbiriyle uyumlu ve destekleyici enerjileri sayesinde arzu ve isteklerimizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabiliyoruz. Sosyallik açısından da olumlu etkiler altındayız. Merkür (İkizler) ile Mars (Terazi) üçgen açıdalar.

13 Mayıs Salı:
04:07 itibariyle içimizdeki denge ayarı olan Ay, Akrep burcunun yoğun ve yakıcı duygularla harmanlanmış, derin ve tutkulu alanında ilerlemeye başlıyor. Yakın ilişkilerdeki maddi ve manevi düzeydeki paylaşımlar, evlilik ve ortaklıkta ne kadar doyum sağladığımız gibi konular iç dünyamızı huzursuz edip karıştırmaya başlıyor!

DENGEDE KALMAYA MECBURUZ!
14 Mayıs Çarşamba:
Akrep’in çalkantılı ve derin sondajlara açık duygu dünyası bugün de bizi sarsmaya devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren gerilim gün boyunca yavaş yavaş tırmanmaya başlıyor. 20:41’deki Venüs (Koç) - Plüto (Oğlak) karesiyle ilişkilerde bitiş veya başlangıçlar yaşanmasına neden olacak ciddi anlamda krizli durumlar yaşanabilir. Gökyüzünde öncü burçlarda oluşmuş olan Büyük Kare halen etkin. Şimdi bu konuma bir de Koç burcundaki Venüs (Sevgi ve ilişkiler) de dahil oluyor!

22:17’de 23 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay, her ne yaparsak yapalım işin içine karşımızdaki insanı, onun duygu ve ihtiyaçlarını katmazsak, gerçek anlamda bir başarı ve doyum elde edemeyeceğimizin altını çiziyor. Akrep – Boğa aksındaki Dolunay, birbiriyle taban tabana zıt olan Akrep ve Boğa temalarını nasıl sağlıklı bir biçimde hayatımıza katabileceğimizi düşündürtüyor bize. Kendine yeterlilik, huzur ve istikrar duygumuz ile karşımızdaki ile maddi ve manevi anlamda kaynaklarımızı birleştirip bir potada eriyerek farklılaşma, değişim ve dönüşüme gönüllü olma temaları arasındaki dalgalanmalarla zorlanıyoruz. Özellikle evlilikte ve iş ilişkilerinde kriz çıkartabilecek bu etki, bizi sınırlarımızı korumaya ve dengede kalmaya mecbur ediyor. İş veya özel hayatımızda, zamanını doldurmuş ve bizi artık tatmin etmeyen ne varsa geride bırakıyoruz.

Dolunay’ın hemen ardından boşluğa düşen Ay ile kendimizi gecenin akışına bırakıyoruz.

15 Mayıs Perşembe:
Dünkü krizli ortamın ardından bugün enerjiler süt liman. 08:44’te Yay burcunun yüreğimizi ferahlatan, neşeli ve iyimser duygu dünyasına adım atıyoruz. Coşku ve enerjimiz yükseliyor. Eğitim, iletişim, basın yayın medya, yabancılarla yapılacak işler, seyahat ve hatta taşınma için bugün çok uygun. Hevesle işe koyulabiliriz.

HEYECANLI BİR GÜN...
16 Mayıs Cuma:
Bugün iletişim, haberleşme ve sosyallikler açısından oldukça yoğun! Günün ilk saati içerisinde Merkür’ün (İkizler) önce Venüs ( Koç) ardından Uranüs (Koç)  ile uyumlu açıları gerçekleşiyor. Hemen ardından Venüs, bu kez Merkür’ün bir oktav büyüğü olan Uranüs ile Koç burcunda kavuşum yaparak sevgi ve ilişkilerde sürprizli gelişmelere, yeni başlangıçlara işaret ediyor! Heyecan dozu ve temposu yüksek bir gündeyiz. Tüm ilişkilerimize tarafsız ve hatta yepyeni bir gözle bakıp değerlendirmeler yapabilir, daha verimli ve sağlıklı hale getirebilmek için uğraş verebiliriz.

10:45’de Ay yine bir gün boyunca açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece girecek. Günü kendi ritminde, akışa uyarak yaşamaya bakıyoruz. Önemli iş görüşmelerimizi veya dikkat isteyen kritik konuları öğleden sonraya bırakmamakta yarar var.

KENDİMİZE YÜKLENMEYELİM!
17 Mayıs Cumartesi:
Hafta sonu dağınık enerjilerle başlıyor. Öğleye doğru Ay’ın Oğlak burcuna girmesiyle birlikte toparlanıyoruz. Hafta sonuna bıraktığımız işleri yoluna koymaya başlıyoruz.

17:15’te Merkür (İkizler) Chiron ile (Balık) kare açıya girdiğinde, özellikle önceki gün heyecan ve hevesle pek düşünmeden aldığımız riskli kararlar varsa, huzursuz bir moda girebiliriz. Kendimize çok yüklenmeyelim. Neyi ne kadar düzeltebileceğimize bakıp yola devam edelim!

18 Mayıs Pazar:
Oğlak burcundaki Ay, kendimizi şımartıp keyfini çıkarabileceğimiz bir günden çok, zorunluluklarla uğraşmamız gereken bir döneme işaret ediyor. Akşam saatleri ilişkiler bağlamında biraz sıkıntılı. Partnerimizle arzu ve isteklerimiz birbirimize ters düşebilir. Taraflardan biri aşırı zorlayıcı ve talepkar davranıp diğerini sıkıntıya sokabilir. Fazla hassas, tepkisel, öfkeli ve üzerimizdeki baskıdan ötürü gergin olabiliriz. Aşırılıklardan kaçınmamız iyi olur.

Hepinize iyi bir hafta ve güzel günler diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.