Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Kalıcı ve güven veren şeylere yöneliyoruz!

28 Nisan - 04 Mayıs 2014 Haftası

Nisan ayının son günlerindeyiz. 29 Nisan Salı sabahı Boğa burcunda gerçekleşecek halkalı Güneş Tutulması ile bu ay bitiyor! Antartika ve Avusturalya’dan izlenebilen bu tutulmayı, ülkemizden gözlemlemek mümkün olamayacak.


Mayıs ayının ilk günleri, hafta başına oranla biraz daha çalkantılı ve zorlu olabilir.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
28 Nisan Pazartesi:
Hafta, boşlukta ilerlemesini sürdüren Ay nedeniyle dağınık enerjilerle başlıyor. 17:24’te Ay’ın Boğa burcuna girmesiyle birlikte bu karmaşa, yerini kendine yeterli olma, kendi kaynaklarına sahip çıkarak ve onları güçlendirerek huzurlu ve güvende hissetme temalarına bırakıyor. Sağlam adımlar atıp, işlerimizde somut ve kalıcı ilerlemeler gösterebileceğiz. Sakinlik, barışçıl ortamlar ve huzura ihtiyacımız var!

GÜNEŞ TUTULMASI İLE…
29 Nisan Salı:
Sabah 09:14’te 8 derecede Boğa burcunda bir Güneş Tutulması deneyimleyeceğiz. Tutulma ile Boğa’ya özgü güvenlik, sakinlik, dayanıklılık ve kalıcılık temaları hayatımızda ön plana çıkıyor. Aynı zamanda fizik bedenlerimiz ve fizik dünya ile olan ilişkimizi sıkılaştırıyor ve kendimizi güvende, mutlu ve huzurlu hissedebilmek için nelere ihtiyaç duyduğumuzu bir kez daha gözden geçiriyoruz.

Venüs ve Jüpiter ile uyumlu açıda gerçekleşecek tutulma sırasında, geride bırakmamız gereken yönlerimize ve geçmiş yaşam derslerimize işaret eden Güney Ay Düğümü ile Merkür, Güneş ve Ay’a yakın bir konumda olacak. Boğa burcunun yöneticisi Venüs ise,  yüceldiği bir burç olan Balık’ta konumlanıyor. Böylece ihtiyacımız olan yardım ve desteği ilahi plandan ve rahatça alabiliyoruz.

KENDİMİZİ YENİLİKLERE AÇMAYA HAZIRIZ
Her Güneş Tutulması Yeniay’da gerçekleşir. Dolayısıyla Boğa’da gerçekleşecek Yeniay ve Güneş Tutulması’yla kendimizi yeniye ve yeniliklere açmaya hazırız. Ancak, ünlü astrolog Bernadette Brady’e göre, bu tutulma ile kendimize yanlış yön ve hedefler seçme, olmayacak arzu ve beklentilere kapılarak enerjimizi ziyan etme ihtimalimiz var! Özellikle arkadaşlarla veya bir grupla birlikte hareket ederken ya da bir takım organizasyonlarda bu etkilere açığız. O nedenle hangi yolda yürüdüğümüze, neyi gerçekten neden istediğimize dikkat etmekte yarar var.

Akşama doğru enerjiler yumuşamaya başlıyor. Geleceğe umut ve hevesle, iyimser bir şekilde bakmaya başlıyoruz.

30 Nisan Çarşamba: Sabah saatleri kendimizi kısıtlanmış veya karamsar hissetmemiz mümkün. Öğleden sonra içimizi ısıtan, iyicil etkilerle ilişkilerde rahatlıyor, gevşiyoruz. Akşama doğru boşluğa düşen Ay, 23:55’te İkizler’in merak ve hareketlilikle dolu dünyasına giriyor.

NE İSTEDİĞİMİZİ BİLİYORUZ!
01 Mayıs Perşembe:
Güne içimiz kıpır kıpır, merak dolu, ancak huzursuz bir şekilde başlıyoruz. Üstü örtülü pek çok konunun gün ışığına çıkabileceği bir gündeyiz. Ancak, öğle saatlerinde karışıklık ve yanlış bilgilendirilme sonucu hatalı kararlar alma tehlikesi var! Akşama doğru enerjimiz düzeliyor. Daha net, kararlı ve ne istediğini bilir bir duruma geçiyoruz.

02 Mayıs Cuma: Ay gece yarısından hemen sonra 02:32 itibariyle boşluğa düşüyor. Yarın sabaha kadar akışta olmakta ve bağlayıcı kararlar almamakta yarar var.

KENDİMİZLE İLGİLENME ZAMANI
03 Mayıs Cumartesi:
Sabah saatlerinde Ay Yengeç burcuna giriyor. Ruh halimiz inişli çıkışlı, alıngan ve her zamankinden daha hassas bir durumdayız.  Duygusal tepkilerimiz keskinleşerek bizi ilişkilerimizde zorlayabilir. Duygusal ihtiyaçlarımız ve iç dünyamızla daha yakın temasta ve iç dünyamızın ihtiyaçlarına kulak verecek şekilde kendimizle ilgilenmek bize iyi gelecek.

04 Mayıs Pazar: Duygusal anlamda kendimizi güvensiz ve savunmacı hissediyoruz. Meselelere öznel bakma eğilimindeyiz.  Güvensizliklerimizi göstermemek üzere çok güvenliymiş gibi sert ve katı davranabiliriz. Öte yandan empati özelliğimiz ve sezgilerimiz bir hayli keskinleşiyor. Sabah saatleri ise, kaza veya sakarlık riski barındırıyor. Dikkatli olmakta yarar var!

Hepinize iyi haftalar, güzel günler diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.