Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Harekete geçmeden önce bir düşün!

3 - 9 Mart 2014 Haftası

Venüs’dü, Merkür’dü Mars’tı derken son olarak da dün Satürn geri harekete geçti! Allah’tan üzerimizde Yeniay’ın verdiği güzel duygular, engin bir kabulleniş ve tazelenme enerjisi var!


Yine de o bildik şarkıdaki gibi sakin olup sinirlerimize hakim olmak o kadar kolay değil! Çaba, emek, belki bir miktar da hoşgörü ve bilgelik gerekiyor. İşte, tam bu noktada Perşembe günü Yengeç burcunda direkt harekete geçecek Jüpiter imdada yetişiyor! En azından ev, aile, duygusal konular ile iç dünyamızın ihtiyaçları ve yerleşim yerimizle ilgili konularda işler gelecek haftadan itibaren yavaş yavaş düzene girmeye başlıyor. Bu konularla ilgili kararsızlıklarımız ya da belirsizlikler varsa, netleşmeye başlıyoruz.  

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
03 MART PAZARTESİ:
Haftaya aktif, dinamik bir şekilde başlıyoruz. Bugün  sakinliğimizi korumaya çalışalım. Ard arda gerilimin dozunu yükselten etkiler alıyor olacağız. Sabah saatleri tepkilerimiz aşırıya kaçabilir. Fazla atak, girgin, iddiacı ya da iyimserlik nedeniyle hatalı kararlar alma eğiliminde olabiliriz. Öğleye doğru tepkilerimiz keskinleşip bize ya da çevremize sıkıntı yaratabilecek boyuta gelebilir. Ani çıkışlar, öfke krizleri ya da beklenmedik ve tedirgin edici tavırlar sergilememiz mümkün!

Akşam saatlerinde öfkeyi dindirecek, akıl ve mantık çerçevesinde düşünmemizi sağlayacak etkiler kendini göstermeye başlayacak. İrademizi ve gücümüzü ele alarak sağlıksız, yararsız konularla kendimizi yorup enerjimizi tüketmek yerine, değecek hedeflere odaklanabileceğiz.  
04 MART SALI: Yine zorlu bir gün daha var önümüzde. İkili ilişkilerde krizler yaşanması mümkün. Ülke gündemi bağlamında sıcak gelişmeler yaşanabilir. Gerilim sabahtan akşama dek yükselen bir eğri halinde kendini hissettirecek.

19:30’da boşluğa düşen Ay, 21:11 itibariyle Boğa burcunun sakin ve barışçıl doğasıyla biraz olsun içimizi rahatlatmayı başaracak.

UYUM VE İŞBİRLİĞİNE NE DERSİNİZ?
05 MART ÇARŞAMBA:
Bugün hayatımızda uyum, işbirliği, diplomasi ve huzurun önemini bir kez daha yoğun bir şekilde hissediyor olacağız. İstikrar, güven duygusu, sükunet en çok özlemini çektiğimiz, ihtiyacımız olan konular… Neyse ki bugün gökyüzü içimizi iyi duygular ve olumlu beklentilerle doldurabilecek şekilde çalışıyor. Sabah gerçekleşen Ay-Neptün arasındaki uyumlu açının ardından Jüpiter’in rahatlatıcı ve güler yüzlü, iyimserlik yüklü enerjisi ortaya çıkacak. Nezaket, anlayış, bizden farklı düşünenlere saygı ve hoşgörü gösterme, yardımlaşma ve şefkatli yaklaşımlar gündeme oturacak.

23:03 itibariyle Venüs’ün Kova burcuna geçmesi tam da şu dönemin ruhuna uygun bir yön değişikliği aslında! Sevgi ve ilişkinin temsilcisi Venüs Kova’dayken mesafeli ama akılcı ve serinkanlı, önyargılardan uzak ilişkiler içinde olmayı getirir. Bizimle benzer şekilde düşünen arkadaşlarımızla bir araya gelmek, konuşmak, fikir alışverişlerinde bulunmak isteriz. Yakın ilişkilerimizde, özellikle ikili ilişkilerde yaklaşım tarzımız daha çok dostça ve arkadaşça olabilir. Birbirimizi boğmayacak, sıkmayacak, her iki tarafa da özgürce kendini var edebileceği bir alan tanıyacak şekilde davranmak herkesi rahat hissettirecektir.

KENDİMİZİ AKIŞA BIRAKIYORUZ
06 MART PERŞEMBE:
Boğa’nın yavaş, sakin ve dayanıklı enerjisi bugün de etkisini sürdürüyor. Sabah saatleri iletişim kazalarına ve yanlış anlamalara açık gözükse de, 12:42’de direkt harekete geçmek üzere Jüpiter’in Yengeç burcunda durağanlaşması, bir miktar da olsa soluklanmamıza neden olacaktır. Özellikle bugün ve yarın yurt dışı, yabancı ülkeler, yaşam felsefemiz ve yüksek öğrenim, basın, yayın ve medya ile ilgili konularda aceleye getirilmiş kararlar almamaya bakalım. Bir süredir ev, aile hayatımız veya duygu dünyamızın yanı sıra, basın, yayın veya yüksek öğrenimle ilgili yaşadığımız aksilikler önümüzdeki günlerde düzelmeye başlıyor.  

15:55 itibariyle yarın sabaha kadar kendimizi akışa bırakacağımız bir sürece giriyoruz. Bu süreyi sakin bir şekilde, kendimizle ve ihtiyaçlarımızla ilgilenerek, rahat ve stressiz bir şekilde geçirmeye çalışalım.

07 MART CUMA: Güne enerjik ve hareketli başlıyoruz. 04:38’de İkizler’e giren Ay, içsel huzura ve dinginliğe kavuşabilmek için sağlıklı iletişim kurmaya ihtiyacımız olduğuna işaret ediyor. Öte yandan kararsızlık veya sıklıkla karar değişikliğine gitme eğilimimiz yorucu olabilir. Ülkemiz açısından baktığımızda, Ay bugün itibariyle gizli düşmanları, üstü örtülü ve aleyhimize işleyecek konuları ve hastane, hapishane gibi kapalı alanları temsil eden 12. evden geçiyor olacak. Pekçok saklı kalmış bilgi, belge gün ışığına çıkabilir.

Öte yandan iyi duygularla dolmamıza yardımcı olacak olumlu etkiler günün erken saatlerinden itibaren kendisini gösterecekler. Öğleden sonra ise yine iletişimde ve ulaşımda dikkatli ve ölçülü olmamız gereken bir sürece gireceğiz. Önemli toplantıları veya kritik görüşmeleri sabahtan halletmemizde yarar var.

08 MART CUMARTESİ: Hafta sonu tempolu bir şekilde başlıyor. Sabah saatlerinde iç dengemizi bulmak pek kolay değil. Aklımızla kalbimizin istekleri arasındaki kutuplaşma bizi zorlayabilir. Günün diğer yarısı daha rahat, keyifli ve güzel bir şekilde akabilecek.

CANIMIZ NE İSTİYOR?
09 MART PAZAR:
Güne, erkence toparlanabilmişsek, enerjik ve sportif bir şekilde başlayabiliriz. 09:53’ten 15:33’e kadar Ay boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacak. Bu süreyi canımızın istediği, içimizden geldiği gibi yaşamak en iyisi! Akşamüstü Ay’ın Yengeç burcuna girmesiyle birlikte duygusal yoğunluğumuz ve hassasiyetimiz artacak. Ev, ailevi konular, vatanımız veya manevi değerlerimizle ilgili konular gündemi oluşturacak. Aileyle, sevdiklerimizle birlikte olmak, duygusal alış verişler ve birlikte yenen yemekler ruhumuzu da besleyecektir.

Hepinize verimli ve güzel bir hafta diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.